you can live in this illusion, you can choose to believe

jag kan faktiskt inte fatta att sundsvall har såhär varmt väder. börjar fundera på (utan att låta allt för IQ-befriad) att global warming kan vara bra. (nej jag vet the pros and cons!) idag, jag sprang i bara sportbh runt sidsjön! helt crazy.

angående det, när jag väl gick där och höll på att tuppa av av värmen så tänkte jag på hur jävla långt jag kommit när det kommit till min självkänsla. denhär tiden förra året ville jag täcka allt från axlar till knän (för att inte må riktigt dåligt) och idag springer jag med sportbh i mina egna kvarter med personer jag träffar var och varannan dag.

klart som fan det dallrar överallt, jag är inte bara-ben-smal. jag var styggt rund förra året, gick ner i vikt och har nu gått upp pretty much again. sedan jag bestämde mig för att bli personlig tränare och coach har jag bestämt mig för att vända min ortorexia i höstas till nått positivt. jag vill inte att någon tjej i min ålder ska utsätta sig för det, och med tanke på att man antingen får anorexia eller ortorexia om man vill gå ner i vikt vill jag kunna relatera till en av dessa och förhindra det.

ätstörningar är inget man skyltar med, men att ha någon förstår symptomen innan, under och efter är det jag önskade att jag hade haft och nu fortfarande bearbetandes skiten vill ha. (det försvinner aldrig helt.) att familj säger att man är tjock igen och att kompisar säger att man ser ut som ett anorexia-vrak är förmodligen det jobbigaste en tjej kan utsättas för. ..för ärligt, vilken tror ni man lyssnar på? mest någon med en eller annan slags ätstörning?

med tanke på att jag kan relatera ska jag förhindra. fan vad jag har bestämt mig.
efter min utbildning (som förmodligen kommer ta years and years) ska ni kunna anlita mig och mitt crew för att må bättre. och framförallt gå till väga på rätt sätt för ett hälsosammare liv.

..nu ska jag ta mitt bestämda jag till stan och möta upp annis! 14.14 :') förlåt för mitt superseriösa och personliga inlägg. förbi se det haters! (önskar jag kunde stå som blondinbella och säga att jag mår bättre när jag gått upp kilona jag gått ner? nej, jag ska ner till min vikt i höstas igen, men på rätt sätt denhär gången. ortorexia är då man tränar alldeles för mycket och inte äter alls. look it up innan skitsnack sätts igång tack. och ja det är lugnt att fråga mig stuff.)

det handlar inte om hur man ser ut, det handlar om vilken inställning och attityd man har. och förrestne, vad tycker vi om att andvända kjolar som toppar? se picccc

i dream of you dreaming of me
fan vad less jag blir på att komma hem.
jag och mamma är som nå jävla.. katt och hund! åh. sjukligt äckligt less.

nej, fuck that jag har haft'et asbra idag! jag och pygg hade bestämt oss för att åka till birsta och så för att checka kläder och väskor och skor och allt vad det var. kom därifrån a lot fattigare men dock med massa småsaker man behöver.  och varför, varför, varför har öb slutat sälja tropical-glassarna :((( nej men efter diverse observationer (eller ska vi säga tre likadana pygg?) hoppade vi av 2an och jag är döööötrött_tjej91. (haha.. varför alltid bild på gina? mama wuz trying on chinos. jag passar inte i chinos.)

och igårkväll spenderade jag kvällen hos kråkan! åh, älskade vän! snart är det dags för henne att föda beeeebis med. fan att jag inte var en större del av graviditeten, och det går ju att skylla på all stuff possible men "if you dont have time, you make time". så sjukt skönt att bara kunna vara gamla oss igår! jag ska hjälpa henne flytta i veckan så då får vi more time! skulle kolla på film men sedan 4 timmar senare satt vi fortfarande och surrade på och sedan kom sarlomon och joinade oss så vi gick promenix med karln istället. btw, nu vet jag lite mer om hur killar fungerar! SJUKT kul att prata om :D watch out benny! fundera ut ett svar;) (sjukt gammal bild på oss till vänster. gilla läget med fjortiscidern!;))

nej, nu kommer det kvällsförfrågningar om en öl på dalton, basket/volleyboll med malans gäng, bara ta det lugnt i skönsmon eller u21 finalen med robin & friends. what a girl to do? måste övinngsköra ikväll. måste springa bort lite fett ikväll. åh shit.. det är gatufestvecka! känner zero-pepp. det ska regna, det är för dyrt och artisterna suger kuk. add that i'm för liten för tälten på det. bleeeeeh. over and out!

pygg? du ville se mig i lugg? ..HAHAHAAA. med linser fick ni också. shit nu snackar vi 2-3 år sedan!ps. syster! om du ser dethär, är du på för att springa sidsjön? du bor ju gaaanska långt bort? annars vore det askul om du ville springa med mig :DDD jag hör av mig om du inte svarat på dethär om några dagar! skriv i kommentatorsfältet :)
i know you dont feel right when i'm leaving
... i know for a fact i dont.

goooooddag vänner! nu at the moment har jag tagit en välbehövlig lugn morgon för mig själv trots steeeekväder, men nu ska jag ta mitt lata ärsle till bredsand igen och möta upp thuha... näe lät för seriöst, pygg, för stekstek och badbad. jag SKA få ner henne i vattnet idag. trodde det skulle gå igår men we'll try igen!

igår på kvällen blev det basket och sånt med malan, hasse och per (fucking awesome! undrar om jag har någon bild kvar på dom från årårår sedan?) och sedan så tog jag och malan oss en hel-nattlig picknick/fika i bäckparken och spelade kubb på två pers. jag älskar kubbbbb :D men ni måste ju hålla med om att träffa kungen inte gills?!?!?!? hata'n. du vann inte alls.

nej men nu väntar bättre väder! ut i solen
men!! jag hade bilder kvar! :D 2-3 år sedan. naw. fotografisk första bilde! haha.. och hasse på den andra. och min bild är från samma dag! liten tjejjjj. shit vilka goa tider ;o basket heeela dagarna med joe och jayars sommarträningar flera timmar om dagen på hedbergska plus alla goa människor man hittade då! åh. shit känns som hundra år sedan, eller vad säger ni mina Mustangs? ;)