Fun facts about skövde-life part 2: ...sk...

Fun facts about skövde-life part 2: ...skulle ha en fettokväll ikväll med chips, dipp, popcorn och fet mjölkchoklad, men nu sitter jag med mörk choklad, te, bananer, vindruvor, päron och någon mörkröd rund sak med kärna i... How fun. :-)

matfestivalen unzunz
yoyoyoyo!

nu är matfestivalen slut här i skövde, so its back to basics! för alla som inte hört så är matfestivalen sista helgen i augusti varje år här i skövde där restauranger har stånd i stan och bjuder på en specialitet för en viss peng eller om man har ett mat-häfte. dock så har inte vi köpt något häfte förra året eller iår men jag har haft en helt fantastisk helg med kära vänner och såklart min älskade benny.

det har varit sockervadd, remmar, fyrverkerier, drinkar, massa kort, nallar, gummistövlar, vinster och förluster, pussar, spring, regn, munkar(dunkar), nya krogar, pannkakor, tivoli, överfulla (och försenade!) bussar, sena kvällar, telefonsamtal, borttvättade stämplar, neonljus, snabbmat, 10-or, köer, automater, spyor på gatorna, bugg-dansandes med resten av skövdes 60+ingar, popcorn-maskiner, ballonger, och bajamajor.

dock så vet vi nu om att pojkar inte får gå på bajamajor i skövde, dom måste gå till en pissoar där pissoaren är liten nog men ska fylla många kissnödiga pojkar! är överraskad att inte fler fall av kiss-på-varandra inte blev uppmärksammat. yeye.

har iallafall varit zupadupa!!! där har vi lite bilder från helgen:

susanna och niklas! susanna går i min klass, de är dessa som ska gifta sig nästa sommar! :)


vi fyra! bad en tjej i ett stånd ta kort på oss, minst sagt det konstigaste hon gjort om man ska tyda hennes uttryck, haha.showkanalen, haha. (ingen aning..)


timotejjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wii!!!!!!!!!!!!!!! ....ne.


susanna och hennes vän kajsa skålar cosmos och pina coladas! wiho!on ze danzflooor


i en kall midnatts-väntan på fyrverkerierna som avslutar matfestivalen, haha.


och fyrverkerier kom det!! wihoooo..och ännu mer!! wihooo x2.

och sedan var det slut sisådär! pusssis
Fun facts about skövde-life part 1: ...

Fun facts about skövde-life part 1: Jag bor nära militärens träningsplats så jag hör alltid/oftast bomber sprängas, pistoler skjutas och raketer flyga. Så om man blundar för en sekund när det låter som mest så kan man nästan känna/höra hur det är i ett krig. Ja, förutom att man slipper vara tokrädd såklart. Och ja, ibland skakar marken och huset lite av smällarna. Rolig fakta, tycker jag.