sista varvet

Ni vet ju känslan då man springer långdistans. Det gör ont i varje kroppsdel, men ni känner på er att varven blir färre och färre. Om du mot förmodan ens funderar på att stanna så får ni en stor 2.07-meters man, som hela tiden betraktar dig och dina 20 varv, med tidtagarur och ett blått block i handen över er med en utfrågning. "Varför stannar du då? Hur fick du ont där? När kände du av det? Va? Va? Du är bara lat!!!" 

Tämligen gör det ont. Tämligen vill du stanna. Tämligen hör du någon annan inte-alls-trött-lagspelare bakom dig som andas djupare än oceanen är. Ack känner du att du inte vill bli omsprungen igen. Därför fortsätter du. Till-och-med dom sista 17 varven. Du har i fullt sjå med att räkna ränder på den röda löpbanan, kolla så att ingen kommer och varvar dig efter bara 3 varv och du suktar efter att du ska vara klar så du kan få känna lycka igen. välmående. igen. tillfredsställelse. igen. och framförallt känna stålen i ett räcke som kan hålla dig från att ramla ihop och dö.

Du intalar dig själv att ingen, absolut ingen springer snabbare än dig. Du intalar dig själv att du springer snabbare än blixten, men sedan inser du att dom andra praktiskt taget kan ta sig en tango med en främmande turkisk man som bara råkade vara på löpbanan utan någon som helst tanke att faktiskt motionera med hår som en buske till-och-med på lilltån som han bara råkade visa då hans tango-skor sa smack då han snurri-snurrade. Dom kan ta en fika och faktiskt även vänta på att deras jordgubbs-te svalnat innan de dricker det och avslutar med ett långt och behagligt coca-cola-"aaaah". Dom kan även hinna klura ut, sittandes på sidan av, tillsammans(!), varför dom befinner sig på balders egna 50-år-gamla löpbana på en lördagsmorgon klockan 10.

Allt detta inom loppet av att du ska komma runt en enda gång.
Det är patetiskt men sant. Dina 400 meter. Du kommer fram till denna slutsats ungefär 35 minuter & 16 varv in i loppet. Du är så seg och så trög i benen att det faktiskt ser ut som att du går om man kollar från långt håll. På nära håll dock låter du som en gnu med problem med andningen och varje steg låter som 37 bufflar i savannen just fick någon sorts stomp-koreografi.

Det sista du hör är samma 2.07-meters man jag talade om förut som skriker: "Ta i sista varvet nu". Du ser 200 meters linjen , och när du har sista 100 meter kvar börjar en symfoni spela majestätiskt. Bara i ditt huvud egentligen, men så högt att du faktiskt för bara någon sekund funderar på om någon annan också hör den. Kanske gör någon det, men det är ingenting du tänker på för just nu har du bara -i friidrottstermer- slutspurten kvar. Hua. Det var som en smällkaramell som satt perfekt

När var det dags att öka farten från 0.2 km/h till 1 km/h?
- Nu.

jag kan tipsa er om 1.28 in i denna film.
jag tror det är jag. när jag var kines. 


stöd-tips:
- skriver med svåra ord (svenska Ö som jag säger)
- beskriver en och samma sak hela inlägget
- behåller humor genom hela inlägget
- stora bokstäver efter punkt
- alltid bild eller youtube klipp!
- inga smiliesar!


GRATTIS till mina två kära vänner annakarin och loef som fyllt år nu i helgen och nu är jag påväg till anyz 18års party... jag är peppp! men innan det.. SJÄLVKLART vare mattis/matilda/håke sist. VEM äre jag härmar nu? HMMMM? denhär är svårare för vissa höhöhöh!
DET AR VALDIGT BRA HAR

Gaasssh vet inte enns vart ja ska borja !! Vilken jobbig dag !  jag ar helt sluuut.. Skolan borjade dock sent klockan ett faktisktjt men ja var pa stan en svang innan för jag var dum och lovade amanda att kopa henes kofta.. Sa ja akte in till stan vid tolvvv.. Med after that sa var det bara skola och traning. Trafffade varan nya religions larare ! ;) Hon var valdigt jobbig.... gooosh hon var mesig och listen to this: Hon gav oss "klassregler". Ja trodde att ja hade borjat sista aret pa gymnasiet ja med inte det =) Hon var valdigt typ.. tontig. Mia hette hon iaf. =) Efter skolan gick vi pa stan och fixade prestent at annis for hon fyller ar. Vill skriva vad men kan ju inte. Hehe! =)=) Sedan så gick iaf ja och Malin till Helex och Gymmade ett ttag. Men det regnade sa mycket att vi inte orkade sa mycket. Vi sprang iaff till Peckas jobb och fick skjut6s hem.

Efter Helexsa var det snabbt hem och sedan till andra traningen. Baskettraningen med U=) Det va valdigt jobbigt sa nu sitter jag har och svettas som en liten hund haha =D Sa nu ska ja val ta en duscch och sedan ska jag ata natt gott sa jag slipper vara hungrig.g ! =) Gott ska det bli med lite müsli och mjölk ! ocksa en varm dusch pa det ! ;D Det va iaf min dag det ! :D

Manga pussar (L)
OKEJ..... hahaha.. denhär är så lätttt så denhär ska ju alla kunna veta vem det är, men jag gör er en tjänst och hjälper er lite med detaljer.
- överskriften, stora bokstäver / berättar sammanhang
- stora bokstäver efter punkt ;o
- inge Å, Ä och Ö för att... mja. säger jag varför vet ni vem det är :D
- haha.. slutet. det dödade mig. HAHA.. pussar. omg men jaa!
- stora stycken! inge typ.. mellanrum alls.. 
- stavfelen är massssiva. och ja istället för jaG tex!

ÄH det finsn mer men nu fattar ni ju :D
lämna hennes namn i kommentar fältet :D rätt svar imrgon :)  
rules
 thumbs up

yaaaman

eftersom jag inte hunnit tänka så tänkte jag bara köra lite små detaljer innan jag sätter igång med min täääsk ;)

1. som jag skriver är så jag uppfattar eran blogg. det är inget taskigt menat eller typ " va? sådär skulle jag aldrig skriva ^o) herregud........." ..nä, jag skriver inte av er. som sagt: min uppfattning :)
2. sara påminde mig om att ingen förutom malin kan fatta alla.. sara stackarn vet ju ingen blogg jag läser, så jag tänkte ge er lite hjälp på vägen.

folk jag har bestämt mig för att härma:
 - amanda = http://amandaokfors.blogg.se
- malin = http://mookie.blogg.se
- kråkan = http://knutsbo.blogg.se
- sara = http://risha.bloggagratis.se
- mattis = http://matildaahakansson.blogg.se
- KANSKE bara för skojs skull, hanapee = http://hanapee.blogg.se
- KASNKE bara för skojs skull, blondinbella = ni vet. 
- KANSKE bara för skojs skull, stinalee = ni vet.
OCH för en twist, göra mig själv! för att se om ni veerkligen känner mig ;)

personer som är favvisar men jag inte tänker härma är sandy, veronica och malan. varför? jo, för vi skriver exakt likadant :) hahaha.. så ingen kommer se skillnad. förlåt, men ..mja :) .....HAR ni någon annan ni kan hjälpa mig minnas så får ni gäääärna påminna mig :D jag vill göra många :D

(OCH NU EFTERSOM JAG GETT ER LITE PUBLICITET OCH MASSA NYA LÄSARE SÅ KAN JU NI VARA JÄTTESÖTA OCH GE MIG LITE PUBLICITET TILLBAKA? ..snela? (a))

så mja! jag rock and rollar någon av er där uppe imrgon! höhöh.. har redan idéer! moahha.. aja. gud det är nog bara jag som kommer tycka dethär är roligt.. HAHA.. ojoj. aja! godnatt för idag iallafall :)