det kunde ju vart värre

ÅH. mysig helg jag haft! inte suttit vid datron ALLS. inte sedan fredags tror jag ( det är måndag idag så fettnöjd ). nu ska jag ta en kort helg och förvandla det till ett låååångt blogginlägg.

fredag först då. vaknade och kände att solen typ.. stekte in från fönstret så jag va fettpepp att bada! men det var ingen annan, så runt 3 på dagen slutade ÄNTLIGEN linda jobba på donken (hennes första dag!) så vi drog till kuben OCH jag invigde självklart:D det va typ.. kallt i luften pga alla vindar men det va typ 50 grader i vattnet:O haha.. asmys! var där och kastade bollar till varandra med alla andra småglin runt om oss. äkta kuben :')

aja, sedan åt vi middag dåå, åså kom hon till moi igen för vi skulle peppa för att nattbada med andrasidan, annis och mattis, åså drygade vi på tiden med filmer och sånt, åså ringde malin :D:D:D:D hon lever btw, jag berättar om henne sedna! aja, sedan ringde andrasidan tillslut runt 12 och DÅ FICK JAG INTE........ så det blev inge nattbad. jeflaaaaskit. men linda sov iaf över, och vi somnade inte förns 6 någonting. vi typ drygade med ett gympaband sedna 90-talet HAHA.. 3 på natten. HAH! ojojoj <3 söta.

aja, sedna blev det lördag då, åså vaknade vi. sedan runt 4 kom kråkan till mig, för vi skulle ju fixa lokalen och sånt för det va möjs där med kråk och malan. hade sovsäckar och sånt med oss, åså gjorde vi middag på en BBQ. haha! så fult. men det funkade.. åså typ.. massa gott och dricka.. tills det blev för mycket :o haha! aja, sedan på kvällen kom gustaf och johan till oss och vi fortsatte spela spel, tills johan gick och gustaf ville ha frukost på donken 6 på morgon. då vare bara att fara då, åså hittade vi en mack. köpte frukost och åt vid hamnen.. asmys ställe!

sedan fick brudzen och jag vår sömn på luftmadrasserna runt 7. HAHA.. vaknade på södnagen efter 3 timmars sömn och var tvungen att kämpa upp lokalen i 3 timmar.. JOBBIGT.
sedna på södnagen träffade jag gustaf igen och vi åkte till alnö och hamnade mojs till picknick. åkte vidare till hans stuga och möjste där! asfint :') vid vattnet och typ.. SJUKTfint. åt vår frukost-lunch-middag-picknick-liknande-sak och sedan tog vi oss en sväng till vattnet. var ganska varmt faktsikt :o men badade inte.. typ.. ja. asmöjs. sedan åkte vi in till stan och hyrde film. hyrde little nicky och the replacements. asbra båda:D AHHA, såg dom iaf hos han med as mycket godis! jättehärly :D men sedan vare hemväääg!

men så var det med det:D BILDER I NÄSTA INLÄGG.

fötter utan tår är ensamma
mjaaaa så äre.
vet inte vad jag ska skriva idag..
idaaag har jag.. jo! jag var hos sandy 1 timme idag, och spelade lite buzz.. då hon hade raderat hela highscoren HAHAHAH.. åh sämst. just idag också när tobbe kommer hem och han kan inte tro att hon ledde nu :( stackarn. det va iallafall inte mitt fel för första gången :D HAHA.. aja :)

sedan nu ivkäll åkte vi till sporthallen och spelade lite basket, jag malan och kråkan. det va.. inte så kul. ehe. men aa, fick röra mig iaf! det va bra :o längesedan nu. MÅSTE BÖRJA SPRINGA. kan inte någon ringa mig varenda dag och jättegnälla? HAHA.. förresten jag tar tbx det:) haha.. ring inte :p ajaaaaa. sedan nu ikväll kom malan hit och SKULLE kolla på i am legend men det får jag sålov att göra själv imrogn/ivkväll:( saaaaaados!

menmen, vi typ.. 4halverade ett chokladsboll-recept så vi fick ungefär EN chokladboll var HAHAHAH det va så fult! vi hade inge mycket havregryn så hela receptet blev typ.. 4halverat. HAHA omg dog. aja :) dom blev ju söt. aja :) så det va min dag. jag fick sms av malin imrse:

"korven, det är inte livet här, det är himlen! det är så jävla varmt och så jävla utomlands så man dör! vi har tillochmed pool på hotellet! ..vad ska jag säga mer? joo kasnke den lilla detaljen att vi ska ner till stranden efter att vi käkat! ...FOLK SURFAR HÄR!"  ....mm, tack för självmordet darling. verkligen :@ närå.. 8-)

GODNATTTTT.
 
åh


alltså.. ÅH.
för allt. ÅH för det braiga och ÅH för det dåliga. denhär dagen har nästan haft allt. kan inte gå in för djupt med de flesta som läser har ändå fått biiiiiig information, via sms/irl.

aja, dagen har iallafall inneburit ett sorgligt TILLFÄLLIGT farväl till äääääälskade malin som far till barca nu tills onsdag nästa vecka (exakt samma dag som jag börjar jobba EH och samma dag som GF börjar, EH.) hon får ha det såååå bästigt hon kan :D det har hon nog.... TA BILDER. fan försent.. aja :D

åsåååå jo, åså typ..... ja. jag är INTE dissad, mohahah härly feeling. panik över det hela dagen ju HAHA:) åså.. typ.. jaa jag var med veronica nu ikväll och vi såg green street hooligans, tror jag den hette. en del av min hemläxa:V haha den va värsta bra:o mest i slutet för början va lite luddig. menmen, så det va trevly. åså blev vi förföljda av två craaaaaaazy guyz. en typ.. full och en med värsta bilen. typ våldtäks-bil:o haha, blev lite rädd..

aja, det va min dag. :)
 
typ exakt ett år sedan :o båda..