i'll be the boy in your next song
har försökt tagit ett kort på mig själv sedan det var såhär ljust.

nu är det såhär mörkt.


ja, jag har ju klippt mig och ville visa hur det blev. GÅR EJ. och haha, glömde att håret var i spännen förutom dethär kortet:

anyway. alla såg likadana ut såg jag nu också. ser ut som vet inte vad men jag HAR klippt mig idag. det blev jättebra och jag är nöjd och allt detdär. synd bara att inte jag kan fixa det så fint som hon gjort haha, men tur för mig så köpte jag ju tvättning så nu kan jag gå runt småfin i håret ett tag iallafall. borde tagit ett before-kort men har ju gått runt i uppsatt nu i 100 år tror jag :D haha

åååh jag längtar till 10e november då min vackra fina underbara vän amanda kommer från sundsvall hit till MIG. JA!!!!!!!!!!! HON KOMMER!!!!!! ååh asglad är jag! behöver en lååååång tjej-helg för att koppla av lite tror jag. stilla mitt sundsvall sug lite. jag är så glad! linda kommer kanske också då! JAAAA!!! alla kommer!! okej inte men två favvisar iallafall. sofia var ju den första att besöka mig (KOM IGEN ÄLSKADE:D) och sedan nu dessa. very-mucho-happy-clappy.

förövrigt så har jag absolut inget att säga. skola hit, tentor hit, fika på rådhuset med elina dit, jamen ni vet. det vanliga. måste fan finkamma min blogg nu så jag hittar vilket datum elina frågade om vi skulle plugga första gången. måste fira ett vackert år!! aja nej HEJDOOO!

update:
28e oktober är det ett år elina!!!! seru de seru de seruuu deee :D
och jag råkade stöta på 16e oktober 09 också som var 1 år sedan kambodja och thailand så jag sitter lite smått tårögd efter att ha lyssnat på 9 crimes och läst vad jag skrivit men det får jag ta en annan dag... hinner inte gråta nu. måste fixa mat.. haha.
i'm gonna be the last one standing

hade inte tackat nej för att ligga sådär igen i parken med min bästa skövdetjej elina en solig dag i maj..

nu har jag inte sett sol på 100 år känns det som och jag vet.. jag veeeeeeet att sommaren är över men jag vill inte inse det. istället kan man ju tänka att jag numer är 2års student (igen kanske man ska säga. som jag var för tre år sedan också) och dethär året ska jag kämpa på ännu mer med mina fina elina och susanna.

höst är vacker det med. lite sorgligt tycker jag med att sommaren är över men nu har jag en sommar att se fram emot istället. ska fira höstens vackra tid med tända ljus, plugg, choklad, party, varma kläder, stora halsdukar och nya höstskor. efter det får vi väl se hur det blir. kan ju minnas tillbaka till hösten för några år sedan då vi firade att vi började 3an på gymnasiet. jag och mina sundsvalls tjejer.

samtidigt som jag aldrig trivts mer i skövde än jag gör dessa dagar så har jag aldrig känt mig så långt borta från sundsvall. känslan av en bästa tjejkompis här nere får mig att känna sundsvall närmare, men vad hade jag inte gjort för att få en amanda-kram idag? eller kanske att få sitta och skratta med pygg om hennes äventyr senaste månaden med lite kladdkaka. ja, vad. vi får se när jag kommer till sundsvall igen, men jag kan inte garantera att jag ens kommer resten av året. jag förblir nog skövde-göteborg bo. istället får ni som kan komma hit till mig istället, som jag sagt i mer än ett år nu. vi får se vem som får tassarna förbi skövde en vacker dag.

nej, ni får ha det så bra och skaffa skype. skype är revolution!
the DJ got us falling in love again
hej käraste!
tog ett tag men nu är jag back in business igen. har varit på zumba (zumpa kanske... all them hips movements) med susanna och elina och fasen vad roligt det är!! funderar på 10 mån-kort på PULS bara därför (gymmet där vi tränat nu) har varit öppet hus i en vecka. älskar~ juliana, hon som har passet. "break it down, shake a lil' bit". mysigaste brasilianaren jag mött i mitt liv!

nej fasen, får ni chansen så testa på zumba!! verkligen. vi har tillochmed övertalat alla våra pojkar att träna på onsdag igen. alla tre (dvs benny, joakim och niklas) är på! haha can you believe it. lovely! nej men fasen, vad mer. skola imorgon 13-17 annars är jag ledig resten av veckan. eller ja, tenta om typ 1-2 veckor så "ledig".

jo! var ju i götet nu i helgen också, och olstorp igår, justja! haha.. guldfisk. men ja, göteborg var jättebra, mest att hjälpa mamma och pappa och träffa dom och så. benny var godgiven-angel så mycket som han hjälpte till, pojken. men nu har vi bestämt att nästa gång ska vi vara med mams och paps mer nästa gång.. men vi träffade linda och helen också, det var super! linda bjöd på mat i sin lya och sedan drog vi ut i storstaden efter lite ölhäng!

och olstorp med elina och hennes gäng var också jättebra igår. elinas pöjk jocke bjöd på inträde för han jobbar på olstorp för annars hade det kostat 180 var för mig och benny, och bennys stora favvis björn rosenström var där och hade konsert igår så han var ontop of hills with joy!

nej nu får ni en bild från igår när vi fattade hur webben funkade så får ni resterade bilder en annan dag! haha.. puss från oss!