tajikistan

MJASSÅ :)

hej på er! intriger överallt, men själv så har jag levt livet hela dagen igenom. jag har varit på toppenhumör, och som tur va så va malin också det, så vi har haft en dimma-wannabe hela dagen. JÄTTEMYSIGT.

vårsolen har varit uppe hela dagen, och någonstans mitt på dagen så vek jag upp mina jeans, tog av mig min jacka och släppte ut håret. JAG ÄLSKAR VÅREN. inte fatt det är vår ^o) fatt det snart är sommar :) haha! stackars våren som ligger i kläm där:D haha! jaja. appropå ingenting alls, så kan jag berätta lite om gårdagen. inget speciellt hände på skolan vad jag kommer ihåg.. men sedan på kvällen så tog jag, malin och emma på oss våra jogging skor och drog ut.

vi hamnade någonstans mitt i skogen, där pappa släppte av oss.. och sprang. ojojoj, elr.. vi sprang mest bara i början, sedan så ..blev det nog en skogspromenad. malin kämpade på och sprang men, inte jag och ems. vi gick mest i skogen och fnittrade. Mest för hon trodde jag va hög, och hade tagit en joint. helt seriöst. jag trodde jag skulle dö av skratt faktiskt. haha. JAJA. sedan duschade vi där, och sedan så åt vi lite joe-balle och vindruver.

MYS!:) det va liksom som ett litet TILLFÄLLIGT farväl till ems, som åkte till Venezuela idag. det va lite tråkigt, men.. hon kommer tillbaka. det vet jag :) tihi. jaja, idag då? mja, idag så vaknade jag nästan klockan 6, för jag va på skolan runt 7.15. anledning? utställning. Tajikistan gjorde ÄNTLIGEN sin entre med våran vackra kvinna och vår fula man som såg ut som en apa:)

tihi! jaja. sedan iallafall efter utställningen och skit, så vare uppträdanden. jag skämde ju ut mig inför hela sverige genom att prata persiska. ni skulle sett allas miner xD haha ojojoj. jag dog. verkligen DOG. haha, jaja! skönt att få skiten överstökad iallafall. malin och linda va guldiga i hela ansiktet och glittrade:D HAHA!:) hur som heslt! det va roligt.

Sedan så GICK jag och malin hem, igen. *bugar mig* haha. åh. det va längesen vi snack-snackade sådär riktigt, men nu gjorde vi det. OH, SKÖNT. tih, jaja. sedan nu ikväll så har jag tränat och ätit chokladbollar. ..och, sagt bort mig lite. ojoj, förlåt favorit-budda:(. jaja. det va mina dagar det:) PÖSSS!

image79
leende guldbruna ögon, VÅR<3

image76 image77image78

OJOJOJ GUYS:D jag är så jääääättesugen på att blogga!:'D tihi!

jaja, jag har gått miste om några dagarsbloggande, men nu kommer en uppdatering till alla er som bryr er:) okejs, eum.. i lördagskväll så var inte ems med, men vi var iallafall tre. jag, malin och sändy. vi kollade på leende guldbruna ögon, vilken jag föll inlove i :D tihi, älska<3:D haha! :)

sedan i söndags så tränade jag först, och sedan kom annis och håke hit. mihi! roligt, roligt. vi försökte göra lite på våran presentation och sånt, men.. det blev nog mest bara skvaller och sånt^_^ jaja!
sedan blev det en ny vecka, måndag, och då vare skola. hade grupp-arbetsgrejset heeeela dagen. verkligen hela dagen! det va lite kämpigt:) ahha! jaja:) inget speciellt hände typ:) efter skolan var jag med malin och ems och menal och alla andra tränare på utbildningen. I FEM TIMMAR:'D

haha, men det va sista utbildningen och vi lekte i fyra av timmarna :) det va faktiskt jätteroligt. ja va hyffsat slut, men det gick vägen. det va roligt :'D en massa skit hände, men jag orkar inte berätta:'D HAHA! :). jaja! sedan blev det tisdag, och vi kämpade på på skolan. ännu mer grupparbete och en massa skit. jag och malin skippade tyskan, FÖR OVANLIGHETERNA, och tog oss en mcflurry på stan. MYS<3. vi träffade veronica och loef också:) jaja, sedan så vare väl inte så mycket mer, och sedan på kvällen så vare träning.

vi har nya träningstider nu, så nu tränade vi redan klockan 5, istället för 8 :'D aha! jaja. träningen va ganska bra, och vi kämpade på. trevligt:) sedan efter, så duschade vi och skit där, och sedan "glömde ems sin vattenflaska" haha. roligt detdär. jaja!:) seadn efteråt så åkte vi till malin, och pluggade. verkligen:D. jag skrev ett helt A4-papper. wuhuw!:D haha! :)

jaja, vi åt choklad och pringels som middag, så ..aa:) åså fick vi äntligen se P-diddys imitation av Leddans Kashmir. värsta jag någonsin hört typ ;EEEEE. jag kunde bankat huvet i väggen :'D HAHA. jaja:) tyckte lite synd om malin, som va helt försörd. kanske :'D HAHA!:) jaja, sedan idag iallafall så har vi grupparbetat ännu mer, och idag hade sötannis med sig fika till oss! :D tihi! gottttt. vi började efter lunch, satt. det va en kortis-dag!:) tihi.

..ja och nu efteråt så har väl inte så mycket hänt. vi GICK hem från skolan idag.. En applåd tack! *bugar*. första gången på mer än ett halvår nu. YAY! haha! :) jag vet inte hur det blir ikväll riktigt. plugga ska jag, men.. vart?:'D haha. JAJA!:) det va allt från mig!


image72image73image74
image60image75älskling
färgning och malin <3. ..åså annis och håke SKA jag fixa bild på :) tihi!
jag och malin ska ta nya vår bilder okcås! YAAY! <3 kommer sånna snart!
(oj, såhär många bilder har jag nog aldrig haft:'D HAHA! jag är ego^___^)

färga hår, match, talibaner, teater..

WOAH :|
bara för några minuter sedan insåg jag hur lycklig jag egentligen är. BAJS FÖR BERG&DAL-BANOR. FUCK IT. malin slår tillbaka mig så ofta hon orkar:D en smäll på käften om dan, håller doktorn från stan. eller nått :'D haha! JAJA:D

jag är glad glad glad, och jag ska berätta om mina dagar. tre har det gått va? torsdag, fredag och lördag nu. :)
i torsdags så hände nog inte så mycket på skolan. inget jag la på minnet iallafall. JO!!!! :D på svenskan :D omg! ÄLSKA JONAS :D (våran lärare;|) vi hade ännu mer teater:D jätteroligt! vi klörde nått som hette bilen elr vare va, åså.. aa. "är det verkligen försäkring på denhär bilen? kör du inte liite för snabbt?" HAHAHAH jag dör. jag va för chicken för att spela jag med, men helt seriöst. det va skit kul.

Sedan efteråt så spelade vi två och två, (jag va med linda:D) åså spelade vi också teater. åh, han sa att vi lät jätteverkliga faktiskt :D(H) stolt. mycket roligt. aja! hur som helst, så efter skolan, så har jag med veronica och loefen<3:D jag färgade för första gången hår i mitt liv. loefens:D Svart:D (jag har fortafradne färg på händerna :D hahaha!) åh, det va roligt. åså hade hon fårr sin super-10megapixel-kamera , så dne kunde jag inte hålla mig undan ^_^ tihi! jaja!

det va torsdagen. sedan blev det fredag, och ..då hade vi bara typ två lektioner.. elr jag vet inte. vi hade prov på naturen vilket gick sådär. åså sedan så hade vi samhälle, å då satt jag, annis och håke och målade talibaner i papp:D AHHA! åh, värsta fint det blev. det va till våran plansh :'D mohaha! :) jaja! sedan efter det vare donken och stan med pupps<3. sedan småbarna, SOM CAT-FIGHTADE! det va jättehemskt:D hahaha! jag va som en biff som stoppade bråket hahahah! dom drog varandrai håret och skrek och hade sig. omg! HEMSKT. haha! jaja:') Sedan på kvällen så tränade jag bara, vilket gick.. sisådär:) jaja! :D

sedan idag lördag så har jag ägnat hela denhär dagen till tre saker. spela match, lyssna på musik, och massera folk :) jag älskar det! åså , umgåtts såklart:') med mitt älskade lag<3. och justja:D jr , vår tränare, lämnar oss inte förns i maj, så det blev lite bra. jaja. VI VANN , iallafall med 77-16. ja, jag sa rätt. SJUTTIO-SJU-SEXTION mohah! fast okej, dom va typ en meter och 95er med, SSHHH! :') fjälltopparna hette dom också:'D haha! dom hade hela paketet!:'D

hah! jaja :D det va jätteroligt att spela match, och ..fast protokollet va fel, så jag väntar tills jag sett filmen för att säga hur många jag satt :) tih. JAG ÄR SÄKER PÅ 6. iallafall 6!:| haha. jaja! ikväll tror jag att tha fyron är tillbaka, iallafall jag och malin:| har inte snackat med ems och sändy än, men hoppas:D jaj! berätttar om det sedan <3 PÖSSSSSS!

image70 image71
okej, det va så jag skulle ta på mig och min vackra utsikt över hela sundsvalls-city (där alla lampor är :'D) haha, men.. då vare ju så jag ser så rolig ut på den enda bilden där det syns (H) jag är bäst!  (och andra bilden är från mitt andra fönster i rummet :'D haha!)