we divas but we ride like big boys do

hej älskade alla!
efter diverse skit ifrån alla håll och kanter så ska äntligen sandra dra sig ut ikväll och ha kul vart fan jag nu än hamnar! (det har jag bestämt mig för.) theres är med mig och langar laktisshots hela kvällen så är kanske klar redan där! hon kommer snart och hämtar mig från skara (kvinnan bor ju långt ut i skogen där det inte ens är skövde längre). benny jobbar ikväll på plankan så jag hoppas att han får blanda specialdrinkar till mig! :)

förövrigt så har jag inte så mycket att berätta, igår pluggade jag (Y). fredag och där satt jag. jag kan även meddela att hela mitt socker-skafferi (dvs godis, kakor, allt sånt) nu är borta och jag inhandlade frukt och grönt för 200 spänn igår, så man kan väl hoppas på att det håller sig och inte det som försvann! haha.. jaja, näe nu bjuder ja lite på hur jag ser ut just nu och sedab får ni rocka vidare tycker jag! pusshejss
'försökte med tre enkla bilder visa 1. smyckena. 2. sminket. 3. nya tröjan.
att misslyckas brutalt med alla tre är lite stil faktiskt.. HAHA.. aja, svart svart svart svart och rosa tröja idag. och min vita fina ring! hoppas det funkar folks. och jag hoppas att man kan se hur GRÖNA ögon jag får i mörkt smink. (eller i smink överhuvudtaget.)  hoppashoppas. HEJDÅ

Gratis bio!

Åh, jag är så glad! Äntligen en gratis hemsida som verkligen fungerar! Har länge länge tvekat på vad "gratis-sidor" innebär och väntat på någon baktanke med det hela, men idag blev jag positivt överraskad! Blev medlem på gratis bio i början av november (om jag inte minns helt fel) och praktiskt taget det enda jag gjort är att klickat på hemsidor och varit med i undersökningar! förra veckan hade jag samlat ihop 200 poäng (det är mindre jobbigt än det låter och det hade kunnat gått 5 gånger snabbare om jag inte hade varit så seg med mina undersökningar etc) och jag klickade hem ett presentkort.

Nu idag kommer Micke som är påväg till toan och ser ett kuvert på golvet i hallen och utbrister "Gratisbio???!?!" och jag ställer mig upp och möter han glatt! YES!! Gratis bio fungerar verkligen, så nu sitter jag med mitt presentkort på 50 kr och kan andvända det på typ 100 affärer! 50 kr sådär bara i handen är inte ALLS fy skam när man är student ELLER om jobbar, pengar som pengar eller hur?'


Hur som helst, nu hoppas jag verkligen alla blir medlem och kollar runt lite för det är verkligen värt det, då man kan få presentkort och biobiljetter helt gratis! Perfekt om du frågar mig! Nu hoppas jag verkligen varenda en av er blir medlem HÄR och får era egna finfina presentkort!!

som sagt, klicka här och sätt igång! http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=238110
dethär är absolut INTE det sista presentkortet jag ska kämpa hem!! :D Tack Gratis bio!

since you've been gone from me

godmorgon, goddag, godkväll, vilket som! idag är jag på sånt humör att jag saknar och älskar alla på samma gång. hade djupa djupa samtal med min man om allt, livet och ingenting innan vi la oss och kom på hur otroligt sjukligt mycket han betyder för mig. med den känslan kommer även ångesten över alla hjärtans dag om typ 2 veckor.

vad gör man? hur gör man? jag har nu i 4 år i rad firat den singel med min singel-flickor och vi har mestadels haft disneykväll första året (HAHAH<3), tog det lugnt med middag och sånt andra året och pyggs och min asgalna fest kväll/natt förra året då vi ringde respektive (dvs robin och benny) om hjälp, hahaha. vad fasen gör man nu med bennsan? ska man ha presenter och gulligulla hela dagen?! VAAAA.. ja då får man väl ta på sig gullskorna, tur att det är på en söndag! :D nej men seriöst........ tips...... hjälp..... tack. (benny du läser inte dethär.)

synd för mig och benny att vi har typ alla hjärtans dag varenda dag med överraskningar och skit, då får man ju överlista sig som fan, haha! närå, aja. idag har jag varit i skolan 8-10 och efter det har jag sovit (la mig igen när jag kom hem tills halv 2, haha) och nu har jag duschat och sutte här. ikväll blir pluggis och annat otrevligt. måste plugga, epilata benen, tvätta, städa, diska, handla mat, ÅÅÅÅH hur ska jag hinna. orkar inte.

klarade nyss min inlämning nyss också såg jag, PERFEKT! 5e feb får man reda på sista tentan vi gjorde också, hoppas hoppas hoppas. nej förövtigt så har jag inte gjort så mycket, skolan, plugget, var hos bennys family igår, planerar mitt hem och mina väggar.. ja, vi får se! förövrigt vill jag att ni ser en grej.

vision 1:


kostnader: vägg text 120;-, tavelgrejs 2 st, 150;-, vägg ord 59:- sammanlagt runt 350.

vision 2:


kostnader: akvarelltavlor 2 st 150;-, motiv 210;-, 2 små tavlor 100;- sammanlagt: 460.

vision 3:


kostnad: akvarelltavla 80;-, tyg ~50? 100? vet inte.


 
tavlor köpa av mig själv och vasen i hallen, men ljusstakarna är från bennys bror!
sammanlagt för att göra om HELA MITT HEM kommer det kosta tyyyp 900-1000 kr. saken är den att jag är så pass villig faktiskt.. borde jag göra det????????? åh hjälp mig. hur ska jag göra. jag är DESPERAT efter färg på mina väggar.