why oh why can't there be love
ärade bloggisar!
hej!

tänkte uppdatera er om livet här nere i söder, men det finns inte så mycket att säga. en bra nyhet är att benny lagt över några bilder från hans mobil. en dålig nyhet är att ingenting utav det intresserar er. det är mest hans tråkiga privata saker;) haha.. men en bild finns det som är från typ.....januari, februari då vi fortfarande hade snö:


ja, så var det. nä vänta, en till fanns det! FINA SLUSHISAR VA? :D


nävänta en till fanns det också! :o


smarta lilla benny tog bara en bild när en tavelhylla var uppe, men ungefär sådär ser det ut nu. bordet tillhörde hans bror micke som vi skulle fått upp i typ oktober men det har legat i källarn och väntat på bättre tider (mindre lathet..) och vi hade enorma problem med betongväggen när mamma och pappa var här, så då när dom åkte såg det ut sådär.. men nu är det två tavelhyllor. kan be benny ta bild på hur det ser ut nu! det är jättefint :D haha..

iallafall! nyheter. har varit hos shani igår och fick goood mat och en hiiiimla bra dag med familjen. de fick även agera lite slavar för gissa vad som hänt mig? jo... nackspärr. nackspärr är en sak, men min sorts nackspärr är OUTHÄRDLIG. jag blir helt förlamad och imorse skrek och grät jag av smärta 7 på en söndagsmorgon när benny lyfte mig ur sängen och över hela lägenheten.. alltså jag blir helt som... aa. fyfan.. men iallafall så var jag på öb idga och inhandlade lite nödvändiga saker. blandannat en ny såndär som luktar gott på toan! mm.. sist köpte jag cherry blossom, men nu fanns den inte (:() så nu testar jag lavender. vi får se hur det blir! INTRESSANT LIV VA? :D haha..

jaja, en rolig nyhet är att min närmsta vän jag hade i iran när jag var yngre och spenderade månader varje år där har hittat mig på facebook. jag var där och såg henne sist för 6 år sedan, so we got some catching up to do! eller helst vill jag bara åka till iran och träffa alla och så.. vi får se när det blir! pegah heter hon iallafall, för er som fortfarande läser! haha..

nä, nu blire godnatt för sandra här, om jag ens kan ta mig till sängen. snart kommer benny hem så han får nog ta hand om mig. tur att man har sin slav ;) haha.. pussis alla!
i never gonna act like that no more
oj förlåt mina fina vänner!! nu har jag fått klagomål , tillochmed från pappsen, så nu måste jag bli mer aktiv här i bloggen! haha.. dock har jag fortfarande inte min sladd till kameran men 100 bilder att visa er! less jag blir.. så glömsk hela tiden! och inte heller hittar jag mammas ögonbryns-noppare! mamma, är du säker på att den är här? :s isf åker den med sofia upp, och min sladd med sofia ner hit!

jag har ju glömt att berätta the good news, sofia kommer hit ner till mig 8-10 maj och spenderar en helg med mig :D åh, så himla roligt! hon tar sundsvalls-virginity-hos-mig-i-skövde! :D det var ju så lägligt för hon har ju fler vänner här nere också genom softbollen så det blir nog jätteroligt! funderar på om vi ska dela säng och skeda eller om du vill ha madrass eller luftmadrass ;) haha.. nä men det blir jätteroligt!

förövrigt så har vårkänslorna kommit hit till skövde och sommarkänslorna kommer krypandes mot mig nu ett längre tag, så nu sitter jag mest och tänker på sommaren och allt vad man ska hitta på, och vad man ska ha för fina sommarklänningar och massa mysigt! sitter och bara klickar runt på olika strandklänningar, bikinis, gladiatorskor, kavajer, jeansshorts etc etc.. åh längtar SÅ efter sommaren!

anywho, igår kan jag beätta om när jag ändå är igång. (nu är det dags för er att ta ett djup andetag för denhär nyheten är ni inte med på!) igår. promerade. jag. jo, det är sant. jag rörde faktiskt på mig! wow. nämen , ännu värre. igår började jag och elina promenera vid 11 på morgonen, och sedan gick vi tills 2, tog en fikapaus på stan, promenerade till 4, tog en paus, promenerade till 8 och sedan en paus för kvällen. kan ni FÖRSTÅ hur många timmar jag promenerade. vänta ska räkna.. UNGEFÄR 9 TIMMAR. åh herregud. vi kom på oss själva när vi båda hade kramp i hela benen.

haha, PRESTIGE! och vi ska ju börja med ett "Kost-och tränings-program" med hjälp av en ny tidning som heter "Kom i FORM" som säljs lite överallt. komplett träning och mat-program. känner mig jätteredo nu.. 6 veckor är det. JAAJA.. tillsdess kan jag äta lite vad jag vill iallafall, och ikväll blire middag och wii hos henke och mia med barnen. och förövrigt så är det visning idag i vår lägenhet i sundsvall (kl 16.00) och SJU hela familjer hade anmält sig!!!! yay (men ändå ":'(") men ja! det var roligt, för tillfället iallafall. jag kommer nog börja gråta sönder när budningen böjat... vår fina lägenhet....... :(:( NÄ, good thoughts!

nu får ni ha det så bra så bjuder jag på en fin naturbild från google istället för att tänka lite på hur vacker men STARK naturen verkligen är (tex vulkanen nu på island, tsunamin i thailand, etcet) som ett avslut! PUSS på er!

i dont fancy you to much huh
hejalla!
hoppas allt är bra med er, och här hemma är det fint! 18-19 grader varenda dag nu senaste veckan och jag bara steker steker! hade föreläsning utei  stekande solen i måndags också, GILLA! oj nu ringde benny, nu ska vi åka till henke och mia och flickorna för att grilla hos dom igen för andra gången denhär veckan, MYCKET GILLA!!!!!!!! önskar jag hade linser så jag kunde slänga på mig solisar, det som är så fint! ska nog satsa på det i sommar! ojoj, nej hejdå nu! BBQ!