kambodjaa!
aah de vet ni :D
korven aaaar i kambodja.
korven skaaa bo i hydda 3 natter. aa de vet ni.

korven och company (forutom amanda) ser inte fram emot hyddan.... EHEEEEE!
'namen http://apuklan.blogg.se

http://apuklan.blogg.se

http://apuklan.blogg.se
http://apuklan.blogg.se/
HTTP://APUKLAN.BLOGG.SE
UTÖVER MIN BLOGG JAG SKREV IGÅRKVÄLL VILL JAG TIPSA OM EN SAK.

http://apuklan.blogg.se

DÄR FINNS VI. och här också kanske.. vet inte men DÄÄÄÄR är första prioritet till uppdatering!!!!!!!!!!!!!!!!! sätt den som första sida eller nått för den är viktig. NU ÅKER VI SNART.. om exakt .....2 timmar och 54 minuter ska jag gå till amanda och sätta mig i bilen påväg till stockholm

AJA:
http://apuklan.blogg.se
http://apuklan.blogg.se
http://apuklan.blogg.se
http://apuklan.blogg.se
http://apuklan.blogg.se
http://apuklan.blogg.se
http://apuklan.blogg.se

NI ÄLSKAR DE.
JAG KOMMER SAKNA NÅGRA AV ER, hihihi fnizzz
15,5 timme kvar nu!
OJ OJ OJ
nu är det bara så lite som 15 och en haaaalv timme kvar. OMG.
åså kriget som typ bröt ut idag mellan kambodja och thailand var SÅ jävla lägligt. men de va tydligen i norr och där ska jag INTE vistas. aaanyway!

idag vare bara massa packning och farvälsäganden!
till nääästan alla faktiskt. kändes dystert i all hysteri om alla tårtor och sånt. jajo, kasnke borde nämna de. vi bakade tårta. till tårt.....grejen idag! för guldtrofen. med tanke på att andra jävla program inte verkar göra annat än bry sig om guldtrofen så ska ju vi utomlands om 15.5 timme så de blev tyvärr ingen höjdartårta. men den fick duga. FAKTISKT.

skickas väl bilder på den förr eller senare, men då spelar dom bildernma nog inte så stor roll skulle jag tro för dååå äre mest bara APUbilder jag tänker lägga in. jaaaja =) innan jag säger farväl imrgon kasnke jag snikar in ett inlägg till! åker ju 16.00 typ =) ska bli spännande. fortfarande lite nervös dock, men jayar fixat ;)

-»» J. ©£$@® » söver säger:

känn dig lugnet bara

-»» J. ©£$@® » söver säger:

hör du nå skott ta en breezer

HAHAHA.. man måste älska. både hans grammatik och hela han själv. jaja.. så så äre. godnatt på hörrni. godnatt som FAAN då hörrni. sista natten i min säng nu! :o t-t-t... verkligen godnatt :) och ifall ajg inte slinkar in ett inlägg imrgon så kan jag väl meddela att jag tänker uppdatera här ifall jag får möjlighet, och om inte HA BÄSTA 4 VECKORNA UTAN OSS NU...... och dö inte! och kasta inga bomber även om ni vill se oss döda... äsch nu måste ja sluta med de negativa! :D

OMG NU ÅKER VI SNART.. aja, GODNATT IGEN!!!!!!

 haha, tänkte om de va dålig kvalle sådär.. haha!