kanel baby
godkväll, good evening!
(imorgon är sista dagen med gratis sms för mig! use it well people. sedan äre inte gratis sms på pretty länge. fatty-korv)

sicken summerbreeeze. kjol idag! mohaha. vår med stormsteg. dock gillar jag iiinte läget med typ ytterst få plusgrader just imrgon på valborg med grillning och party på menyn och runt 20 på fredag då man bara ligger hemma och dör ut (var det planerat).. icke. jag får ta och sola sola sola! undermedvetet har min darling amanda redan börjat tävla mot mig om vem som är brunast.

you see, jag är kanel by nature (tack mamma)
dvs halvt iranie = kanel. typ brun/gul
svennar bli röd/rosa/ytterst-sällan-bruna.

amanda är en av dom som kan bli döbrun. en av dom som tävlar mot mig. pft. jag TÄVLAR INTE med någon????? men på nått vis är det ändå någon jävel som pressar hela dagen och sedan kommer dagen efter och frågar om vi kan jämnföra armar. NEJ AMANDA VI SKA INTE JÄMFÖRA ARMAR!!!!!! ja ha inte börjat sola än.

AMANDAS DÖÖÖBRUNHET!!!
(ja det är inte meningen att ni ska kolla på den. klicka)
sådär var det tillexempel efter våran älskade (älskade älskade etc) APU!! tillsammsn med sin syster som stannade i sverige posar kvinnan. vet ni vad det värsta är? människan blir verkligen DÖbrun. och hon ger sig inte heller. fyfan. näe jag börjar tidigt så går de bra :) tur att man är kanel, man är liksom halvt om halvt brun heeeela tiden :)  

NÄE mission solning börjar i veckan! hur som helst. hon är rolig min vän. (älskare. förlåt älskling.)

förövrigt, helt vanlig onsdag. plugg i skolan, plugg efter skolan. satt i gräsmattan utanför GA idag för första gången i år också. PLUS ego! sprang döden på löpbandet. så gött. ikväll kom min pluggpartner igen, loeffffff. gjorde chokladbollar och lättade stämningen också. braaa beslut. där försvann hela min effort på löpbandet. men de va gött. gjorde oboybollar ist? fanns inge kakao. spännande. variation. he.

(damn jag hade bestämt mig för en kort blogg!!!!!)
jag tänkte...... näe vi spar det :D amanda klagade idag på att jag har långa bloggar. ni får en korting idag! :) pussssss då! nu blire mer plugggis :)

 


TRYCK PÅ LÄNKEN DÄR UPPE. här va hon inte lika brun.
dock brun. damn. jag hatar dig! orka 16 minuter imrgon på solarium? och du vill att vi är togethaa forevahhh? när du dör i cancer vid 35 och lämnar mig? pft :((((varför i hela helvete handlar hela mitt inlägg om amanda?!?! anyway....)
låt oss kalla det ett sommarsug?
hejeee!
dagen.

lååååång jefflans dag. efter hundra års snoozning tog jag mig upp, och till skolan. avslappning på mental träning, så gött. jag och annis hittade dock inte avslappningen så vi satt och störde alla andra :))) perfa. dock störde vi inte lilla amanda, som sov :) tror vi :))))) 2,5 timmes lektion på det, om economy. såååååå drygt. hatar att vi ska ha prov på 100 kapitel om 2 veckor typ.

jag ÄLSKAR julia och trevor. mina spin-människor förstår mig. inte ALLS jobbiga lektioner, prov eller förhör :) inte ALLS på universitetsnivå. inte ALLS svårt att få bra betyg :)))) sara, du kommer ha det gött i internatinella relationer! bara så du vet! puss på spin. 20 poäng i intagning i år. hahahha... kul liv dom som har dåliga betyg kommer ha! fnizzzzz

nämen, förövrigt... gjort upp manus och skit till min och lindas roleplay till imrgon. vi ska bli teaterhönor (eller vad det kallas. teaterfår tänkte jag först, mne det lät lite.... "annorlunda".) och få perfaperfa betyg tänkte vi. satt på barista och mös. efter det åkte jag hem och började på mitt mentala pm. loef hade också plugg och ville ha partner, vem ringer man? jo, någon i spin. den bästa. hej. (MEHEHEHE puss)

okej argh. omformulering från gårdagen.
det finns inga "onödiga" vänner, låt oss kalla det (så fint som min älskling nu och föralltid (?) sa i sin REKORD-långa kommentar, you all should check it) "period" vänner. man har vissa vänner i perioder. helt sjukt att något så starkt liksom... försvinner. egentligen. think about it. vart är liksom... ja vem fan har inte exempel? jag har fler än ett. bästa vänner som rinner ut i sanden etc. egentligen, hur? jag kan ju inte direkt säga att jag ångrar några av mina "period" vänner. alla har dom ju satt ett eller annat spår i mitt liv. (fasen va hemskt det låter med periodvän :s)

it takes two to tango liksom.
det är mitt motto. man är aldrig ensam när det kommer till relationer. det handlar aldrig om att en person slutar ringa. höra av sig. när var det senast du gjorde de? enda gången det handlar om en person är relationen till sig själv. viktigaste relationen genom allt? det är nog fan så. det, självförtroendet och typ.. självkänslan är ju fan grunden till att skapa sig relationer till andra. egentligen.

jag skriver PM i mental träning. jag är SUPERdjup nu. 7 sidors djupa tankar ska det bli för ett mvg! tänker dock inte ta ut det på bloggen. meheeeee näe, 01.01 du tänker på mig, och nu säger jag godnatt!


btw fick supernostalgi efter midsommar, sommaren, grillningar, stay-up-late-för-vi-har-sommarlov, nattdopp, "sånt e livet"-bilturer, party, bruna ben, klänningar, gatufesten, smutti i handen på stranden, bad, gula bubblan (rip) sol, och allmänt mys mys mys med världens absolut bästa vänner! mitt liv nu alltså :')

  
   


det slog mig även att jag och pygg inte ens haft en sommardag ihop! vi träffades ju i auguti/spetember? världens bästa pygg och stöttepelare. på kort tid har du vuxit in i mig och bevisat för mig vad du går för. kan ju bjuda på vad som brought us toghether här till vänster! ett smet baby. ett fucking smet. kolla vart vi står idag.. tack till annis för hennes fula tårta. fan kolla på oss idag.


FAAAAN vilket sommarsug. heeeelete va jag ska njuta. och ingen skola som sätter stopp för 60 mil... åh. förresten, lovade jag att lära mig inlines i sommar? HAHAHA... wups. äsch jag har ju bästa läraren isf! OCH HALLÅ STUDENTEN OMFG OMFG OMFG jag dööööööööörrrrrrr måste sova på saken...
onödiga vänner?
frid vänner!

hur går det för er? livet, kärleken, skandalen och sorgen?
kuuuuligt med er som höll med mig om igår. känns bra. dooock vet jag att ni innerst inne vill läsa massa dirt. mehehe. mitt dirtyga liv. hehehe.. nej vafan jag är oskyldig, vad tror ni? hur som helst, måndag idag. trög start (trots sovmorgon) och på engelskan kollde vi klart en film som hette ALIVE från 1993, tips tips tips!!!!! den va supernajs. se den. worth it faaao shaaao.

förövrigt, ett afropower-dance-pass efter skolan och diverse andra händelser och missöden. sjukt jävla najs pass iallafall, hahaha.. mycket höft och koordination. = ingenting för mig egentligen. såg nog ut som de kylskåp och kände mig. HAHA. dock är jag fan på för ett till, vad säger du linda? på/av? ego är positivt för mitt liv. mycket positivt. he.

HAR NÅGON EN SÅNDÄR KUPPONG ÖVER? ANGÅENDE PROV-MÅNAD FÖR 99 KR PÅ EGO? kuppongerna går ju nämligen ut snart (1 maj om jag inte minns fel), så jag skulle uppskatta det som fan! dom brukar finnas i 25 höjdare bland annat, jag tackar och tar emot med tacksamhet! check it, snälla.

however, dagens åsikter.
jag har tänkt på en ganska så ytlig och dum sak. egentligen. men dethära med såkallade "onödiga" vänner. alltså.. egentligen, visst har vi alla någon vän där ute som inte alls kommer stanna tills vi är 90 år, och nu när jag kanske flyttar från mina kvarter måste jag verkligen prioritera vänskaper och relationer. jag känner själv att det finns vänner jag absolut kommer tappa kontakten med. det är klart. inte fan äre lika tajt med någon men.. just att tappa. 

 
(orka att jag har typ EN bild med mig och sofia?:s wtf)

ett gott exempel: sofia och matilda!
backgound; två älskade älskade vänner från klassen och klanen åker till USA för att plugga ett år, dom missar hela spin3a och lever livet i the staterna. vi ba JAAAA men vi kommer klara att hålla kontakten och vi hörs varje dag och vi får höra om allt i livet och vi skickar vykort varje helg och vi ....lalala.

point is, vi kan alla erkänna att vi tappat våra älskade vänner lite. jag vet inte vad som försegår alls nästan, framför allt med sofia. tror inte jag pratat med henne på månader. mattis kanske någon gång i månaden. det är skämmigt. jag saknar dom och vill att dom kommer tillbaka, men.. nurå? 8 månader har gått av 9, vart står vi idag?

jag började tänka på dethära.. varför har vi då onödiga vänner? för att ha nått att göra på dagarna? för att känna att vi inte är ensam? näe. det är falskt. punkt liksom. det är nästintill omoget av oss att vara så arroganta. tänk bara på dethär: hur många har vi inte tappat under åren? hur många kommer vi tappa inom loppet av 5 år? 10? ....1?

jag är en sån som ringer ofta och smsar ofta alltså, men just att hålla kontakten med alla (especially "dryga"... hehe:P vad gör du då :P okej :P vad kul för dig :P) kommer inte fungera. man får väl typ verkligen uppskatta dom man vill stannar. looking på mitt egna liv idag, det är inte många jag kommer ringa varje dag liksom.

inte-många

okej djup tjej. nu ska jag fundera över mitt liv lite mer så får ni fler åsikter imrgon :) varför är jag så stor i orden? får inte ens plats med två åsikter i min jeffflans blogg? haha nej, men ni får gulla vidare med era vänner. pusss!


(btw, högtid att komma hem till mammas famn nu sofia och matilda. mamma saknar er. mucho mucho hihihihihi 8-)

btw igen, kom på att det låter som sofia och matilda är the perfect example på onödiga vänner? nooo baby no, vi höll ju kontakten. det är exempel på vänner man HÅLLER kontakten med. puss trögon)