hey yo, where'dyu go?


fasen nu äntligen kan jag uppdatera min blogg! jag har ju snygit runt med att jag iiiinte är i sundsvall och jag är iiiinte någonannanstans än skövde.. men nu äre ju som det är och jag är i min älskade hjärtestad sundsvall! dock är det lite bittert för jag har inte träffat 4 personer som jag verkligen vill träffa (dvs sandy, kråkan, veronica och malan) så alla dom 4 måste jag trycka in imrgon. förhoppningsvis går det bra! jag har haft det sjukt äckligt roligt att skrämma alla, för ingen har ju vetat att jag kommer! hahaha.. så det var jätteroligt. min favvis är linda för jag satt i baksätet i jockes bil och jocke och linda fram, och sedan efter kanske 20 minuter i bilen som jag gömt mig så hoppar jag fram ur jackan och började bara skrika! HAHAHAHA..

fyfan va kul. näe så det var nog resans höjdpunkt hittills! lindas min alltså.. priceless! näe så förövrigt så har vi druckit vin hos malin, varit på birsta x2, haft mysiskvällar, åkt runt i stan och haft det allmänt skönt och lugnt! idag kommer en mäklare och en fotograf så ikväll/imrgon kommer vår lägenhet ut på hemnet.se, hoppas alla går in och kollar och kommer på visning och sedan köper det för högst bjudande pris :D haha.. närå. men iallafall, nu blir det stan med pygg och sedan ikväll kommer allllla mina spintjejer (förutom mattis och valeria) och äter tacos här hemma hos mig! underbart mysigt!

inte imrgon men i övermorgon så är jag tillbaka i skövdeland även fast jag vill eller inte. jag har inte bestämt mig vad jag vill än :') haha.. pussi! här nedan är några av mina tjejer när jag hade min hejdå-sundvall/18års fest i somras. mmm.. bruna och fina och luriga var man! makes a great photo. uppmärksamma min hand?!! HAHA MALIN!??! aja.. älskart!! nu tröck jag även in att jag ska träffa kråkan idag med, innan tjejerna kommer! vad härligt!!! :D aja, nä, nu får ni ha det så bra! pusssssss

repair her broken wings so she could fly again
Hej! (med stor bokstav, great success!)
Norooz mobarak till alla iranier som läser min blogg (...det vill säga mamma....) haha. igår skrev jag typ 1 km lång blogg om allt och ingenting och livet framförallt men det publicerades aldrig för istället ringde jag linda och pratade ur resten av min novell. kändes superbra, tack min fina vän! för nyfikna så handlade min ångest nog mest om hur mycket mitt liv förändrats och jadajada ni vet.

MEN nu har jag nya krafter igen (litegrann iallafall) för idag har jag varit på presentjakt, sedan firat iranskt nyår med shani och hennes familj med lite substitut för mamma just idag! det var jättetrevligt med film, mat, presenter, kortspel etc. har haft en helbra dag! och nu ikväll så sumpades planer så jag fick en all-me-kväll så jag har epilatat benen, noppat brynen, haft ansiktsmask, bättrat på all nagelack och ni vet. känner mig fräsh igen, göööött.

förövrigt så är det tekniskt sätt söndag nu (eftersom klockan passerat 12) och det betyder 3 dagar till tenta. jag och elina har bestämt oss för konstant tentaplugg nu för vi båda ligger jääävligt risigt till som det ser ut nu, men det ska nog gå bra! vi har ju.. 72 hela tenta-plugg-timmar! haha.. anyways, nu blir det nog sängen. fasen vad mycket skit det varit på tvn idag, så det lär ju inte bli någon sån heller! haha..

nä, nu ska ni få lite bilder så får ni ha en bra helg!

titta, ingen snö i sikte!!!!! och typ 15 grader i solen idag! mysigt tycker norrlänningen som lika gärna kunde gått utan jacka idag! och jag firade det hela med att andvända kjolen som annis sydde! :') haha.. det var längesedan!


aniktsmaskeeeehehe (och ny tröja, haha)


HAHA..... djuptjej. för er som inte vågar, GÖR DET. epilata är revolutionary!


norooz-present från shani! två jättefina ljushållare och ljus, så mysigt!
god given radioation
hallihallå!
vad händer i sundsvall?! det blir helt mysko när jag tänker på hur långt bort jag är. haha, näe gud. sjukt kul iaf att linda ansöker till söder-högskolor!!!!!!! :D snart är vi lite mer grannar kanske. jag hoppas!! och ja, mandis flyttar du i höst? åh, jag längtar till det också:') haha.. mysigt.

iallafall, idag har jag bara stääädat... stääädaat... och tvättat! 5 fulla maskiner blev det, så jag och benny har ba sprungit upp och ner med påsar! herregud., men det var behövligt! haha.. nu har vi kläder iaf ;) haha. positivt! nu så tar jag det lugnt och kollar på dating in the dark och senare ikväll äre cougar town och snart kommer benny och vi ska äta kladdkaka (Y) yayay. borde pluggat idag, men jag har bara skickat in en inlämning, men jaa.. äsch. jag får ta igen det!

i helgen var jag iallafall bjuden av karsten (bechs pappa) att gå på en rebell-fest (bennys klack-gäng) som hade en slags avslutningsfest. det var väldigt trevligt och tacobuffe fanns det också, mmmm! blev en sväng ner till stan sedan och sånt, så det var kul! här har ni nååågra bilder:


och sedan så hittade jag en bild från husaren på husarens hemsida några veckor sedan, haha:

bech, benny, jag, micke och theres.
trevligt! (Y)