filosof-fredrik.jag har en massa tankar i min hjärna.
massa onödiga funderingar jag aldrig kommer knäcka.
många ser mig nog som ett sär när jag alltid måste fråga varför då, va? vadå?
men egentligen så äre min hjärna som pusslar ihop det jag nyss hört med någonting jag redan funderat över. sakta men säkert så kommer jag underfund med någonting viktigt jag också. sakta (!) men säkert.

en sak jag aldrig, verkligen aldrig kommer förstå är tiden.
jag har tjatar om det mååånga gånger, och det är inte för att plåga er. det är nog för min egen skull, att jag ska kunna skriva det någonstans för att någongång få ett vettigt svar. men grejen är att det inte är en fråga.

tiden stannar aldrig.
det kan fan bli film eller nått. men jag är så fascinerad av detr så fan kan.. dö typ. helt seriöst. det finns ingenting annat i hela världen jag är mer intresserad av. jag tänker värsta ofta på det. typ, när jag kollar på film, eller precis gått hem från malin. jag kommer aldrig göra dethär igen, just dethär datumet + tiden. jag kommer verkligen ALDRIG göra det igen.

det känns det var förra veckan man började 1an. riktiga ettan. då man va 7 år-ettan. (jag var 6 då iofs). det är ..det är verkligen 11 år sedan snart. 11 jävla år. som ett till exempel. när det blev år 2000. alla ba wuuuuhuuu! raketer, nytt decenium WUUUHU, domdär glasögona man hade där det va 2000 på och man kollade genom mitten-nollorna och hela köret. det va snart 8 år sedan. eller någonting så nytt som ett sommarlov. det va flera mååånader sedan, och det är flera månader kvar tills nästa sommarlov. redna nu sitter mina kära klasskamrater och räknar ner, men det är långt.

jag har levt i 16 år. min farmor har levt i 100. plus en månad!. min famor har varit med om två världskrig, einsteins-tid, när tv;n kom, när telefonen kom, när fotboll blev en sport, när .. ALLT. 1907 föddes hon. 1907. jag föddes 1991 och jag sitter här och klagar på 2008. tänk .. den dagen ( om den dagen kommer ) som jag fyller hundra år på, det kommer bli den 11 augusti 2091. TVÅ TUSEN NITTIO ETT. mina barn kommer kanske födas 2020. mina barnbarn  2040/50.. och herregud! mina barnbarnsbarn på 2080-talet!

vi har ju alla gjort en uppsats där man skulle prata med sin äldsta i familjen och fråga hur det var när dom levde. tänk när mitt barnbarn kommer och frågar mig.
- mormor sandra, hur var det på 1990-2000-talet?

VA?! hur fan ska jag förklara dethär livet?
jo, dom flesta i min ålder var ju ute på MYSAK eller 360 ba wooow, och HARRY POTTER var fettinne, och DVDn va ganska coool. dom flesta lyssnade på YO nigger motherfucker eller RAAAWh i'm going to kill TONIGHT RAWHHJWHEJ. och jo, såklart.. dom flesta hade bröstcancer, eller så var dom bög. eller så hade dom båda.

wowsing vilken bra uppsats det kommer bli?
och appropå ingenting alls, iPhonen måste ju vara det onödigaste jag varit med om. tvn finns redan, datorn också, och telefonen. sedan och trycka ihop dom och kalla det för en gren är ju kanske.. DET COOLASTE SOM FINNS? ..inte? så, jag kan bli miljonär om jag trycker ihop en lampa, en spegel, en sax, EN hörlur och en multi-universal fjärrkontroll? vad ska jag kalla den då? ZuperZaxen. det är väl ett fittigt namn? elle? skulle du köpa den?

nä, vet ni vad. jag är veerkligen nyfiken på vad mina barnbarns värld kommer se ut som. dom lär få varsin dator när dom börjar ettan, dom lär ha hightec-skola där en maskin kollar allas fingeravtryck innan dörren öppnas och alla ska ha skydds-västar för någon i 7års ålder säkerligen har en pistol med sig, men männskan man inte räkna till 10.

..eller, så kommer alla stora scientists vara död ungefär samtidigt som mig ( för, nu har vi ju uppfunnit allt ) så deras värld kommer antingen rasa ihop eller se exakt likadan ut?
but what are the chances?
 
aja, nu har jag ont i mina ögon och mina hjärna behöver vila.
pöss, vi ses på dragons ikväll. if'ya'll be there.

julaftonen 07
     

älskade korv-vänner!
frälsta korv-läsare,
och alla andra korv-intresserade,

idag är det julafton.
jag har, mot min förutsägning, överlevt min 16e jul!
alla dom gånger man säger jag dör, jag dör, jag dör! ..jag har inte dött!
jag ser fram emot fler jular tillsammans med livet, och presenter :D

jag har fått en plattång, en väska, en walkietalkie, pengar, underkläder och lite smått och gott. jag saknar fortfarande min mjukisbyxa+tjocktröja från kfum från mami, och systers present. mne annars så.. äre nog allt. tror jag. jag tänkte säga hoppas jag,m ne det hoppas jag inte på :D hoppas det öööööööser in mer presenter när som helst. att tomtens säck bara står sandra ALTERNATIVT korven på, och att ...aaaallt är till mig. men egentligen så är inte det så bra, för då måste jag köpa till alla dom, (dvs dom som köpt) och då hamnar jag oftast back.

appropå köpa till dom, OJ. jag har inte handlat till mamsing än. men, jag har ju mellandags-rean och det, hon kommer ju inte hem förns 2a januari :) mo-ha-ha. suckers!

aja, hoppas ni alla fick en mysig jul, för det fick jag.
malin, speciellt du. jag hoppas jag förutspådde rätt grejer, och just for the record, förlåt att jag spoilade en av överraskningarna :') haha! ha världens bästigaste jul.

sååå, det va det. jag har dock ingen aning om vad jag ska göra nu, men..
aja, denhär dagen kommer ju aldrig mer igen så jag ska göra det bästa av den.
tell me vad ni fått sedan! ring mig! :D
spelkväll och "grejs"


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
den som inte är med i klanen missar någonting alltså.
bäääääästa! eller som andra sidan skulle sagt; mina favorittjejer! :D

aw, iallafall! igår drömde amanda om att jag hade hittat en väska och att jag hade skrivit det i bloggen/bilddagboken. men, det läskiga är ju att jag gjorde det, alltså.. hittade en väska, men jag skrev det ingenstans, så ..det va a bit scary. :D hon är med mig spiritually ;)

aja, igår var det fredag 21a december, eller med andra ord .. julavslutning eller whataevahhh :D tyvärr så orkade ju inte jag och malin gå till kyrkan men vi mötte upp våran kära klan på city cafe där vi satt 2 timmar och åt. vi borde få typ.. pris för stammisar eller nått! det är klan-cafe nu mer!

svikarn (dvs mattis) var också med igår och för första gången på city cafe, så ..yes! där va en till varvad. hon älskade min kladdis så jag FÖRVÄNTAR MIG att hon jonkar på fler gånger, men.. hon lär ju svika som alltid (U). HAHA skoja <3 för er som inte är speciellt med i ämnet så ligger det till såhär. matilda "svikarn" håkansson är en härlig människa, men denhär härliga människa som sprider mycket glädje sprider även mycket besvikelse.

hennes liv består av dethär:
skola, träning, plugg.
hon har aldrig tid för nått :o så ..hon sviker! men, igår svek hon inte city :') 
anyway, sedan på kvällen så hade vi spelkväll och "grejs". det va myycket myyycket roligt! moi, malin, linda, andra sidan, sofia och bartendern annis ;D hahah! eller "bartendern" HAHA, det va nog mest bara känsla på vad hon gjorde, inte så mycket skicklighet. men det blev faktiskt gott. duktigt duktigt! 

andra sidan och annis offrade sig gott åt oss och hoppade in i en turkbil för att fixa, satt.. tnx!
aja, speeeel, singstar, guitar heroes.. mja. :D det va nog det. och just det! TACOS :D
hiihihihihihih love! det är en 10p till kväll! hahaha, där i slutet vare inte stabilt, men vi plockade undan fint efter oss!
..aja, linda sov över och idag väckte jag henne "korven-style":D hon var inte så pigg men hon sa att det va ett bra sätt SATT. suckers:D ..gick på stan iallafall, fikade med syster och lite sådant! :) pappa handlade presents till mig :D mohahaha, yes! :D

btw, malin har fått feber igen! :( imorse när jag ringde så, ojojoj :(
LEV FÖR-I-HELVETE.

bilder på kvällen kommer!