remind me why we decided this was for the best

halllluuu!!!!!!!!! :)
har varit ute hela dagen, men nu är jag hemma! var ute och cyklade ner till stan med pygg och letade presenter (...mohaha) och massa annat! det är alltid kul att kolla på grejs! jag kom på att jag är värsta ge-ge-ge människa! för dessto mer man ger, dessto mer får man! asbra ju (Y)

btw, jag berättade ju igår att loef tog bilder på mig och linda lolita-och-läskiga igår! här har ni massa klick-bara bilder såfort de laddat färdigt! enjoyyyyyy!
   
loefs lolita-garderob är jäääättestor! linda satsade på lite mer emo-deppig-lolita och jag satsade på "sweet-lolita!" hahaha.. va jobbigt att va söt :o haha

   
jag blev SUPERemo  (...tur att mitt hår täcker mig när jag skrattar ihjäl mig)

    
   

och linda fick jätterivsår i ansiktet! hahahaha <3 det är så jävla mysigt att testa på nya saker:D älskar min spännande vän loef!!!! :D och visst ser såren äääckligt riktiga ut? det är latex, bomull och sirap typ:D karamellfärg och fake-blood också då! åh jättekul :D haha , hopppas ingen tror att vi är seriös:D AHHA ååh, där har ni bilder iallafall! ENJOYYYYYYYYY!!!!! btw, nu får ni ju kommentera om jag borde ändra mig..... :)))

It's a small price to pay just to play with the flames

i'm alive!
ja har återupplivats av livet. pygg fick ner mig på cykelutflykt (..som vanligt?! HAHA) till traffiq för lite teori till körkortet, det kan jag behöva, lite stan för shopping, kan jag också behöva BUT I SHOULDN'T, cykla och bränna lite kalorier som jag VERKLIGEN behöver och umgås nu med vänner med högskola och stora val coming up som jag även också behöver.

linda mötte upp oss efter ett tag så vi cyklade hem och åkte till loef för att få middag, baka kladdkaka, kolla på film och spela silent hill. (BEROENDE?) lekte med loefs lolita kläder också, och linda och jag fick köttsår som loef är specialist på att göra, och allllting är dokumenterat så det kommer! hahaha. hemma igen efter en till dag (varför verkar bara tiden fara förbi mig? utan att jag ens lägger märke till det?) och om ni undrar, ja jag sket i allt jag borde gjort idag. får göra det en annan dag. tog en strejk-dag.

nu blir det att lyssna på min underbart underbara mys-musik och prata lite i min moppppil med älskade som verkar ha brett mackor i en halvtimme snart? aja! amanda min älskling är tillbaka in town!!!!! missed you! träffa mig snarast!!!!!!!!!!!! pusssss


i want to be the one you look to for the answers

i can only blame myself
förövrigt kan jag meddela att jag inte orkar låtsas må superduperbra idag. jag orkar inte vara nått idag. för om jag tänker lite, känner efter lite, och kollar runt lite, jamen då blir jag bara ledsen så det (försöker) jag skippa. gud vad du tär på mig pojk. fasen vad jobbigt. ........fan.

"khejli ashegheshi?"
ja. unfortunately i do. i am. fan.