midsommar o7

gud va härligt!
..midmidmidmidmidsommar:D

spenderade dagen på ett oväntat underbart vis.
jag förväntade mig ett eller två goda skratt, men tji fick jag.

jag satt och fick hålla mig om magen så mycket så jag skrattade.
dagen började med att det tjorvade ihop sig med skjuts och allt, men det löste sig :)
jag, malin och sändy kämpade oss till södra berget, och björnstigen.
HAHA tänker ni, och jag med:D gud va roligt! vi levde oss in i hindren, och även om det va en liten balansbom. vi ba AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH :| en meter från marken :') hahaha.. aja. det va nog lite moment över det hela. :)

hur som helst så hade vi roligt på vår lilla ..skogspromenad+hinder (a). ehe! efter det så kom vi hem, och jag hoppade av vid malin, där malins kära mamma marie ställde sig framför mig och frågade om jag ville äta med dom.

"vi har redan dukat åt dig, så du är välkommen!"

EHE, klart! jag kommer på momangen säg :'D haha! sprang hem med malin runt armen och bytte om snabbtsnabbt. kom tillbaka ungefär lägligt till att resten av folket kom. vi blev 8 stycken, allt som allt.
jag, malin, sandy, malins mamma och pappa, sandys pappa och kjell med flickvän. brajamaja :) ..eller eva-marie, det är personligt vad man vill kalla henne (a)

vi åt och hade det riktigt roligt med allt vad det sjöngdes och allt. gatan var ju tom så varför inte uttnyttja det?:D folket roade sig och åt gott! grillat <3:D efter maten tog vi en bensträckare innan brajamajas tårta stog på bordet:D HÖGG IN sa vi och åt :D mohaha :) sedan så blev det kubb. jag, malin och sändy vs. tha göbbs.

..för EN gång, ..så troddej ag verkligen på seger men med en skräll comeback med åren i backfickan kom åsnerna och vann. I ÅR OCKSÅ! leeeeeeeeeeeeeeess xD sedan ägde vi iofs på basket men, det är inget att skyta om för det vore tragiskt om vi inte hade ägt :'D haha :) aja!!! :) vi tog fram dippen och colan runt 12 snåret, och kollade på harry potter. folket somnade emellan åt, men jag och larra höll oss vakna.

han hade ju sin bläckfisk och allt va det stank vitlök så jag vet inte alls jag. det va nog hans kick ^_^

det va min midsommar.
SJUKT HÄRLIGT!
(`v´)
`v´
man lever bara en gång

heyhoes.
jag lever världens bästa liv eller nått.

jag har sommarlov, förresten. fortfarande :D
nu har det gått.. vad äre? ..13 dagar sedan sommarlovet började, vilket lämnar oss ..precis 60 dagar kvar tror jag. ojoj, det lät lite :( men vafan, ..jag tar dagarna som dom kommer. jag har iallafall mycket planerat och jag längtar tills jag kan säga att dethär sommarlovet har överträffat varje annat sommarlov:) det vet jag att det kommer. MUMS.

sommarlov 2oo7. det är värt att skriva igen :D hah!:)

aja, jag hade bara tänkt berätta lite kort om mina dagar. det har ju ..gått ett par 8-). haha :D 11 faktiskt. jag är mycket med siffror idag. hur som helst, så är det. jag har.. jo just det! några grejer jag la på minnet är ju att jag och minnnnn kääääära baddddkåmpizzz pooopsie har badat konstant i 7 dagar i sträck. YES. vi har lyckats med något. HAHA.. ojoj<3.

aja, och sedan så har vi ju haft massa sommarträningar, så joe har ju bokstavligen förstört våra arma ben.. ojoj. personligen har jag inte kunnat gått i en trapp normalt i över en vecka. ..and neither has the team xD haha! apporpå dom pärona, vi hade basket-avslutning igår!

kära laget var samlat. dom flesta iallafall.
jag, malin, ems, malan, rebecca, tara och självklart jay-ar.
våran trogna såkallade tränare. han är härligast han ska ni veta. ojoj!

vi tog våra ben-bekymmer och hamnade på kuben badet. iofs hade jag och malin varit där långt innan dom för redan klockan nio var vi hos min optiker och väl där FICK JAG LINSER :) tihi! går super med dom, jättehärligt. aja, tillbaka till avslutningen. vi träffades där och vissa badade, och vissa solade. härlig stämning how ever :)

Sedan efter att vissa tagit sig en liten lunch så tog vi rebecccas fotboll och körde. nog det roligaste på hela avslutningen :'D haha. alla verkligen.. ojoj. sög! haha :D ojoj<3. jätteroligt! vi går så jäklans bra ihop. det vore synd om vi splittrades nu till hösten, verkligen ;/ ..aja! sedan efter vi torkat klart och pruttat lite till så flög vi vidare till malins plaaaaaace.

vi hade mat vi hade handlat och pecka satt och var chillarn vid grillen. gud va härligt:D vi satt på verandan allihopa och jay-ar höll ett vackert tal, och vi kastade mat på varandra tänkte jag säga, men.. ni som känner mig vet att jag aldrig skulle kasta mat så där ljög jag (a) HAHA. vi åt efterrätt och häääällde på kolasås och aa. väldigt härligt.

vi tog våra ben-bekymmer ännu längre. ända till kubb-planen. ojoj!:D roligt. långa vs. korta. det blev 1-1 :) vi stannade med allas rykte i behåll :D haha!:) aja, sedan avrundade vi kvällen med ...*trumvirvel*.. basket:) såklart:D 


aja, det va det. sedan inatt sov jag över hos poopsie, och idag har vi varit och handlat lite på stan och sånt=D härligt, härligt! det va det! imorgon är det midsommar :D vi har allt någonting planerat ska du se (a) tihi!

pöss och hej från mig då!
och justja! veronica? oroa dig inte. jorden går inte under om 53 år.
tror jag8-)
sommarlov o7
image106


hej alla ärade männiksor.
jag är så lycklig, så lycklig. nu är det äntligen här!

sommarlov 2007.

frågan är vad jag ska göra. det är verkligen en bra fråga kan jag meddela alla intresserade. jag ska nog mest ta det riktigt jävla lugnt här hemma med kära kamrater, spendera 82,6% av sommarlovet på kubenbadet och jag ska också gå på gatufesten. jag ska också lära mig wakeboard, vara i stugan och gå på stan. jag ska också träna en massa, för vi har hemma-göra-egen träning. ojojoj..

jag ska köpa ton med glass och jag ska kolla på hp5 premiären. jag ska hitta ett sol-ställe jag ska spendera massa tid på, och en hel del annat trevligt. ..jag kan knappt vänta, tills jag, på måndag, på riktigt kan säga att jag har fått sommarlov, och kommer att ha det i 11 veckor framöver. Gud, åh gud, va härligt. höger sa bögen, säg.  

låt oss kalla denna helg.. "början på sommarlovet."
jag har spenderat den på såndant vis. jag har varit och kollat på när jay-ar äntligen tog steget in i vuxenlivet. studenten tror jag det kallas med ett finare ord. grattis, grattis, grattis till karln. han är verkligen värd det. jag har också varit i juniskär med hääärliga brudar, och spenderade dom dagarna på bästa vis. grillningar, sol och bad, tecknet.. aa, sjukt härligt.

idag tog vi oss en sväng till kubenbadet också för första gången i sommar. första, och en början till många. jag badade dock inte, och ångrar att jag inte gjorde det. men snart, kära vänner. snart ska jag dra på mig bikinin och slurpa i mig 20 liter urin! ..med andra ord ta mitt första dopp för året:D. gud va härligt! En varmt toast ska jag också handla, för den är minst lika efterlängtad, som att bada.

mjukglass, jordgubbar och massa annat sommrigt har jag redan invigit, och jag är väldigt manad att fortsätta äta massa slisk :D. ..men jag kan med lite sorg i halsen meddela att spin1a inte längre existerar, utan att ett spinTVÅa ska införas. jag skriver dock fortfarande 1b på provpapper med mera, för jag har lite svårt att ändra mina vanor. det är svårt detdär egentligen. man måste skriva nya grejer varje år. jag ska nog rycka mig i kragen och skriva rätt en gång.

SPIN2A.
känns bra.. faktiskt.

..och absolut inte appropå känns bra, utan rena motsatsen, våran älskade lärare richard allen, edgar, har slutat. han har från och med i fredags slutat vara vår alldeles egna edgar. han kan lämna landet och byta indititet, men jag kommer dock aldrig glömma han. ..låt oss kalla han för.. världens bästa lärare, för en närmare beskrivning finns det inte. jag, och många andra, kommer att sakna honom.. inte bara för att det kommer komma en svensk-engelsk talande tjock gubbe med skånsk dialekt som ska ersätta honom, men även för att det inte ens GÅR att ersätta honom.

jag har tagit edgars slut..ande.. svårt.
hur som heslt så går livet vidare, and changes must be done.

ojoj, iallafall så var dethär en liten uppdatering för alla som läser, vilket inte är många, men.. äh. jag kan låtsas att jag skriver för att minnas allt som händer i livet för en korv. det är ju inte det lättaste alla dagar. tänk alla som förväntar sig så mycket av så lite. ojoj kära vänner. ojoj.

TJING!