gott nytt år!

med tanke på att jag inte hann skriva god jul på julafton så kan jag iallafall hinna med att säga gott nytt år på rätt dag, dvs idag 31a december, nyårsafton!

herregud, jag kan inte ens fatta hur mycket som hänt 2009. jag blir lite smått ledsen att släppa taget om dethär året, men as life goes on så blir det nog så! ända sedan 2006 har jag fått lite skuldkänslor över att släppa taget om åren för varje år blir ju bara bättre... bättre.. och ÄNNU bättre. 2009 har varit det bästa året i hela mitt liv! (och jag vågar inte påstå att det inte blir bättre, för det vet jag att det blir)

aldrig, något år, har jag växt så pass mycket som jag gjort i år. aldrig. jag har hunnit med så himla mycket på 365 dagar, så året har flugit iväg. bokstavligt FLUGIT. spin3a, benny och allt vad han innebar och vad han kom och tog (mitt hjärta, precious), studentförberedelser, studentfix och fester, alla nya och gamla människor, självaste studenten, sommaren (jag behöver inte ens förklara), flytt till skövde, högskolan, alla nya vänner och bekanta, alla räkningar och matpåsar från willys, att bo ensam 60 mil bort.. allt. allt. allt allt allt. ALLT. jag ÄLSKAR dethär året, med alla dess upp och ner. inte nog med alla vackra stunder så har jag ju faktiskt fått ta del av världens bästa gäng här i skövde, lbivit RIKTIGT bundis med pygg, varit en del av kråkans födsel och luckans liv och mer och mer och mer.

jag är speechless på vad jag ska säga, förutom att jag tror det bara kan gå uppåt. innan 2010 är slut, denhär dagen om precis 1 år har jag nog startat upp ett ännu stabilare liv, framförallt genom att gått klart 1an. 2an here i come, sakta men säkert. några bilder från året:
¨
+ alla skövde bilder som jag inte har på denhär datorn. alla skövde människor, från bennys vänner och familj och från högskolan, tack tack tack tack för att jag alltid känner mig som hemma 60 mil bort. fan vad jag älskar dethär livet.
julhelg
åh herregud, nu har jag inte uppdaterat på många många dagar! har nog haft någon paus utan att jag vetat av det själv, men måste dock tyvärr påstå att pausen inte är hely slut. jag är sjuuuukt trött just nu, och mamma ska strax ta datorn av mig, men jag kan ta en liten summering av allllt :)

på julafton åkte vi iväg till tibro till bennys syster monika och franks hem med hela zoo't! ojoj, hundra hundra djur, allt från ödlor till ormar till hästar till hundar till jaa, herregud! värst var nog katterna som gjorde de lite småkämpigt att andas, men vi överlevde (Y) hade en mysig julafton med hela wallin-familjen och det mest intressanta var nog "grynkorv!"........ vad i HELVETE? grynkorv som hade typ småbitar av allt annat än korv och grå var den och helt enkelt galet ful och konstig :o dock så har dom aldrig sett skymten av lutfisk eller pölsa så det är ju olika överallt! iiiiintressant måste jag säga! och sedan tog jag och monika oss djupa samtal som kanske var ännu intressantare :) nämen, det va julafton! bara jag och benny som hade klätt upp oss dock :D där kom vi med finkläder och slips! jag gillart!

mja och sedan så dagen efter vid kl 6 på morgonen tog vi bilen och brummade heeela vägen från väster götland till västernorrland! hääääääääärligt! hemma i sundsvall tog vi oss ett skönt bastu-besök och tog oss ett par andetag och sedan så var det bara att gå klä på sig fint och gå ut för på juldagen äre fullt ös i hela landet! gick ner till irish här i sundsvall och tog det lugnt. blablablaaaaa... det va juldagen

och sedan dess så har vi bara spenderat alla andra dagar på birsta och stan för mellandagsrea där vi båda handlat (men jag ska fasen hitta kläder!!!!! har bara handlat smycken och sånt) och varit nere på stan och röjt lite med mina finfina vänner och idag hade vi överraskningar för mamsen och papsen som kom hem från dubai! mysigtttttttt....

alla bilder är på kameran MEEEEEN jag har inte kabeln med mig så det får ni se någonstans 6-7 januari! (Y) PUSSHEJSSSSSS
lala, lalala

orkar inte blogga ikväll så här får ni:
(förresten askul att julkorten kommit fram nu :D astrevligt!!!!) 

Året 2009.
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
oooooja.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag bestämde mig nog för att inte skaffa några för jag aldrig håller det.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar iår?
yes, en av mina närmsta vänner! puss på dom båda, ses snart!

4. Dog någon som stod dig nära?
nej, tur de!

5. Vilka länder besökte du?
jag har inte varit utanför sverige på heeeeela året:( kan bero på apun i okt-nov förra året.

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
ett jobb, mer träning, mer pengar, utomlandsresor.. ja PENGAR..

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
åh det är ju många! Haha.. studentveckan och framförallt 11/6 studentstudent, sedan 9/3 såklart, benny min älskade, och 26/8 då jag officiellt fick nyckel till min egna lägenhet, och min första tenta och massa grejer! Åh, asmycket som hänt i år ju!

8. Vad var din största framgång 2009?
jaadu, alltihopa tycker jag! Allt med gymnasiet och mina betyg, studenten, högskolan, lägenheten, flytten, benny, vänner, kontakter.. näe jag är fettfett nöjd över mig själv. Överträffat mig själv! 

9. Största misstaget?
oj, öööhm.. guuud nej man ska inte ångra saker! Det är som det äääär :D ja är i helhet nöjd! 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ooojaaaaaa….. förkylningar hela tiden, min ögoninflamation etc etc etc

11. Bästa köpet?
lägenheten kanske?

12. Vad spenderade du mest pengar på?
oj, ja första halvan var nog fest, fika och tågbiljetter, och andra halvan efter sommarn var nog inredning, böcker och …mat!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
alla jag har i min omgivning som alltid stått kvar!

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2009?
nämen gud, massa men ändå inte många. men, den allra första jag tänker på är nog maria mena – miss you love

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
lyckligare helt klart! Men allt har ju alltid gått i vågor, så är det ju alltid :)


16. Vad önskar du att du gjort mer?
jobbat och fått mer pengar kanske… och typ…. Tränat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
oj, oroat mig kanske.

18. Hur tillbringar du julen?
med sväääärfamilj 60 mil hemifråm :)

19. Blev du kär i år?
svar ja!

20. Favoritprogram på TV?

jaaaaaaadu, ingen aning! De har växlat :))))

21. Bästa boken du läste i år?
hahaha.. inte någon av min kurslitteratur iaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haha, skoja.. ja vet inte.

22. Största musikaliska upptäckten?
åh ja vet inte…. Näe jag vet inte!

23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
jag önskade mig inte mycket mer än äntligen 18 år och en härlig kväll och en och annan  puss och det fick jag, alltihopa i mängder!

24. Något du önskade dig men inte fick?
100 miljoner? :s fatta inte varför ja inte fick de… åh.......

25. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
nja, så ska man inte tänka:) men kasnke liiite mer träning!  

26. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
haha.. tights!

27. Vad fick dig att må bra?
självklart pojkvän och vänner och familj och jaa alla relationer till allt liskom! OCH att det gått så bra med allt.. faktiskt! trots alla set-backs.

29. Vilken kändis var du mest sugen på?
hhahaha.. ingen?

30. Vem saknade du?
men gud, jag vet inte.. haha. Det är ju olika beroende på vars man är och vem man just lämnat liksommmmmmmmmmmmmmmmmm :))))

31. De bästa nya människorna du träffade?
haha.. benny helt klart? De va ju första gången vi faktiskt TRÄFFADES ;) haha.. efter 6 år.. fint.. nämen mer.. alltså de är ju många! massa här i skövde och i högskolan och studenttiden och jaa, gud i allmänhet massa  som man stött på!