someone feels what another doesnt
min telefon har badat. åååh jag hatar mitt liv ibland:'( jävla faan. jobbade ute igår för jag blev klar med mitt innejobb i trapphusen och jag tänkte jag skulle vara smart och snäll och hjälpa killarna. först måste jag säga att jag hade världens bästa dag och bara var jättejättelycklig för det var min nästsista fredag och gick runt och var fantastiskt glad. sedan en timme tills jag ska sluta så märker vi att min garage-och-fikarums-nyckel inte funkar för den blivit jätteböjdså jag får ringa min chef och skämmas.

sedan så följer jag med christian ut och ska vattna blommor. tror ni inte hinken var för tung så den skvalpar över så jag får hela hinken över mig från midjan ner? jo då tänker jag "tur att inte telefonen var med." ...men det var den. så de rinner vatten av den. så den har legat och tagit det jävligt lungt nu i ett dygn och när jag försöker få igång den...... ja då är den stendöd. och när jag her i laddaren så laddar den i 1 sekund, sedan dör, sedan laddar i en sekund, sedan dör etcetc.

så nu är jag deprimerad.
men jag har skrivit två inlägg på två dagar nu.
rekord.
break the firewall, break it all

mina tjeher på vår trip till alnö i slutet av juni!

hej!
trött tjej efter exakt 3 veckor och 1 dag. fattar inte hur jag orkaaaaaaattttttt.... det är så tröttsamt att jobba ensam och inte ha någon att prata med :( resten är väl okej men just ensamheten är så tråkig. men iallafall, har pygg att smsa från 5 på morgonen till ja.... hela dygnet! haha

hur som.. har exakt imorgon och 5 arbetsdagar till. sedan är det ovah. känns både bra och dåligt.
bra: slut på tidiga morgnar och sommarlov igen
dåligt: sommaren är nästan slut. augusti då redan.

vet inte hur man känner då. EHHH. kollar på extrema samlare just nu. känns jobbigt att se. haha, jag som också lägger allt i hög. och jaaaaaaaaaa.. snart kommer bennyyyyyyyyyy.. och åh gud nu är jag på irri humör!! glad och arg på samma gång tror jag. bleh. orkar inte skriva blogg mer. ska försöka skriva oftare men vi får ju se om jag håller fast vid det. är ju så trött på dagarna att det är helt ofattbart. heeelt ofattbart. kan sova hela dagarna. ZzzZZzzz... haha skoja. vi hörs! pusssisi
no mather what they say i love you
jag har lite bilder att bjuda på sedan gf och allmänna sommardagar! :) kameran har blivit väl andvänd nu ett tag! bara för er.


pojkar på tisdagen på gf. viktor, rasmus och robin!


tjejerna på tisdagen! vet inte om rasmus ville ha med snubben på stor skärmen eller oss, men en enda bild fick vi på oss och det är denhär! haha.. pyggis, jag, amanda och tara:)


kikade på ständ ut blakk's första spelning för kvällen. andra året i rad nu! wiho!


gatufesten på lördagen för-firades hos mandispandis i tältet som ligger mig varmt om hjärtat där vi samlat på oss många minnen nu tjejer! jonte och linda.


triss i vita leenden! "....vi älskar nya colgate!!!" ser det nästan ut som! haha


dagens lilla höjdpunkt valeria som firades för 21 fina år till vänster, tara till vänster.


valeria med en av dom två tårtorna hon bakade samma morgon! partytjejen som blev hemmafru, vi älskart!!


ett starkt försök att få med alla tjejerna på bild men det lyckades inte riktigt denhär gången heller, 6 av 9 iaf! dock så är vi många samlade från spin och fortfarande tighta trots det som vi varit med om nu på ett år, och det är jag asglad över! :') finaste!


dagen efter, dvs söndag, spenderades med amanda, viktor, valeria och tara med en cabbad bil, tranviken och sol! gick inte riktigt att kontrollera håret. värst var motorvägen!!! haha, valeria har sjukt fula bilder! väntar på att se dom, haha.


fintjejer!


sommar!!!!!! :')


ett försök till beach-bild, haha. försök.

och sedan idag måndag så har jag startat på min 2a vecka, och nu på onsdag så har jag gjort halva mitt sommarjobb!!! åh guuud jag längtar tills det är över. eller iallafall till 16 dagar för då kommer min kärlek hit som jag ska överdrösa med kärlek jag hållt inne 2 månader nu. har gått 8 veckor ifrån varandra då, förutom 2 dagar där i mitten! längsta hittills. förhoppningsvis längsta någonsin. haha..

pygg kom dock och lunchade idag med sin kära städ-kollega så det förgyllade min lunch nå grymt!! älskade vän, visit more often. vi kämpar ju på med städmoppar på olika sidor av stan så det är bara bra att vi får avreagera oss på varandra. haha :) asbra iallafall. och nu har jag sovit när jag kommit hem så vi får se när jag får sova igen, haha!! puss