julis 10
min moster har skickat några bilden från jul till oss, och här är några av de:
jag och mamma och pappa är inte kända för att vara synkade. när den ena är klar är aldrig den andra det, haha.. några bevis på det kommer här:
jaja, haha så kan de vara. iaf...
men iaf, det va min kusin (hon av de två som sitter längst fram) som tog majoriteten av alla bilder, så vi väntar fortfarande på de bilderna. anyway, vi spenderade julen hos min moster då som ni kasnke ser med hennes familj och innan så öppnade vi klappar här hemma och så såklart.. och GUD va gott de va med julmat?!?! haha.. tillochmed nu 2 dagar senare. ;)

iaf, vi spelade TP till typ kl 11 från kl 6 så det va askul. och jag och panthea vann!!!!!!!!!!!! så ni vet. mest du parmis. anyway, ha en trevlig dag och ja hoppas att ni hade en bra jul också. pusspuss på er!
christmas morning
jamen det är det ju snart. om 1,5 timme är det ju jul. 
guuuuuud va fort bara denhär veckan gått sedan jag klagade sist!!! haha ne, gud.. nu ska jag in på skype och se om någon av mina fina vänner är inne och vakna såhär dan före dopparedan. men de va de inte. hepp.....

aja, iaf är i götet nu (kasnke jag redan bloggat och sagt?) men ja, så är det. kom.. igår! fan va de krånglade med tågen men jag hade tur och fick byta till ett annat tåg! haha.. tydligen kaos i hela sverige idag vad gäller tåg flyg buss, ja allt, så tur för mig att jag åkte igår! yay!

anyway.. mamma har gone on and on om ett familjekort imorgon så jag antar att ni får ett fint familjekort imorgon här i bloggen om ni har lust att kika in. HAHA.... vilket ni inte lär men aja! nu har jag skrivit det iaf. och justja, idag fick jag första livstecknet från amanda också!!!!!!!! den lilla fisen har inte hört av sig sedan i måndags så igårkväll blev ja fan orolig så jag sökte sverige på viktors nr så jag ringde honom och hon mådde bra. OCH hon har bloggat ikväll, hahaha bra tjejen! jag är glad att du är okej, om du läser!!! hatar dig för att du inte hört av dig!!!!!!!!!!1 men glad att du är okej.

haha neeeee fasen nu får ni ha en bra julafton imorgon utan ledsna miner. bara glada miner. längtar efter att få prata med benny ikväll också.. haha. OCH jag måste ju berätta, haha.. idag har jag, mamma och pappa bakat 7 olika grejer. ska jag berätta? SKA JAG? okej. knäck, ischoklad, mozarkulor, bonnkakor, drömmar, uppåtkakor och toscatårta. DEN NI! och sedan har vi ju gjort massa mat också så hela dagen har spenderats i köket men de har varit aaaasmysigt. OCH första (jag erkänner, andra...) skinkbiten för i år. men fan va gott det varå. JAAAAAAAAAA.

anyway nej, nu äre herrå bloggen. KAN NÅGON LOGGA IN PÅ SKYPE?! älskar hur folk försvinner sisådär 20-25 dec.. haha, godnatt!! god jul!!!!!!

haha paris 07.. söt. lugg och grejer.
start me up
hej alla fina.
idag är det den 21a, en tisdag, en ledig skön tisdag. härligt.. äntligen en ledig dag kan man tänka.. nejnej, tvätta, träffa sara och micke och lite annat smått och gott ska hinnas med (förhoppningsvis fika elina?) ...och packa, nämnde jag det?! jo men så är det, imorgon åker jag ju!!!!!!!!!! ja!! ner till mamsen och pappsen. där ska julen och juldagen och 4 dagar av mellandagsrea spenderas! som jag längtat.

så idag blire fixifix och trixitrix.. förövrigt har jag två braiga nyheter. amanda är i sydafrika nu safe and secure TROR JAG.. annars hade de väl blivit nå damp på facebook men det har inte uppstått än, så dom mår nog bra. och jag läste att valeria och tara äntligen är påväg till thailand nu efter MYCKET om och men från sas och alla flygbolag.. herregud va mycket krångel det är med flygen nu..

tur att man inte satsade på en resa nu iaf.. men snart! :)

jaja, nej nu måste vi till ica och panta 100 burkar och tjäna pengar.. haha! skoja. ska nog skänka lite till barnfonden (är det dom som är på pantautomaterna?) aja, men nej ni får ha det superbra, vi hörs ikväll pygg! <3


3 saker jag ser fram emot:
jul (presenter jag erkänner! haha skoja)
mellandagsrea
SOMMAR. värme. sol och bad. vart som helst.