fly baby
moootherf....

vilken DAAAAAAAG jag har oflyt som få!
jag orkar inge detaljer, dom får vip's bara reda på ;)

anyway, idag.. åkte till birsta med madre och sedan åkte jag till sporthallen och kollade på malins match. victor, henry och sandy kom och joinade mig också så det va naaaaajsbajs! vad fan händer ikväll då folket?! jag har ingen aning! det är ju fan lördag :o

just ja, jag köpte en kjol idag på rean också. den är gaaanska lång men det går nog att jobba runt. undrar ifall jag kasnke ska lägga upp den lite?! äsch, ge mig åsikterrrr! här är iaf en bild på den. ni kan även förklara för mig när jag kunde börja andvända 34 i kläder :):) tackkkkk på förhand!


låååååång som sagt. åså köpte jag en mascara. hoppas ni inte begär en bild på den också. den är gul och grann! HAHA.. aja... HAHAHAHAHAHHA just ja.. jag försökte visa att man kan flyga i kjolen också.. varsågoood . jag hoppas ni uppskattar hur söt jag är när jag flyger i min nya kjol.. HAHAHA fan va kul. aja! :D

nu ska jag ta tag i mitt liv och se vad som ska hittas på ikväll!
pössssshejswhy do i want you,
when i cant have you?
you cant walk away,
dont walk away.
du är min famn
wuuuuw
det gååår inte!

ush, psykiskt mest jobbiga halvtimmen i mitt liv tor jag nyss faktiskt att jag haft. jag har varit med amanda.
....
...........
.........hahaha okej det kommer mer. och vi var mysiga med film och djuuupa djupa tankar om livets stora och mindre stora saker. döden och livet och ojojoj, ja älskar att hon blivit lika djup som mig så jag är inte ensam längre! aja. iallafall så som vanligt hedde hon upp en glassbar med KOLASÅS och hela riddirattan framför mig för hon vet hur mycket ja älskar det! (och henne då hon är söt!)

aja, sedan så åkte vi och hyrde film (gud va ja älskar era körkort mina veeener!) iallafall så sedan åkte vi och var fylletaxi till dom rännande barnen här i sundsvall, vi ska ju va ekonomiska allihopa nu så aa... så blev de! några kramar senare satt vi i soffan hennes och satte på filmen. hyrde american crime (2007 med ellen page, det finns två filmer som heter american crime kom vi på) ..iallafall, och den ush..

började se den med skolan förra terminen men alltså idag såg vi klart och helt ärligt vem försöker jag lura, jag grinade konstant sista typ.. halvtimmen. de ba forsa! och jag utnämnde amanda till min grinfamn. var ju faktiskt hon som tog han om lilla mig när jag fick min matförgiftning i kambodja och låg och grinade och skakade i hennes armar :') HAHAHA... aaa, men ush filmen. jag ska fan göra så alla mina kära vänner ser den. ärligt jag dog. vi doog. ush jag har inte grinat så mycket på åååår!

näe, så nu sitter jag här helt tom. kärringjäveln ser ja framför mig också... och ryser gör ja! ush. aja, även ett holla niggawigga till bästa pygg som det fikades med i 3 timmar idag på nygammalt asmysigt cafe. jag älskar dig, och allt jag kan prata med dig om!

näe, nu äre skärpning hörrni.
undrar vars du är ikväll då? :o ojoj anywaaaays.
blir nog sängen nu alltså! min ekonomiska fredag verkar lida mot sitt slut nu känner jag. slänger in lite skabbiga pussipussipuss-bilder på dagens huvudpersoner för kuls skull också ehehehehe pössssrå!

  <3
~0% yes

jag har så söt omgivning

ni ska ju skriva vad som är i era väskor i ERAN blogg och sedan utmana alla som läser ERAN blogg... HAHAHAHA tur att jag har veronica och benny som faktiskt fattade det. hinthint amanda och sandy! HAHAH blev överraskad att faktiskt dom två fattade! trodde ja icke :o dock pusspusspuss på er som tog er tid, men kopiera in de i eran blogg och utmana! annars fastnar ju min storslagna ide häääär! de vill vi ju inte. blondinbella har faktiskt nog inte hittat hit än tror jag.

anyway!
är btw nådigt nöjd nu!
kollade på dexter (skolans grej för alla elever och lärare där man kan se frånvaro och ämnen och betyg och skit) och ja såg nyss att jag hittills på hela denhär terminen bara missat EN ENDA lektion. det har faktiskt snart gått nästan 1 månad! sjukt nöjd tjej nu måste ja säga ;)

dock iiinte lika nöjd när ja inte ens börjat med en uppgift som typ ska va klar imrgon. ehehehe... känns jobbig med franz kafka måste ja säga. efter skolan idag iallafall vare quality time med pygg the one då vi (ovanligt nog) bara blev feta på subway. jag kommer bli fetma med dig!!!! dock sjukt värt. ÅH JAG HAR ÅNGEST ÖVER OM JAG SKA KÖPA SKORNA IMRGON ELLER INTE..... :( sällan. jag + beslutsångest = bezta vener. ÅÅÅH jag hatar det! ååååh bläää tänk tänk! aja... näe
 
ni får klaga till kafka ifall ni vill klaga på min kortfattade korta blogg idag för jag måste fortsätta med mina viktiga stuuudier nu ;) jag måste ta tag i skolan nu! förra terminen var kaos. let's do this! PÖSSSS

 kyss mig bah ehehe<3