det är tur att vi är ...överrens!
ELO

kaos dag. inge skämt. KAOS-dag.
sååå mycket har nog inte hänt på samma dag i mitt liv på lääänge.

kan först och främst bara påpeka att gårdagen med folket var huuuuuur kul som helst. döden. tack för kvällen ni som vet med er att ta åt er! denhär gången var jag inte besviken, HAHA. roligt. inte fööör detaljerat, man vet inte vem som läser ni vet.

det är fackings lördag och jag har suttit i en bil typ 60% av dagen.
slocknade igårnatt runt 6, var uppe 7, åkte iväg till kanslit runt 8, åkte från kanslit med hjelm, thess, kråkan, sillman och bästa pumpa skivan (tack thess!) runt 8.30. framme i östersund typ 11 då vi uppvärmde och sedan uppkast 12. sjukt nära vinst, helvete, men förlust mot RIÖ. åkte till ica, åkte vilse, polisen kom, köpte äcklig och dyr sallad, ovärt som fan, och sedan 1 timmes färd till LIT.

LIT, uppkast 17, gav upp heeelt runt 17.05 (ahhaha), förlorade mot LIT (som vi alltid vunne mot) med katastrofala 50 poäng, inge skämt. under denna matchen hann kråkan knäcka två tänder, olivia stuka (den andra) foten, få blå öga och blöda kaos med näsblod (helt olika tillfällen), issa fick migrän och låg på sidan av och sov, gam-nukka i andra laget fick åka med ambulans efter en kollision med knä-dödande utgång.. och ja, förlust med femtio poäng.

på väg hem vare ishalka, vattenplaning, snöstorm, typ motorstopp, en fet jävla bigmac (<3 så värt) och massa jävla dunkadunka. 50 på en 90 väg = östersund - sundsvall 4 timmar. INGE skämt. 19-23 åkte vi hem. huuur kunde de ta sådan tid? ja fatta inte.

värsta lördagen på riktigt länge.
sååå ångrat.
fyfan.

dock cred till brudarna i bilen (och resten då, men inte på samma sääääätt ju) som gjorde de lite värt. hade faktiskt, trots allt kaos, riktigt roligt. hahaha puss
omoraliskt

näe, ush.
nu hade jag skrive nått långt och nått djupt men det blev för djupt så det försvann. dock... äsch. ja skiter i. problemen tar vi hand om på annat sätt! nu till ytliga intressantare saker.

jag har svenska prov imrgon.
jag kan ingenting.
jag måste få VG (minst) på dethär provet.
jag måste.
för jag vill ha VG i slutbetyg.
vet ni vad som vore bra?
om jag visste vad jag skulle träna in till provet. aaa.
just nu dalar mitt(/mina) betyg som fan.
kasnke borde byta tillbaka till the old livsstil.


..eller så borde jag inte.
äääääääääääsch ja pallar inte ens bry mig! gud va jag kommer ångra dethär inlägget om typ.. 8 månader? studenten tagen, ut i livet ensam på egen hand, orkade inte ens med ett sketet svenska prov. det är ..(som sagt) problem vi tar hand om på annat sätt.

åh, det känns jättejobbigt att det bara är typ 6 månader kvar av klassen och klanen och skolan i hel het. klanen lever väl förhoppningsvis vidare på ett eller annat sätt men, just situationen. kan inte fatta att jag snart är klar med allt. the S liksom. the STUDENT. på riktigt. JAG?! ..pratade med malan om det fööör.. X antal dagar sedan och det slog mig att det är påväg.

malan dock, som började 1b på skönsmon med mig ska inte alls ta studenten med mig vilket jag heeelt glömmer bort var..annan sekund? mjaaa, tyvärr. du går i 3an för mig SOPA. kalla mig senil, vad är deeeee för sätt då? t-t-t.


anyway, pärlan är med mig och livet flyter på.
det är gött de. sovgott vänner!

sovmorgon

amen det är gött
sovmorgon tills 13.10 fyfan va njutbart!

ska ställa klockan på ...11.50 och snooza lite och sånt. har trafikprov imrgon som jag inte hunne tränat på så det lär förhoppningsvis hinnas med! måste måste måste göra det provet imrogn. ligger redan 3 prov efter pga APUn.

aja, onsdag idag iallafall och i stressy life ala korven så vare skola 10-15 och sedan borta match i bräcke 17-23. vann gjorde vi också. götta. nu äre iallafall sängen efter en lång disussion om fetma med the one and only jayar. godnatt mina vänner!

 du är inte så tjock ändå va, jayar?