sommarland på ett fint sätthär har ni en liten bildbombis sedan jag, mor, far och pojkvän var på sommarland och myste på i tisdags förra veckan. fick ju två fribiljetter och sedan en extra av taulanta (tack igen babe) så det blev gratis inträde för de alla tre.. sjukt gött. hade en sån bra dag där också, utan allt jobbrelaterat (men man kan ju aldrig slappna av helt, som om benny skulle in på netto och handla liksom, det går ju inte att bara va kund) men det var en helt underbar dag med mina bästaste.

man får så lov att spendera den lilla tiden man har med att umgås med det finaste man har, framförallt på sommaren som är kortare än kortast här i sverige. vi åkte karuseller (mamma iallafall), åt glass, spelade på chokladhjul, rodde båt, såg sky pirates, åt hamburgare, solade och badade och var allmänt livsnjutare. det är nog en dag som jag kommer minnas föralltid, bara med ett leende på läpparna. kanske även den lilla olyckan också som orsakade mamma och pappa, men den blöta historien får mamma berätta från sitt perspektiv.. hehe. puss och kram på er alla!!

ps. vi vann ej storvinsten på marabouhjulet men vi var glada ändå. ds.
Igår var det min 20 års födelsedag men det...

Igår var det min 20 års födelsedag men det har nog ingen missat så många gratulationer som jag fick. Tack allesammans igen!! <3 Hade en bra dag trots att jag var på jobbet kl 9-21. Fick lite skönsång och fina presenter av benny på kvällen efter jag åt upp vad som var kvar av thaimaten och innan jag somnade vid 11. Nu är jag på bussen till jobbet igen, inte långt kvar! Och just det, min och elinas eventuella städfirma går framåt ;) haha flyttstädade hela susanna och niklas gamla lägenhet i förrgår och tjänade kosing och nu fick vi en till flyttstäd på söndag då vi också tjänar kosing :d asgött tycker vi!! Kanske ska satsa på flyttstäd ;) haha ne ha en bra dag läsare, pusspuss!!

sommarkänslor
visar lite bilder från mina senaste dagar som jag verkligen tagit extra vara på. sommaren är ju snart över :((((( dör lite. här kommer alla bilderna:
innan denhär dagen så grillade vi med vår granne rickard och hans vän jimmie (som jag tror jag skrev om) och dagen efter solade och badade jag och benny på sjötorp badet i skultorp och myste för fullt i stekande solen, och på kvällen ringde vi susanna och niklas för grillning och tennis. det var en asbra dag =)
dagen efter så blev det bad bad bad igen med nadia och benny och sedan grillning på kvällen igen!! även dethär en asbra dag.

och igårkväll så hade elina en kalas för sin 22 års dag och samlade lite fina vänner runt tacos och efterrätt. hon fick en karaff och två typ.... små vaser eller vad man ska kalla det. med fuskväxter i =) haha.. det var också en jättefin kväll. älskar verkligen då vi tre tjejer är samlade och bara kan chilla som igår när alla gick hem och vi stannade till kl 3. det är bäst!

sådär men då har ni fått massor av bilder från mina senaste dagar. känns så bra att jag tar vara på sommarlovet. får ju panik när amanda flyttar om 2 veckor liksom, INGENTING!!!!!!!!!! ska göra allt jag kan. haha =) pusspusspussss allihopa