the life of a sausage


alltså.. hej :D

..i fredags så var det mys i min stuga med malin, malan och emma. kråkan skulle ju vart med egentligen så vi skulle samla hela bluesaints, men icke-sa-nicke och hon dissade oss. menmen det va möjs iaf! sourzzz dödade oss lite efter ungefär halva för de va sööööttt.. jaja,

somnade mitt i diskussionen om vad mina och malins barn skulle heta, och vi/jag/hon kom på elda, fire och löda. alltså fire ska inte va "fajer" som engelskan, utan fire. bara. svenska. fiiiiiiire. fattar ni? HAHA.. jag/vi ska ta patent på dom namnen (H). anywaaaaay.. vaknade dagen efter, åt frukost, badade, och sedan åkte vi hem. bilder DO EXIST och dom kommer inom en snar framtid. malin och malans mobiler doing their magic. aja!


sedan på kvällen på lördagen så var jag bjuden på middag at arreland/anderrson där det bjöds på (lyssna här nu andrasidan) ...RÄKGRYTAN:D ååh så gott, som larra skulle sagt. eller sa. aja :D aa.. sedan grillad banan och blahablaha ni vet tha deal :D drog sedan ut MED MÅLSMAN till krogen och njöt av varma sommarnätter, cider och härly people.


synd att larra inte hann med ett move på servitrisen. jag tror att han övertygade mig om att han inte är bög och pride då, för han var så otrooooligt förtjust i henne :D  och även ett långfinger i ärslet på vakten som stoppade mig även med målsman. ehe.


anyyyway! sov hos malin efter det och sedan så.... idag var vi i bredsand hos mattis med klanen och badade. det va varmt och mysigt och somrigt. more of these days pleaaaaase! i like <3. jaja :) första måndagen på 3 veckor jag INTE ska vakna 05.50 imrgon iaf! men det ska ju larra. poor boy!


bilder och thoughts i nästa inlägg. yessir!

freedom in one day
en morgon
9 timmar


..sedan är korven back in the game med lite extra cash i fickan. jag kände av det lediga livet lite idag då jag for iväg med malins family och tog en mjukglass efter att vi åkt till hamnen lite och sånt. först var vi på vift efter middag-mojs till imorgonkväll och sedan var det bara chill.

igår gjorde jag some much needed shopping! köpte skor, bikini och kofta.. la undan jeans och linnen tills imrgon också som jag FÖRHOPPNINGSVIS ska köpa imrgon :) åh det är så skönt att få nya mojs! det är ju rean och allt :') mohaha.. jaja :)

alltså längtar så sjukt mycket tills imrgon klockan 4. och sedan tills kvällen. sourzzzz ska bli så fettnajs! :D inga hämningar fuckerssssss! sover över i stugan också så no blog :D åh.. DÅ ÄR JAG LEDIG.. tänker bara på det ja :O

bilder på nya kläderna kommer snaaaart :)
gooooodnatt!
ey yo
åh alltså, blä!
läste förut i andra sidans blogg att MER än halva sommarlovet gått. jag ångrar första halvan av sommarlovet så jefulskt mycket! inte gjort ett jävla skit! :(  har inget minne alls av juni! :o augusti måste rocka fett, annars blir jag lite depp :o

aja, appropå depp så är jag lite det men inte för den anledningen alla tror. nu fear-ar jag för min basketkarriär. vill verkligen hamna i u-18 iår men grejen är att det är ett stort hopp och jag vet inte om jag orkar med allt vad det innebär.. jag vill ju satsa på skolan lite extra nu i 3an också, och typ.. ja. jag kommer typ sakta ner dom och OM jag faktiskt hamnar i det laget så kommer jag bli ihågkommen som " hon som bad om det ". det vill jag ju inte.. :(

grejen är att.. lyssna.. jag vill spela basket.. men inte på den nivån nu. typ 1 seriös träning i veckan och ba skit.. men jag TROR att jag inte vill satsa så mycket som 11 träningar i veckan heller.. iofs i want to give it a try, men jaa.. åh. jag får ringa peter imrgon och fråga om kraven och allt så återkommer jag.

jag har typ baaaraa problems. och apporopå det! mitt jobb mördar min kropp! alla moppar är typ i dvärg-längd så min rygg är DÖD. mina ben? mina armar? dött dött dötttt! btw, 3 morgnar kvar! så jävla pepp att sluta nuuu.. aja! det va ännu ett depp-inlägg :O haha.. sorry-bandorry! jag har iaf återupplivat dali idag!

haha.. GODNATT!