i'm all about details

jag vet inte hur de är med er,
men jag är mycket för detaljer.


åh alltså, jaa.. detaljer är speciellt. jag är så om allt. typ första gången jag träffar en ny människa så ser jag mer: gud va fina ögon eller va gott den luktar, mer än typ.. gud va fula klääääder :O ja vet inte ja.. små saker är viktigt för mig! ibland behövs inga parader i min ära utan ibland är en enkel kram eller nått mycket mer. jamenar ge mig gääärna parader. men, småsaker alltså det.. ja vet inte!

jaa, ja vet inte. jag är mycket för bekräftelse också. det är en jääättejobbig egenskap som jag saaaaaakta men säkert kämpar iväg men jag är värsta mycket sånt. jag typ.. behöver höra saker. och typ dom sakerna gör typ min dag. om jag gjort en bra gärning behöver ja typ höra de. uppskattning, kallar jag de.. inte precis bekräftelse. meeeen, mja.

jag har blivit nå självgod kossalossa snart:D ba, fan va braaaa ja äääär! linda får då damp på mig men, ja vet inte. mitt undermedvetna behöver de nog ;) haha, jag bryr mig värsta mycket om typ sånt man egentligen ska ta som en klackspark. typ du är den jag vill spendera mitt liv med på sitt bröllop, eller du är min bästa kompis av sin bästa vän är typ ärligt heeeeeligt. för mig. jag är vääääldigt töntig hör jag nu men, korven as you all love! haha nää usch va bög de börjar låta nu.. äsch vi skippar de! =)

jag har haft en awesome helg iallafall, även fast de är tisdag REDAN. jag dör liiite men, ja. kan bjuda på lite bilder längre ner.. OCH vi har bara 2 söndagar kvar i sverige innan vi åker till kambodjis. det känns jätteläskigt om jag får vara reeeeeal wiv ye. men roligt som satan.. åh. jaa.. mixed emotions skulle jag nog beskriva de som. vädligt mixed.

anyway.. spin mördar mig. med APU om 16 dagar har vi ungefär.. 3-4 prov, 17 inlämningar och typ 1 miljard uppgifter att göra. + TVÅ BÖCKER... jag har inget liv längre.. jag skolar + tränar. och på helgerna äre röj. öhö-hö. mjaa.. och idag fick jag mitt nya basketlag att träna på skönsmonsskola. trodde de skulle vara typ 3 där men de kom typ 15 st 7-8 åriga spralliga skrikiga grinandes tjejer så de va lite döden =) magont på de = GREAT TISDAG.

nä ush. och hyllning till the hills, jag äääälskar de. längtar tills nya säsongen kommer till sverige :') haha! jag älskar dig också malin =) haha.... äsch dåå! lite uppdatering sådär om en korvliv. min dator är död varannan dag typ så därav dålig uppdatering omgooosh :D

pics
   
haha, alla från lördag. jayar med sina favoritbrudar, HAHA.. jayars gruppbild och en peppe korv. de vettu! pösssss

memorable quotes


Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness that most frightens us.
Your playing small does not serve the world.
There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you.
We are all meant to shine as children do.
It's not just in some of us; it is in everyone.
And as we let our own lights shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.


jag kollar på coach carter efter kanske.. 1 år.
i am touched again. det är höjdpunkten på filmen och det är mitt favoritcitat från alla filmer i all filmhistoria. jag tycker alla borde sett coach carter iallafall en gång i sina liv.. det är nog min favoritfilm faktiskt =) ååh.. ja. nu ska jag koncentrera mig på den igen.

dethär fick faktiskt bli dagens blogg. och var inte en såndär som bara scrollar ner för de är avancerad och lång engelska. försök förstå.. and see the meaning! understand it.
what a wonderful day (8)
åh, perfa perfa dag alltså, som andra sidan skulle sagt.

ÅÅÅH alltså.. jaaaaa. vilkkkken bra dag mina medmänniskor. VILKEN. BRA. DAG. (vänta jag ska bara kissa. brb)
UPDAAAAAAATE ;)
såppp.. nu är dagen ääännu bättre azzåå! åh, nu ska ni få höra.

för att en gång för alla fastställa what a good friend i am, så vaknade jag klokcan FEM och jag var hos malin klockan SEX på morgonen? varföR? JOOOO, för jag skulle hjälpa malin med hennes slide show vilket var dead line första lektionen 8.30 på morgonen. JAPPS..... that's me. young and stupid.  här va vi lite young and stupid också =)

MEN, till min förvåning lyckades det bli dagens absolut bästa beslut. var aaaspigg när jag kom till henne, hon var aaaaspigg.. och tillsammans gjorde vi slide showen, fikade jääättelänge med världens godaste och största frukost och sedan tog vi de riiiktigt lugnt innan vi fick skjuts. helt perfa perfa.

sedan lugnt på skolan, och när vi skulle hem så tog jag, malin och amanda en promenix i höstvädret. asvarmt och mysigt.  (inte lika höstig-bild) guud.. jaa, åså sedan bakade vi massa cookies, sedan middag.. sedan mys med veronica och loef och sedan malin.. och nu fick jag en kommentar av matilda så hon lever gott folk. vår allas gumZZZ lever :D  

ja alltså.. åh. ja. åså nu planerar jag min lördag. ÅH.. va bra
altlså.. jaaa.. vilken jättebra dag! vill nääästan inte sova =) fast är lite trött.. fatiskt. jag menar, jag har ju varit vaken gaaanska länge :o höhöh... åh. ja.. god-jätte-natt då älskade ni. goddddd naaaatttt!!!!!