höstlov

det är looooov.
fortfarande. ush va lite jag bloggar nu för tiden! :o ska skärpa till mig!

det är iallafall lov! MEWYS.
åh, jag & min bästigaste kompanjon main har planer varenda dag! shettttt. vet inte hur det gick till :o men, aja. :D tihi. får väl se resten av veckan.
åhhhhh, typ basket varenda dag numer!
måndag träning, onsdag, träna barn & träna själv, fredag träna barn, lördag träning, söndag träning. där fick ni det :D åså massa matcher :o nu har ju den säsongen börjat ;e. oj, oj, oj. aja!

vi spelade första matchen i lördags borta i kramfors. det va inte så kramigt och gosigt som det låter. det sög. rent av. alltihopa :) hur jag spelade, hur det gick.. kramfors! ..haha, allt :) menmen, nya tag.

blä jag sitter och skriver ett brev till mina och jayars barn om ett föräldramöte men DET SÖG JU. och jayar sög! han är utomlands nu och här sitter jag ba.. HEJSAN HEJSAN! ;E.menmen, oj. justja:o fetaste bajisfiaskot som skedde i helgen då :o vi tänkte ju lämna W-O men, tydligen så gjorde vi fel, så noomi på kfum hade blivit utskälld :o 

väldigt trevlig människa hon :D  hon ringde idag :D mitt i die hard ;E men.. det va lugnt :D haha, stackarn :) jämtlandskossan hade skrivit halsen av sig :o:( hahah! :D

nä , fan va dålig fantasi jag har :o ..jag får fortsätta någon annan dag. :o HEIDO

flaw minus less

ni vet hur det är när man har så mycket man skulle kunna. så himla mycket in skulle kunna kommentera, relatera till och diskutera. men, för någon anledning så kommer ingenting ut. asbolut ingenting. ibland andas man inte ens.

och ni vet ju hur jag är. ni vet hur mycket jag alltid kan prata! ni vet ju hur mycket jag älskar att prata! ni vet hur jag alltid VILL kommentera och ge min åsikt.
överallt.
med vem som helst.
när och vart som helst!

men det finns ett ställe i hela världen där jag inte kan få ut ett ord.
inte ett endaste ord.
ett ställe där jag borde kunna uttrycka mig. tycker jag.

basketplanen.
i det nya laget.
med nya tränaren.


jag vet inte varför. faktiskt. det är ganska konstigt. jag tror jag är rädd :o JAG. JAG!!.. .. när jag väl är där så går det inte :o jag kan knappt kolla upp och ..jag med min jävla fittvana att alltid hålla på med något. han tror ju inte jag lyssnar, men enda gången jag väl lyssnar ÄR när jag håller på med nått.

och jag med mitt minne. så när jag väl ska återberätta så försvinner ju allt. poff pang liksom.
men det kan ju inte dom veta.
så istället så "lyssnar jag inte" och "bryr mig inte". "deltar inte" och snart så lär jag inte ens få spela?!! det är svårt att uttrycka sig ibland.

tur att man har bloggen då.
jag kände för ett sånthär inlägg nu. gnäll inte :)


fråga mig inte varför, men på senare tid har jag börjat tycka om att träna barn. jag har tränar ju två lag nu :') kära barn. men det är lite olika. vi kommer ju ha matcher och föräldramöten och sånt med mina och jayars barn, men med mina och malin gör vi ju bara göra för skojs skull. ..ojoj, men jag tycker asmycket om det. just nu :)

image184
aaaamagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
typ.. verkligen gå och dö.
jag sítter på tyskan just nu, UTAN skolk-valera! vi har ju ett grupparbete om munchen och den apan har ju alla papper;E jag kunde sovit. jag SKULLE sovit. jag har inte gjort ett skit hittills denhär lektionen och som det verkar som så .. lär jga ju inte det.

det är iallaflal en ny nomad :o den är ganska kämpig :D men den funkar. aja. vi slutar om ... 20 minuter, och sedan sååå.. äre matte tror jag ochsedan efter lunch är det naturprov :/ jag är INTE redo :o jag fattar inte ens vad vi ska kunna ;E. R=V/I iallafall.

åh, HALLÅ. INGEN KOMMENTERAR MIN BLOGG LÄNGRE. jag slutar ju skriva om ingen kommenterar ^o). vilket jag snart lär göra.. kossor! bäää.

igår tränade jag och jayar våra kära barn igen. dom va ..färre, men det va en bra träning tro jag. jag tyckte det. ÅH VA LÄSKIGT. kag kommer vara helt ensam nästa onsdag :o scaaaaaryyyyy.. jayar lämnar ju sverige :( för hur länge vet jah inte. han och la girlie ska ju åka iväg ett tag till ett varmare land :( jag vill redan att han skakomma tillbaka :o inte fan klarar jag av 10 barn :'( ...eller.. nä, det är nog lungt kom jag på. jag har ju malin :D hon kan hjälpa mig :V

ajaaaaa, jag dödar bara tid. så ni vet:) oj nu kom ingwor :D *klicka bort*
..PJUH:D hon kulle bara tipsa mig om en hemsida. men jagtar det när valeria kommer. jag är för lat, för trött och för allt för att göra det nu ;D ajajjj :D vad ska jag skriva om mer då? 

JO:D jag kom med i truppen till kramfors iaf:D det va sköööönt :o jag har ju inte missat en endaste träning än satt, det nva jag nog värd. HAHA kosja :o det va bara tur säkert :p fett peppad för kramfors iallafall :o träning ikväll också :)

menmen, nu ska ingwor säga några avslutande ord på tyska. HEDO.