im not hurt anymore
helloooo
vet ni vad jag märkt? jag tror att om man skriver aktivt en längre period kommer många okända och läsa din blogg, men då när man skrivit aktivt ett längre tag och sedan slutar skriva lika aktivt så stannar bara som man känner som faktiskt bryr sig om vad dom läser! wow. hej mina fina läsare!

ja som ni kanske alla vet nu så var jag ju ner i skövde. firade midsommar här i sundsvall med mina fina vänner och sedan så får jag långt ner i hemlighet (nästan, amanda och linda visste) till skövde för att överraska benny som jag lyckades med denhär gången. YES. stog utanför hans fönster bara helt huxplux. nu har jag överraskat han 2 gånger och han mig 0...... väntar på numbro 1!! :) iallafall..

lägger upp lite midsommarbilder längre ner, men hade det aaaaaasbra i skövde!!!! åh vad jag längtat efter allt. nästan. hade saknat BENNYYY... dom blå bussarna.. resecentrum... VÄRMEN... hentorp.. korta shorts.. närhet.. min lägenhet osv osv osv. hade dock INTE saknat min kropp + skövde = det vet ni alla är bajspannkaka. alltid är jag sjuk i skövde, denna gången var inget undantag.

var helt frisk när jag åkte men redan första morgonen jag vaknade upp så sa jag till mamma och pappa ba fan va dåligt ja mår.. ja, sedär. fick brinnande feber och skit på köpet och miste en hel frisk dag med benny av två dagar möjligt. inte kul!!!! fick iallafall träffa honom och det va det som va meningen!

idag var det även första dagen på hsb igen efter ....1 år, mer eller mindre exakt. jobb igen. hade på mig hsb tröja, hsb byxor och hsb skor! hela kittet. hade dock inte hsb-snodd. fick ingen sån :(( kanske bra nog. hoppas dock på bättre sömn och mindre var i ögonen inatt så jag kan sova och vakna som en människa ska! haha.. jaja, ni får ha det fint och uppskatta dessa 30 dagar jag har kvar i sundsvall för snart åker jag igen!!! mohaha pussi!

ps. har snor i ögonen, enligt en läkare jag såg idag. vet inte om det va dolda kameran eller inte. ds.attitude is everything
alltså kan alla bara tänka på dethär för en stund som jag grubblat över hur länge som helst nu.
man vet aldrig vem som vill döda dig.

okej "haha vad roligt" men näe det är inte det! fruar som bott med sina älskade män i 20 år blir mördad i sömnen helt plötsligt en natt, eller män och kvinnor som mördar sina barn eller vad som helst, så vad är det som gör dethär? att gå hem på kvällen från sin bästa vän, vem är bakom dig? jag studerar hjärnan 6 timmar varje dag i skolan men jag kan inte förstå vart i hjärnan det blir fel så man får en mördar-instinkt? varför mördar vi varandra?

det finns bara en av oss, och det är vi. vi är dom enda arterna på jorden som är människor, och det sägs ju att man inte får kriga mot varandra i en värld där krig går hand i hand med fred, men när började vi hata oss själva? när började vi hata våra grannar? varför är det fel att vara handikappad? varför är det fel att vara mörkhyad? varför är man helt fel, när vi alla är från en och samma värld. vi är alla släkt på ett eller annat sätt, igen "haha vad roligt" men det är verkligen sant.

med tanke på att jag kan garantera att 90% av alla mina vänner knappt vet vad gammelmormor eller vad din farfars farfar hette, så kan vi aldrig förstå vart just jag kommer ifrån. vems blod åker i mina vener? rinner samma blod kanske i dina vener? hur väljer vi kompisar, eller hur kan vi komma mer överrens med vissa än andra?

alltså det är så sjukt mycket vi inte förstår att det är helt omöjligt för oss att hata, älska och förstå. jag fattar inte att vi är så trångsynta och har sån naiv syn på världen att vi vet allt och vi kan allt, för vet ni vad. kommer det lite för mycket regn så är alla våra 2010-labb borta med havet, eller om en eldsvåda går över styr, ja då ligger alla våra nya upptäckter nere på marken likt aska.

eller tänk såhär, vulkanen i island som ingen trodde skulle explodera, därav man bygger hus och samhälle runt om, ja den tog död på att flyg i mer än en vecka. >en< vulkan. vi har 700 aktiva vulkaner varje år. bara i närheten av dom 700 verksamma vulkanerna hotas 200 miljoner människor.

så akta vem du pratar med. personen kan döda dig.
så akta vart du bor. din natur runt om kan döda dig.
så akta vem du rör vid. sjukdommar kan döda dig.
så akta vem du hatar. det du hatar kan döda dig.
så akta vem du älskar. den du älskar kan döda dig.

det är så fruktansvärt läskigt. och har man inte kommit till det stadiet att man fattar hur hjälplösa vi 6 billioner människor är, även om vi förenar oss en vacker dag, så har man inte kommit långt i utvecklingen. bara naturen kan döda oss inom loppet av 10 minuter, sedan har vi hur mycket kemikalier, nikotin, droger, medicin, alkohol, sjukdommar, hat och galningar som kan vara hälften så farlig. och här sitter vi i våra soffor och tittar på tvn och tycker att det pratas för mycket om bröllopet mellan kronprinsessan och prins daniel.
there nothing more to say when silence comes along

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej:)
haha, i veckan har jag hittat på mycket roligt. trevligast och läskigast var nog att fiska i sidsjön mitt i natta med linda. sundsvalls psykhem (ett av sveriges största. btw politikern anna lindhs mördare "bor" där) och där umgås alla invandrare och uteliggare på nätterna och med tanke på allt man hört om alla (även nära och kära) som blivit överfallna där på nattetid (och dagstid) så var det läskigt. och gubben började ju gå när vi gick!!!!!!!!!!!!!!! aja. linda. vi vet.

men det va mysigt. inge fisk men!!!!!!! sedan har jag upptäckt en surprise-rea på hm som gillas. och luncher ute i gräs med pygg och fika med amanda och middaga med kråkan och lucas! stor kärlek. nu ska jag ut och powerwalka med någon som är villig (eller själv i värsta fall. vill ju prata med någon...) men jag känner mig smällfet så nu blir det mindre pappa-skjuts och mer gående. känns bra! kan ge det ett försök iallafall :)

nä, ni får ha det jättebra så hörs vi snart igen hoppas jag! och idag har jag bokat biljetter!!!!! 2a augusti åker jag, med benny hem. benny kommer 28e juli. HAPPY TIMES!!!!!!!!!!!! :') ses om 41 dagar bebis. pusssiihär har ni tre snyggingar en filmkväll förra veckan. hej snygging-vänner!