cake make the world go around?
hej alla fina!
herregud vilka fartfyllda dagar, och ni skulle bara veta vad tårta jag ätit! 3 fina människor har fyllt/fyller år ni i veckan så herregud vad jag kunde fetat (men jag har kämpat emot det, OK?).

susanna fyllde år i tisdags så då var jag och elina privatbjudna på tårta som niklas gjort till henne, sedan i torsdags fyllde ju bech år så han bjöd på tårta och smörgåstårta då och lite kalas med hans nära vänner! och sedan så hade vi ju igår lördag då vi firade benny i förtid henna hos mig i år igen med en tårta jag och benny gjorde, en tårta (som var formad till en baseboll!!) som sara gjorde och hur mycket kakor och muffins som helst. och efter det så åkte jag direkt till stan för att möta upp elina och vi gick till susanna för halloween/födelsedagsfest där hela hennes köksbord var fyllt med hennes egenbakade saker (bak-freak, remember?) och ....tårta.

hahah det är så galet. men jag kan säga såhär mycket att jag har somsagt haft 6 tårt-chanser på 4 dagar men jag har "bara" ätit 4 bitar. bra kämpat av mig!! haha...

tänkte bjuda på lite bilder från igår. har tagit några som jag kan visa er. här är från dagen då bennys familj och bästa kompis bech (+flickvän) var hos oss.


bennys syster, bror, en till bror, mamma, jenny & frank.

bennys mamma, jenny, bech, sara, frank och bror.

bennys bror, frank, bror, mamma, syster.

födelsedagsbarn med systers man benny.

en annan dag går det bra att få till ett bra kort på oss, men inte just födelsedagar eller ja, dagar som man borde spara bilderna extra mycket ifrån. men ni får se oss iallafall. hade min klänning från hm på mig.

här kommer iallafall bilder från kvällen hos susanna:

födelsedagsbarnsusanna och niklas


henrik från klassen, susannas bästa kompis kajsa och hennes boy.sedan försökte karate-elina, häxprinsessan och henrik ta en bild. gick ej.under tävlingarna! (jag kom 4a!! wiho.)'


jag måste ju även visa en av bennys bästa presenter från igår (från syster monika, frank, hans mamma och håkan) vilket var en stor luddig mysig brun matta som vi önskat oss!! (eller just det, benny ;) haha) förut hade vi en ful liten skumplig matta som bara regnade skit ur även fast man skakade den 40 gånger om dagen!! men nu har vi en ny! tack så mycket!!
tenta dags!
om exakt 7 minuter läggs min första HEMtenta ut på vår kurshemsida så nu kämpar vi med frukost! haha... RÄTT!
good-not-great principle
vi läser om positiv psykologi nu och rent praktiskt önskar jag alla människor läste programmet jag läser för det är mer än bara en högskoleutbildninig, det är liksom.. livslära typ! alla smarta glada positiva psykologiska begrepp som man bara mår bättre av. ja, varför ska man inte välja psykologisk coach egentligen? tänkte bara..

förövrigt så har linda min underbara vän varit här i helgen, hon kom söndag morgon och åkte igår på eftermiddagen, det var supertrevligt att ha henne här!! hon ringde mig i fredags och ba "vad gör du i helgen, jag tänkte komma." vem säger nej liksom? vem? för er som inte vet så bor linda ynka 1,5 h ifrån mig med tåget så det är så lätt att leva!! annat vore det om amanda ville komma, då blir det lite mer planerat för man orkar inte sitta 16 timmar på tåg för att stanna hos mig 1 natt! haha... men som tur är så kommer ju amanda snart! OCH linda igen!! älska livet

vi har iallafall hittat på mycket hyss. rättare sagt ätit, ätit och ätit. det vanliga!! lagat mat och donken och kvällspromenad och kladdkaka och massa prat! och hon följde med mig till skolan för jag hade presentation men då somnade hon! HAHA.. kunde knappt hålla mig för skratt när jag tittade på henne! hahaha.. så kul.

men men, idag fyller en i min klass år, en av mina bästa i klassen, susanna 22 år och på lördag blir det halloween/födelsedagsfest hos henne med benny och elina och jocke och susannans kompisar, men just idag smsade hon imorse att jag och elina var jättevälkomna till tårta. man tackar ju bara inte nej!!! susanna är ett bakfreak. titta bara på vad hon bakat till idag bara: "Vaniljkola, snickerskakor, vetebröd med äpplen, nougatrulle och gluten-och sockerfri kladdkaka är bakat inför födelsedagsfikat ;) Plus att det finns tårta också :)"

right off facebook.
nej men det gillar vi. hon fetar upp mig och elina som fan men det är HELT okej. nej men nu får ni ha det bra så har ni fått en uppdatering från skövdeland. här kommer en bild också:


och justja, jag har klätt om soffan (äntligen).. men det är så mycket överdrivet extremt med tyg som jag inte vill ha!! orkar inte sy om hela skiten. någon sugen?

(jag försöker bättra mig amanda! hahaha!!)