hejhejhejhejhej
hejhejhejhejhejhejhejhejhejehjehej.
jag har tappat lusten för att blogga för inget hääänder mitt liv. det är bara skola-plugg-sov, skola-plugg-sov... vareeeeviga dag. en skillnad vare idag faktiskt.. jag körde veronicas rullstol för att se folks blickar. det va weird.. alla kollade bort när dom såg mig i ögonen.. AHA. sämst! aja... mja.. ingenting spännnade.

jag behöver spänning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (<-46 uttropstecken)

AAAAAARGH. imrgon har jag bestämt att jag ska äta på stan med nååågon.. vem som heeelst för vi får fetaste hålet. självklart lär alla dissa.. ena ska till sjukan, andra ska hem, andra är pank.. och då sluutar det med att vi sitter på åkersvik som vanligt.. eller åker hem.......... AAAAARGH jag får paink.

och nästa vekca blir inte bättre.
7 saker på 4 dagar. jag vill bara ta livet av mig snart.  då blire skola-plugg-plugg-plugg-½sov, skola- plugg-plugg-plugg-½sov. ÅÅÅH blä. panik. verkligen. OMGGGGGGG>.< aja.. skönt att skriva av sig iallafall. nu äre sängen. med lite scrubs innan(a) FÖR OVANLIGHETEN????????????????????? åh. ni för ursäkta mitt damp! 

whatever-herrrrrååå:))))))))))
APU-dissenx2
HEJ YAOOOOOO.
klockan är 23.34 och imrgon klockan 13.?? kommer jag ta ett prov i geografi. kan typ ingeeet.. vad gör jag hääär? damp på mig själv >.<. vi hade fått mejl.. idag.. på våran APU-mejladress. vi har varken fått praktiken i california eller i san diego. jag blev deppad. riktigt så jag ville dö. tror jag. nää itne så hemskt men nästan. det kändes sniket. rikitgt sniket.

men, vi tog nya tag.. or shall i say I?.. iallafall "vi" tog nya tag och letade fler praktikplatser. skickade till typ.. 5! kände mig effektiv och behövd och välförtjänt nått bra:D inte malin dock. hon är 18 år med massa hormoner i sin pettita kropp som måste ut och hon har hittat sitt nya offer. michael angarano. vi hade en gemensam crush på honom för några år sedna, och nu verkar käsnlorna blomma igen! va trevligt gumziz. här är the victim:  ni kan inte klaga. ni bara kan inte. EHEEE.

aja, inte tagit nå kort alls idag så jag summar hela skiten upp med en klassiker!vi bara *KiKaDe* lite. fnizzz
elitbild även called. mohahahaha
VET NI VAD? change of plans.
   
JAG PALLAR INTE.
jag är VAN blogg.se, jag ÄR blogg.se och jag tänker INTE lämna blogg.se


jag låter min andra blogg vara där den är, så händere nått speciellt så skriver jag där. menjag stannar här. bloggen blev typ... nått med anmäld, vet EJ why. det sög iallafall, så jag stannar här! right here!

hoppas jag inte tappade alla med denhär jobbiga situationen.

aja, jag fortsätter som vanligt, för detär vad JAG vill, och det är vad NI vill. i hope.
aja! idag är det tisdag, vilket inneburit 2 saker. min allra sista tyskalektion+läxa+timme+prat EVER. i mitt liv. sista-sista. (förutom på torsdag om 2 veckor då vi får betyg,) men iallafall. jag är HAPPY-LAPPY.

oooch.. eum, mja. vet inte. bara...aa, det va bra så det blev gånger 2 :'D haha. jag har även fikat gånger 2. (tisdagsfika + fika med tyskan) och tränar i en timme gånger 2. och mja:D massa gånger 2:D det va möjs.. det va en möjsig dag. varmt som satan. satt på malins veranda i shorts och linne förut på lunchen. invigning med det!:D ..men jag har agg emot andra sidan och matilda håkansson idag. dom dissade mig båda två, och för det andra så har det varit skönt att vara lite småttsur på någon. det va längesenda :P haha!

Btw, alla som bryr sig om malin, vilket är alla med sunt förnuft och en anledning att finnas här på våran sköra jord, vår elzkling lever! hennes ben lever, rättare sagt. jag vet att klanen oroade sig idag, och nu vet ni. ännu mer happylappy. och mja.. vad har hänt mer?  vi spelade på hedbergksa idag, haha. basket. haha. ojoj.. vi var delaktiga vi tjejer HAHA:p nuddade bollen kasnkeeee... 3 gånger? :D HIHIHIH va roligt. nä.

menmen :D jag har tänkt på nya saker:D haha!(a) eller jag minns bara en:p

jo, men känner aldrig ni typ.. "jag önskar jag va hennes/hans kompis?" bara för att veta hur det är.. typ. paris hilton, ärligt. hur coolt vore det inte och typ.. VIP, paparazzi, kändisskapet, ...ändå. bara för någon dag. det vore fett. om jag tänker mer lokalt så har jag en in mind.. hon typ.. hon verkar typ assnäll. kortare än mig, tor jag. blond.. typ. hon verkar va äldre också. heter malin.. tor jag... henne vore det coolt att vara vän med. hon verkar helskön. ser henne ibland på skolan. hon spelar i nått som typ.. heter saints. trojag. veti nt vilken sport det är. om hon läser min blogg kan hon väl typ.. skriva. :) skulle vara roligt :)

AAAAAHAHAHA skoja ddaaarrrlllliiinnnnnggg.. närå men ni fattar mina tankegångar:D har ni aldrig tänkt så?:D det har jag :)

AJA....... det fick räcka för en tisdag. det är mycket att tänka på!:D ses HÄR imrgon! :D
btw, sötaste låten/texten ni någonsin hört? ja,  med säkerhet! sandy som skickade:)