storm is (not) over now
heeejjjje sundsvall, skövde och allt onämnt!
godkväll. jag hoppas ni haft en finfin dag! själv så har det flytit på här nere.. snoozade i en halvtimme imorse och fick stressa asmycket (fan jag behöver gnällandes dig på morgon att jag måste upp benny, du får inte börja jobba så tidigt) men jag kom i tid som alltid, men dock väl på skolan höll jag på att somna typ 50 gånger på föreläsnigen. shit eller....... dog ju.

anyway, efter vår lunch traskade vi till stora klockan mitt bland högskolan och mötte upp våran fina klass som skulle ledas någonstans hemligt. gick och gick gjorde vi tills vi kom till en park där tvåorna fixat aktiviteter för oss hela resten av dagen. grytlocksplock, visionsvernisage och allt vad det hette uppdelade i grupper fick vi tävla mot varandra. mitt lag förlorade allt. vareeenda grej. HAHA.. vilket skämt :') anyway, efter alla tävlingar trodde jag att man skulle få gå hem, byta om och hämta sprit (sagt att det skulle vara fest på kvällen) men näe, då skulle vi laga middag med hjälp av 240 kr och bara en gryta och öppen eld. min grupp var smarta och gjorde en smörgåssallad. hoppas vi vann! klar 2 timmar innan alla dock.....

anyway, frös som en gris så jag och malin feting dissade festligheterna på kvällen, jamena... ?! aa. näe, och sedan nu ikväll kom annna och stoffe på besök här hemma, och nu är klockan 11 och jag borde duscha och göra en matlåda. äsch jag tar en gorbys pirog istället! lika brare. men duscha.. de borde jag. första natten utan älskade sovsällskap också???? saknar dig redan? vad i helvete.. näe, ha det trevligt vänner! nu ska jag vara ansvarsfull och försöka sova. snart.  

jag såg dock på våran hemsida att klassen har tagit lite kort på varandra med namnskyltar då jag var hemma sjuk i torsdags, så jag slapp dom bilderna, men jag tänkte att jag kan bjuda på några!här är några i min fina klass! för er nyfikna, på bilden längst upp, hon i skjorta längst till vänster, det är malin! godnatt
behind closed door

tjaaafan
en ny dag. nya möjligheter. en ny söndag i våra liv. DOG ju när jag läste i saras blogg att det är nyår om 4 månader och en dag. fyra-månader-och-en-dag!!!!!! det var ju nyår nyss. då jag råkade missa själva slaget. med någon timme. he. he. då jag och linda hittade fest i huset bredvid. då fan i mig allt hände. då jag inte hade träffat benny ens men fyllegnällde över att ingen lät mig ringa karln... what the? fyra månader.. shit.

tiden går fort.. här idag i skövde har vi varit på hockey. surprise!!!!!!! haha.. var även hemma hos en snubbe som sålde säng på blocket. testlåg. skönt. ska köpa. ska fixa släp. he. SEDAN har jag säng!!!!! hade ju inte haft det sedan i maj. då kom ju iransläkten och jag for ner på golvet för alla var ju viktigare än lilla sandra..........

närå, men det börjar verkligen kännas i ryggen.. riktigt rejält. ABOE, nu masseras man också.. höhö. fan va gött. massage och blogg. haha.. och godis! näe, så det var min dag det. benny ska upp och jobba kl 4 och jag ska upp 4 timmar senare, så det får bli tidig läggdags nu! eller okej... tidig.... jag har btw varit ansvarsfull idag. städat massa och tillochmed gjort matlåda till skolan! vi skakade ju hand på att inte köpa någonting ute på hela veckan. det blev riktigt dyrt förra veckan.. ajabaja malin!

HAHAHA btw, skönaste citatet ever nyss av mig:
"i'm make you go lesbian for me"
you'll never know to who i wrote it..........

GODNATT LOVES 
(jag ska be om att få låna webcam så jag kan visa bilder på allt!) btw, bilder från igår:
  
(SUCCESS första bilderna jag bjuder på på riktigt länge. sorry. snart. och nu blev jag spyfärdig av benny fis. och pojken själv fick kväljningar och sprang iväg. puss från skövde!)

irreplaceable
idag är det den 29e augusti.
29e augusti.
det sätter en klump i min mage. idag, för exakt 1 år sedan, träffades jag och pygg/thuha för första gången. jag kan inte förstå hur den kvinnan kan blivit så viktig för mig på ett år. ETT ÅR. grattis på ett årsdagen älskling, det finns ingen som dig för mig! hoppas du förstår det. du är fantastisk och du vet själv att du hjälpt mig igenom varenda problem som ingen annan kunnat. idag för exakt ett år sedan hade annis sin födelsedagsfest. vi var deppade att inte mattis (som fyllde år i veckan, grattis älskling) var hemma, hade åkt över atlanten för att stanna ett år.

idag, exakt idag, ska alla mina favoritälsklingsvänner samlas hos annis igen. alla-förutom-jag. det finns fan ingenting som skulle stoppat mig från att ta en tåg right now och vara där om några timmar, ja förutom pengar då. det känns typ som en dröm och få krama alla nu. puss på vissa, våldta andra.

att bli uppringd mitt i natten, att åka tre bilar till ett ställe, att kunna cykla ner till hamnen och lätta på vilken känsla som helst, att kunna ta en fika.. eller ja, tre om dagen, att påbörja ett mass sms med "hej mina fina vänner" och att kunna lägga sig i vilken som helst av mina favoritsängar eller ta vad fan jag vill i kylskåpet. att  vara älskad för den du är, och att passa in perfekt, vara en mittpunkt för ett kompisgäng, att hålla ihop alla tyglar.. bara det att vara en del av det mest perfekta vänskapsgänget någonsin. bara det, kan och kommer krossa mitt hjärta hundra gånger att jag åkte ifrån.

dethär är första gången jag tänker på hur äckligt långt bort jag är från allt jag älskar. jag är så jävla glad att jag har vänner här i skövde, och bara det att folk här i skövde ringer, smsar och frågar om att komma till mig är som mitt ljus i ett jävla hål. jag hoppas alla mina fina bästa vänner har det riktigt jävla roligt ikväll hos annakarin. grattis älskade vän på 19 årsdagen. jag skulle gjort vad som helst för att vara med er ikväll. vad-som-helst. alla tankar går till tallvägen 7 ikväll. tänk hörrni.. jag hade tillochmed kunnat följa med ut ikväll. breaks my heart. dethär har varit längsta veckan i mitt liv. nu ska jag ta en lång dusch, för helen kommer snart hit. det är bara att bita ihop, le och deal with it. "det är ju såhär nu".