summertime
HEEEEEEEEEEEEJ
jag vet att ni saknat mig! hejeee :D läste pyggs kommentar och fick lite dåligt samvete! haha, nej men en liten uppdatering om mitt liv down south kan ni väl få. nej men seriöst, har ni ärligt någon aning om hur varmt det är här??! det är DÖDEN.. ska iväg till stan nu och köpa bikini så ska vi åka och bada nu..

jag döööööör.. mina kamodja vänner vet hur det va att va fuktig hela tiden? well guys, i'm back there kan jag lova. läste att sundsvall också har dövarmt just nu, men det kommer ta slut ;) haha.. ska ju va runt 30 här tills onsdag då det sa regna fett, SÄKERLIGEN för jag åker då och benny ska kolla på regnet som slår på fönstret ensam....... hihi skojas! nej men oojojojojj idag är det ju morsdag så hans systrar och sånt ska komma och käka middag....

måste åka nu så vi är hemma i tid! redan träffat typ alla men det vore ju dum att komma sent. överraska hans mamma ska vi också göra! hon trodde vi hade glömt mors dag. eller .. benny hade, men inte jag! tur att någon håller koll på karln. nej nu ska vi cykla iväg.. HAHAHA... trampbenen ala korven ska skjutsa ju. sladdbena ala benny bär ju fan säkerligen inte ens väskan han ska ha på ryggen..... hahahahaha nej nu ska jag dra. uppdatera mig om sundsvall i kommenterarna! hörs ikväll maybeeeee pösssss
and the next stop is
goodafternoon people!

sorry för bad uppdatering, men nu ligger det ju till såhära att jag tog en tidigare biljett för de sket sig massa så nu sitter jag här.. i skövde. i'm freakning afraid, i tell you.. mehe närå, det ser fint ut. plus att det är en lekpark här utanför. den kommer bli flitigt andvänd kan jag lova!

fnizzze fick byta tåg typ hundra gånger och höll på att inte alls komma hit men jag hittade can (!!!) på stationen i sundsvall som joinade mig massa timmar vilket verkligen förgyllde min dag! sååå bäst att man hade någon att prata med you know.. åh, vettefan om du på nått vis ser dethär men thank god you were there. hade inte hittat tåget utan karln heller.. pjuh!

nej men nu kom karln och draaaaaar mig ifrån datorn, jag ska gå och checka mina finfina blommor också! nu säger vi gooodbyeee från bushbuchen :D hare gööööttt people så hörs vi när det blir av. pussssss från osssssss (måste tydligen hälsa också.......)
mösspåtagning!
oj, självmord var tydligen döintressant. flest kommentarer än på länge tror jag nog! hahaha.. shit. kul med typ loef och skit :o hej sopa :D vare inte du som döööstrejkade min blogg? ;d hihi puss

nej men vad händer? things are looking up! slowly. just nuuu... är jag mest kluven och lite deppig tack vare min älskade deppiga musik, men dagen har varit perfa. guess what we had? mösspåtagning! med jackor i regnet. nawww. jag tror nog alla i min syn hade kameror, amanda, valeria, tara, teodor, amandas syster, hennes kompis.. kan ju garantera att jag har massa kort när jag kommer hem! hopppppas någon hinner skicka innan jag åker.

nej men vet ni vad..
inge mer med det. det va dökul iallafall, skrämmande som fan med tanke på att man "nyss" suktade efter förraårsgångarna och hoppades på att det va vi istället... men nu äre det. så det skrämmer mig. shit mitt liv.. oj aja, nej men nu ska jag fixa mig! mys ikväll med mina brudar (jamen boys ni räknas in som brudar, fnizzzzzzz) så får vi se vars kvällen leder mig. ytterst tidig hemgång iallafall! why? not telling.

hörrni, new discussion! start it up. nu twistar jag med ämnena som fan, från självmord till LYCKA... vad är lycka? för dig, för din familj, för din stad, för ditt land, för världen? definationen: vad ÄR lycka? finns det? talk to you later!