better times lie ahead

..or atleast they have to! i'm sick of having bad luck. everything come at once. give me some time to recover from one, before the next one shows up. i'm sick of it all.
åh! otur på otur på otur. citerat malin;
- mookie*.* filbunke säger:
hej min olycksfågel:)

hur som helst. ni ska få lite inside fakta om veckans händelser!
I fredags så fick jag en total blackout och gjorde bort mig totalt. trodde det va torsdag, så jag fick till våran tyska-sal i hb och stängde dörren efter mig. där satt kallemange som vanligt vid sin lilla kateter, men det va fan inte min tyskagrupp. det va nå ..ekonomiare som alla kollade på mig som om jag vore helt dum i huvet.
..och där står jag med halvöppnad jacka, några steg in i rummet och dörren stängd efter mig, och ungefär då slog det mig att jag inte alls skulle vara där.
 
jaja, det va fredag. sedan gick det ju ett dygn, och det blev lördag. lördag förmiddag för att vara exakt, då ajg tvättade min älskade mobil.
citerat pone;
pone säger:
hörde vad som hände med mobilen. beklagar sorgen.
pone säger:
hoppas den har det bra på andra sidan.

Ojojoj! det va ju typ det hemskaste någonsin!:'/ ..alltså, tvättmaskins-dramat, inte pones citat xD haha. *jag är yr!* hur som helst! sedan gick det en dag.
Söndag. den dagen va riktigt bra! jag blev bästa poängplockare, vi vann matchen, jag satt vid seket och skötte mig och absolut inget hemskt hände.

..sedan kommer ju idag då. idag måndag. Jag (och amanda) är och hälsar på malin som åker snowboard för full rulle uppe i södrabacken, och vi sitter och äter macka och dricker oboy. sedan ska jag putsa mina glasögon som inte alls va nå rena. jag ..kände för att se bättre helt enkelt. hör ni något fel i det?

jag tar av mig glasögona, och innan dom ens nuddar tröjan så PLOPP! ..så går glasögan sönder. glaset ligger nu i min famn, och jag stannar till. jag ser amanda småfnissa åt vad som hände, och malin håller handen för sin gapande mun :|

nä, ja dog ju iallafall. det är en sak som är säker! åh!!!!!!!
jag har hursomhelst gått utan glasögon hela dagen förns typ nyss. hela utbildningen satt jag och kollade ner i golvet (elr på min sönderrivna festis). det gör så jävla ont och kolla på nått annat. alla färger ba tränger in i huvet och AJ!

..jaja, får väl se vad som händer resten av veckan. jag vill inte ha otur nå mer! :'(

i fucking hate washing machines
det här är typ.. dommedagen elr nått. inte fatt jag vet vad det är, men det lät dåligt, och dethär är dåligt. så nu äre här min dommedag elr nått. fyfan :'(

min älskade kommer aldrig uppstå igen. kanske i annan form elr färg, men.. aldrig samma :'( min älskade mobil.

idag. mobilen. tvättmaskin. aldrig densamme korven.
alltså ni som känner mig väl vet ju hur mycket jag alltid höll på.
alltså när jag läser igenom ser jag va gay jag låter men alltså seriöst. jag ..älskade den mobilen. det känns redan tomt och äckligt naket utan den. ..även fast den ligger här bredvid mig ..uppdelat i tre olika delar. mobilen, batteriet och sim-kortet.

:'(
tränar-utbildning.
hey folket:D

nu har jag tråkigt här på skolan, så nu skriver jag en detaljerad blogg om utbildningen jag va på igår!:)
jaja, det va iallafall en tränare utbildning. en ..utbildning för alla tränare:D

dom jag kände där va ems. men malin och menal ska också dit, men dom va väl sjuk elr nått. malin va iallafall sjuk. menal vettefan:) men det är nästa vecka också satt, dom får väl komma då xD  började iallafall med att vi satte oss ner, och började anteckna lite om vad dom berättade.

sedan fick vi sätta oss i grupper och diskutera. jag satt med ems, någon 85-årig Lennart, och en Niklas. Vi skulle diskutera om fysiskutbildning. IIIIINGEN i hela gruppen fattade vad vi skulle göra, förutom Lennart, som  började skriva ner en massa random saker ;| ..i andra gruppen satt patricia, fanny, tahani och ingrid. dom hade socialutbildning (vilket är mycket lättare och snacka om!)

..jaja, hursomhelst så satt vi där.. och satt. Sedan när vi skulle redovisa så hade vi bara det Lennart hade srkivit, (och han repeterade; jag skrev detdär. jag har skrivit allt. resten av min grupp är bara träskallar")
Först skrev han; "En 85-årings fysik är finito." ..tysnad. nå mer säger jag inte. det va så värdelöst att jag NÄSTAN dog :p

haha! hur som helst så.. aa. ems satt och läste upp vad han skrev iallafall, och "ledarna" ba .. O.o okej! ..bra.. jobbat! *host.* HAHAHA xD  jaja, sedan satt vi mest och pratade om mognad bland åldrar och en massa trååååk :p haha:) menmen. det bästa med utbildningen va nog bullen och festisen :D tihi, det va asmums!:D hahaha.:) jaja, man ska ju dit 6 gånger till satt, det är väl bara att hålla ut I guess. <3 PÖSS

<3<3
..aa, bilderna är inte från igår xD