shawty
aaaboooee, jag lever! och ni med?  
(söta lampor i glasögona va:D)


anyway, update!
igår fick jag reda på att min kära vän malin legat på sjukan hela torsdagen pga att hennes ben har dött. nästan. hon har vrikat foten så hon kan knappt gå:o det va heeemskt. anyway, det va föräldrafritt hela natten så vi var med loef också och kollade på film. dock är hon så lat så hon stannade till SEX på morgonen för att få skjuts hem. (det tar ungefär 2 minuter att gå, FNIZZ.) .. och sedan somnade jag och malin gott i våran säng!

vaknade död idag och åkte till dammatchen. gud! alltså, jag är fett intresserad av dragons, men inte saints! det är samma koncept liksom men.. vafan? det är inte samma känsla:o sjukt yaooo! aja. jag har precis duschat, och alla vet ju att det är mitt extra-tänkar-ställe så nu måste jag få svar på några frågor och jag måste lätta på mitt samvete!

okej. såhär.. det första jag tänkt på att.. ibland ni vet, ibland så kollar man på nått.. åså typ fastnar blicken. åså någon annan ba, vad tänker du på? ..men grejen är att man inte tänker alls. man bara sitter. typ. askonstigt! har hjärnan typ somnat då eller? vilar den eller vadå? jag fattar inte!

och en till grej, har ni tänkt på att det är sjukt att man måste dö när man kan som mest och typ.. allt. när man väl skaffat sig ett liv.. gift och barn och typ.. är professor i nått. då dör man bara! :o borde man inte va död först...och sedan födas sist!:D haha eller? typ.. död 100 år.. födas... och sedan vet jag inte mer. nä, den får jag klura mer på. men fattar ni?

aja. och en till grej. jag är snart 17, så det betyder att jag kommer få rösta nästa gång. 2010 äre va? aa, iaf.
först ->  fett med respekt till Nyamko Sabuni. såg (tyvärr) en debatt igår där hon totalt utklassade resten av människorna, röd som blå! bästa argument och allting. typ.. (ja, jag måste säga det) mörkhyad också! och ung. FETTbra gjort. fan att hon inte är sosse då! eller iallafall röd!

ALLTSÅ.. hur fan kan man rösta på alliansen? moderaterna? ALLT? hur? vad har moderaterna eller dom "blåa" gjort för sverige? dom vill inte ha invandrare, dom vill sänka barnbidraget, dom vill typ.. allt? VILL NI INTE HA KORV KVAR ELLER? (HAHA, skoja!) ..och nynazisterna som kommer? VAFAN ÄR DETHÄR?

jag ska utrota! ..åh, okej. nu är jag klar :) FNIZZ.
/k
bin å jejji
åh, idag vare äkta chill alltsåå. inte gjort ett skit tror jag. eller jo. eller näe. HAHA! jag har baraaaa..ätit på stan med mami och papi på dagen, forcat dom att köpa ben och jerry-glass (MAHAH) och pratat i telefon. med en viss uttråkad malan med besvär med jayar! och rensat datorn massa:D HAHA

så egentligen.. vad har jag gjort? jag har.. mja. läst massa persiska med moder. YES. jag skulle läst 5 kapitel på dethär lovet, och jag har läst 3 nu. fuck me that awesome!:D bara two left ;) haha! aja. inget speciellt alls har hänt mitt liv idag så det betyder=inge intressant blükk! 

MEN. jag kan bjuda på ett legend-youtube-klipp. 

by now borde alla människor i världshistorien sett denhära, men ungefär 1% kommer inte ha gjort det, så denhär är till dessa människor. vissa (meaning andra sidan) kommer inte förstå konsten denna människa gör. det är, och det förblir, det asbolut bästa försöktet att härma våran rap-elit. OCH especially Jay-Z. (allra sist, KOLLA PÅ DET.)

viktigast ->2.25 kolla på det eller dö :)


godkväll pussilullisar!
/k
.jpg MAFACKA
 
alla älskar dragons, tjalala.YAAAY you guuuuys. tillsammans med "-----" och rishäää så har jag förstått på mig hela "paint/byta namn/YAY DET FUNKAR-grejen:D nu vet jag. amanda! ...ta en bild. högerklicka. tryck på byt namn.. åså skriver du in: .jpg på den bilden du vill ha, OCH SPARA! :D då gåre ju :D feeeett bra. taaack snela hestar :) (men ibland går det inte!:O)

aja :) idag äre fortfarande påsklov, och det är ooonsdag! bara onsdag! kan ni förstå :') jag är glad.. men ändå lite säääd samtidigt. det är så lååångt till lördag, HAH! :) och 4e april:D HAHA :'D iih. aja. idag har jag bara skrubbat kastruller (mhaha, bränan popcorn är inte det lättaste!) och sedan har jag varit hos la malin som var home alone! :D ahha, och nu ikväll har det varit la dragons som jag snikade in mig snyggt och sansat på. MOHAHA:D och efter det tog vi en waynes fika tillsammans med malan och emma :)

MYSILYS.  anywaaaaaay. det va min dag. men det va inge intressant så, säääg. vad vill ni att jag ska skriva om :O jag är ÖPPEN FÖR FÖRSLAG:D ahahha! :D alla får säga vaaad dom vill att jag ska skriva om. inga förslag är dåliga förslag. förutom någon kanske malin ploppar ur sig om att ta kort på mitt bajs :) HIHI. närå GUMZAN<3 hi!


Skriv sex st underliga/egendomliga saker om dig själv.

1. jag har absolut ingen talang. det är underligt tycker jag. jag är inte bra på någonting :o inte dans, inte i skolan, inte i någon sport? :o alltså.. jag vill ha en talang:o jag vill va bra på nått:D

 

2. jag har väldigt svårt att vara ensam. även om det bara är en kväll alltså. är så lätt uttråkad och blä. näe. hellre kollar jag på tv med någon än ensam ..om jag säger så ;) haha.


4.
jag fikar hellre för mina pengar än att köpa kläder. kasnke mest pga av att jag ALDRIG KAN HITTA KLÄDER. jag vet inte vad det är för fel på mig! har varken tålamod till shoppping eller ork! bleeeh


5.
jag försöker alltid lurka ut olika grejer i min hjärna som säkert inte går att lurka ut om 5000 år. typ.. som gör så jag låter jäääättedjup! :o haha! det är freaky!

6.
frågar någon så är jag 100% svensk. jag är verkligen det i mitt huve, ÄVEN FAST jag är halviransk och blabla. men jag är helsvensk i huvvet.. det är sjukt! hatar när folk kallar mig utlänsk/iransk och blabla. själv gör jag gärna skämt om "mitt folk" HAHA, som det inte är!:) haha! ...åså är jag 18 i huvudet också. BLÄ. hatar att vara 16 ;(.

Jag utmanar:
alla som läser min blogg.
(och om ni godtar utmaningen måste ni skriva det till mig så jag kan läsa:D)