quickie
haha, oj
jag tänkte bara meddela såhär absolut sista dagen på 2008 att mitt liv är perfa. dock skulle de vara ett stooooooort plus om jag kunde fylla 18 innan juni.. men sånt är livet.

jag gjorde nyss en snabb (därav quickie) sammanfattning av 2008 på bilddaboken och de ba slog mig att jag inte ska klaga på saker. jag har världens bästa liv. hahah.. ärligt! min omgivning :o den är.. fantastiskt, otroligt bra! jag är supernöjd med mitt 2008 och skulle inte gjort något annorlunda, faktiskt!

jag tror bästa läxan med 08 var den jag fick av amanda i thailand, man ska inte ångra nått. det var fan bra sagt, det ska jag stå bakom. och en liten FLEM på det. alltså. ja. alla nya männiksor också! :o senast idag umgicks jag med pygg, bästa thuha som jag träffade i år. senaste samtal på mobilen är världens bästa och allas kära benny! våran hotellgranne polen alltså, helt klockren! kommer nog fan aldrig glömma han! ..alla andra i thailand och kambodja! jayar som jag connectade med extra mycket i år, älskade brorson emil! ..alltså alla andra människor överallt.

listan kan bli så sjukt lång. dock har jag även slutat umgås med massa också, så man får väl ta det goda med det onda. sandy till exempel, hur gick de till? alltså, jaa. iallafall. en snabb reflektion över MIG, jag är helt annorlunda. allt med mig ändrades i år, prioriteringar, utföranden, beteenden & utseende.

skulle jag sett mig nu som jag var för 1 år sedan skulle jag spottat mig själv i ansiktet och ..ja fyfan. men ärligt, jag mår så himla mycket bättre så varför rätta sig. dock råkar mamma och pappa oroa sig nå grönjävligt av mitt beteende men sånt är också livet. jag blir äldre, mognar och blir mig...okej nu äre för moraligt.
slutar väl med ett "våga vara dig själv" som toppen av berget av mitt jättefeminina och reflekterande inlägg om livet, döden och allt därimellan. tack 2008. sista saken som kvarstår på 2008 är nyår vilket ska bli bra! hinken är framme, klänningen är redo och peppen är hög. vi ses i dimman! lets fucking do this shit. godnatt!

 och nyår ska vara lika dimmigt som här!
(om inte som thailand-dimma? de siktar jag på!)
ja, lilla menyn!
HARU NÅTT EMOT LILLA MENYN?
tungviktarn med plusmeny och shet. pffft tillbaka! sopa :D

AJA!
måndag igen,
känns som de bara finns måndagar i veckan! allllt är bara en lååång måndag. men DOCK så slår det om till 2009 om mindre än 2 dagar. för att vara exakt om 41 timmar, lite drygt. det är wiiiiierd. trodde aldrig dethär året skulle komma :| jag har tom alltid sagt att ja tror att ja kommer dö innan min student. de hoppas jag då VERKLIGEN inte:o

iallafall, igår tog jag ju tag i träningen på egen hand och idag så jonkade pärlan på. tillsammans strosade vi ner till helex och jag med min träningsvärk höll på att dööö men de gick väl perfa (Y) ..säger vi! efter helex iallafall så blev de en stan tripp där vi mötte upp malan som blev min plånbok för dagen (citerat hennes blogg) för jag var "fattig som en råtta".

kunde inte sagt de bättre själv! finanskrisen har hittat mig, och ja fick inge studiebidrag idag så nu är jag skyldig malan 350 spänn! HAHA tack darlingzzzeheh:'D nu på kvällen blev de lite chiiiillidrill med glass hos malin. fifan. choklad och kolasås måste vara mina två favvvvvvissaker! nu vet ni det också :D

aja, sånt är livet:D
nu äre natta! CYA
..toppad med choklad tack!
HAHA,
så jag skrev alltså flera mil om mitt jätteroliga och intressanta liv och la in en fjuttig liten bild men allt ni reagerade på SAMT kommerade om var mina nya hot-mama-trosor. HAHAHAHA.... jag har väl allt för mysiga vänner. tack hörrni :V skönt att ni ...tycker om mina nya trosor. och inte min mobil, eller mittt sällskap, eller våra äventyr.. bara trosorna.. HAHAHHA..

åh herregud,
vad umgås jag med för folk? aaanyway. lördag. lov. 27e december.
mja eller inte nu längre, nu äre söndag den 28e.
jag vet inte riktigt vad jag ville meddela idag, med den stora äran av att vara VD för korvblogg AB ;) hahaha skoja, nämen just nu rå? klockan är 04.33, och efter ett lååångt samtal så ska jag äntligen få vänta in kära blogginlägget om mig! öhöh, gärna doppad i choklad. DE NI. mohahaha, fan va internt det blev. äsch, du fattar.

jaja, och idag kom vi även fram till att min dator käkar CD-skivor.
det va intressant. mest geggan.
anywho, NIGHTY.