atheist, javisst
JAMEN FYFAN
aldrig varit mer säker på min "religösa läggning".

(JAG VARNAR FÖR EN LÅNG LÅNG ÖVERLÅNG BLOGG)

jag är så oreligös jag bara möööjligtvis kan vara. det är sjukt.. är det fel att inte ens typ vilja gifta sig i en kyrka?! HAHA.. alltså kyrkor gives me the chill. jag får obehagliga käsnlor i kyrkor! ...näe. det är inte min grej detdär. samma med att komma i tid till saker.. det är inte heller riktigt min grej.. HAHA.

för att underlätta för sina nerver när det gäller en träff med mig:
tidpunkten som sandra säger + 10 minuter.
easy, breezy, covergirl. HAHAHAHA... lätt matte!

eller vänta, nu förståååår ni ju icke! fnissss
backgroundsinfo... stockholm med klassen iförrgår juuu! :D alltså det va väldigt spännande. dock har jag nog aldrig varit så rädd att någon liten själ kommer och äter mig innifrån som jag var på livets ord :s fucking creepy.

resan började HUR SOM HELST med klockan som ringde (första gången) 4.30 här i min lugna lya, och kl 6 prick (hoooost) stog jag på kortsidan av hedbergksa emot järnvägen som bestämt. åkte gjorde vi massa och och höll heeela kära bussen vaken mellan 6-8 då jag hade min ööööverpigga perriod med linda och kameran. HAHAHA. 

  

ni älskar mig ändåå (H) mest valeria! hiihih hej gumman! :)))) hahaha.. aja. åkte in till islamska moskeen i Uppsala som var första stoppet, där var typ killen som pratade min mammas gamla elev.. HAHA.. kul.. aja, han va spännande... roligt när han ba: "jamen vad är det första ni tänker på när ni hör moske? ........bomber kanske?" HAHA. skön.

aja.. sedan vare bussbussbuss till stockholmo och lunch på donken med mina hurtiga brudar (och victor, men du räknas in med brudarna ;) HAHAHA.. närå hej på dig med virreboy.. KAN ALLA SLUTA LÄSA MIN BLOGG SÅ JAG FÅR VARA TASKIG MED NÅGON????? aja) haha.. öhm, jo, och sedan blev det hare krshna! killen gick in i trans och sa hare hare krsna krshna rama rama kshna hare hare .. ASLÄSKIGT. han ba zoonade ut! oj.. jag dog. vi spelade även in en film.. kasnke ni får se någon dag. aja.. han var.. intressant... läskig... aaa.. men spännade!

  

yesboxxx visar lite andra biledr än dom på bdb hoppas jag :D haha.. aja.. aa! efter hare krshna så fick vi typ några timamr till oss själva så jag och min överhypa vän linda (och sedan mötte vi upp tara) och hon visade mig runt lite i storstaden :D jag har då aldrig kännt mig så vilsne som då.. och då var jag ensam i asien i 4 veckor med tre überblonda vänner.. OJOJOJ.

  

efter några vilsna timmar och ett " JAG PRATAR INTE SVENSKA " mitt i stockholm till någon påstridig invandrare som sålde tokio hoteltröjor så åkte vi mera buss (btw var vi ungefär 10 sekunder från att missa bussen) åså hamnade vi mitt i uppsala IGEN för att besöka livets ord. ni vet denhära sekten som vissa kallar det som carola var med i. linda hoppades verkligen på carola.. bara så ni vet.. men hon kom aldrig.. bara så ni vte det också.

  

åså efter en lite obehaglig stämning med människor som mumlade och skrek med händerna rakt ut så gick jag, linda, malin och victor ut på matjakt men de fann vi inte utan istället så köpte vi på livets ords egna cafe och fick massa choklad av en trevlig liten invandrargubbe som tyckte vi var söta :D hahaha... det va trevligt! aja.. sedan så började våran färd hem.

  

ja! åså hemma var vi runt 01.20 om ja inte minns fel. innan jag var hemma-hemma så var klokcna 2, men det va en nicig dag! nu får jag hopppas att ni blir glada över denhär SUUUPERdetaljerade bloggen om stockholm! hahaha.. jag kan nog bjuda på några bilder från stokcholm FÖÖÖRRFÖRRA året! haha.. fyfan.. vågar jag?

     .....HAHAHAHAHA jag jämnförde klassresor. HAAAAAHAHA det får ni dock inte ta del av! fyfan.. kolla djuret på mitt huvud 07.... HAHAHA wtf tänkte jag med? mitt hår var döööött som savannen. aja... dethär va väl dagens blogg..

igår var det iallafall fredag och jag tog del av en liten media-reunion-party. kände mig ovanligt smart (H) haha närå.. det va kul :D såå skönt med ba chillparty. nicigt folk också :D och liiite rörd blev jag ju när flest helst skulle ligga med mig i rummet ;) HAHAHA fan va kul :D nu äre lördag och jag ska ha lite pluggis dag tänkte jag. ikväll får vi se vad som händer! PÖSSSSSSHJESSSSSS

 .......HAHAH. ni älskar mig. och vindruvor. och klockan 6 på morgonen. och så jävla dålig humor. ....HAHA.
ÁMEN LUGN
VÄÄÄÄRLDENS KASNKE LÄNGSTA INLÄGG LIGGER PÅ UTKAST OCH ÄR INT FÄRDIGT ÄN MEN JUST NU ANGÅENDE STOKCHOLM OCH ALLT OCH EFTERSOM ALLA REDAN BÖÄRJAT KLAGA EFTER 2 DAGAR FÅ NI DET HÄR MEDANS...
IDAG ÄR DET LOOOOOOOVLOVLOV
IDAG ÄR DET PAAAAAAARTYPARTYPARTY

NU ÄRE DUSCH SEDAN ÄRE FIXA SIIIGGGGG
ses på stan??????
call me :D


blogggggen kooooommmeeeeeerrrrrrr snaaaart
OCH FÖRRESTENNN
JAG HAR ETT PROBLEM NI SKA FÅ LÖSA

VARFÖR FINNS DET INGE BOTEMEDEL TLL DREGGEL NÄR MAN SOVER? det är typ det mänskligaste som finns?!??? det finns mot snarkningar och allt detdära.. men vafan ja lova 90% av befolkningen dregglar och det är INTE fräshare än snarkningar. så någon får gärna googla "how to stop drooling (stavning?) while sleeping till mig och FÖRKLARA HUR MAN SLUTAR DREGGLA

OKEJ TACK
HEJDÅ IGEN
the remote, please.

EN JÄVLA MASSA HEEEEEEEEEEEEJJJJJJJ.........
massa sovandes på skolan så jag har ingen aning alllls om vad jag gjorde där, och sedan nu ikväll unnade jag mig att stiga utanför huset och inte plugga EN ENDASTE kväll så jag gick med grupptrycket till dragons efter huuuuundra år.

dooock lever jag nog väl utan dragons med. dom vann ju iallafall och jag träffade gamla godingar. alltid nice. sedan så nu har jag haft åååångest över att jag VET att jag kommer glömma nått..

x svenska boken som ja ska läsa ut
x mobil, pengar, läpsyl, nyklar etc etc.
x penna & papper till studiebesöken
x göra frulle tills imorgon och ta med..

........MEN MER DÅ?
jo justja, vi ska till stockholm imrgon med klassen. vi fick typ nyss reda på det. aa. bra information ala spin. gött. 06.00 åker bussen och 02.00 imrgon kommer jag hem typ. veeeeeeerkligen trevligt. mest när vi ska upp till lektion morgonen efter kl 8 typ. he. meeeeen kul.

BRUUUUUUUUDAR VI MÅSTE ÄTA PÅ BURGER KING :DDDD
åh det ska jag! åh åh åh va gott. aja.. ska på 3 studiebesök. hare krishna, livets ord och en moske. myyyyys.. och plus det typ 8 timmar eller mer med buss... myyyyyys... underhåll mig är ni snäll :) meeeeen nu borde jag ligga i sängen och drömma. ställt klockan på 4.30 så nu har jag.. exakt... 4 timmar och 20 minuter att sova. och jag måste fixa och trixa lite till.

tur för mig att jag prioriterar bloggen över sömn!
tacka mig.
btw, jag vet att jag glömt.

 MåndagPanerad fisk, kall filsås, kokt potatis 
 TisdagCarbonarasås, pasta 
 OnsdagItaliensk soppa, smörgås m ost 
 TorsdagStekt kycklingfilé, greenonion dressing klyftpotatis 
 FredagHamburgare, bröd, dressing

kuuul för er att ni har soppa imrgon när jag käka burger king... MO-HA-HA.
aja.... näe nu blir sömn. nu är jag för tjurig.

dagens tips:
när ni funderar på att publicera någonting på eran blogg som är FÖR personligt... gör det inte.
..och ett till djupare dagens tips: dölj ingenting för mig. jag ser att nått är påtok (med tanke på att alla vet att jag har ett sjätte öga för detaljer och småsaker?) och jag blir deprimerad när ni inte säger vad som är fel utan istället undviker mig/det. comprende? 

hit me with your best shot john blund. nu äre sängen!