i held her hand, i had no choise
hej!!!
hoppas att allt är fint med er allihopa i stugorna, för här med mig är det fint! är typ sönderstressad till tusen (eller mer kanske) av allt med skolan nu.. har HUUUUR mycket som helst verkligen. jävlar va lätt 1an var alltså. herregud va man uppskattar de nu... aja, men iaf så har jag 3 intensiva kurser nu på samma gång hela terminen (15 hp) så jag har fullt upp verkligen hela tiden. dock så lär jag ju inte vara så effektiv som jag kanske låter men ja borde verkligen. när vecka 12 är över är jag en lycklig tjej. då är iaf 1 kurs borta med vinden och de andra två är halva borta. åh vecka 12 kom nu...

nu till att börja med är naturkatastrof kursen väldigt krävande med typ 6 uppgifter varav 2 redovisningar, en tenta och 3 skrifliga fina grejer. tack livet. sedan så ska jag coacha 2 i min klass och 2 andra ska coacha mig intensivt som fan i min andra kurs, (och vi ska även spela in samtalen och sedan få titta på oss själva, vad kul.. jag som älskar att se mig själv och framförallt höra min röst... tack livet) och sedan efter v 12 ska vi få en okänd klient som ingen känner och som inte vet vad positiv psykologi och coaching är, så det längtar jag till... och i den tredje kursen så ska vi ha konferenser med vetenskapsmän och kvinnor, och där äre inte liiiite kriterier vi ska leva upp till. tack livet IGEN!!!!!!!!!!!!

så ja, jag är sönderstressad och nu när jag skrivit upp allting här så ska ja komma ihåg att de va såhär jobbigt , tillochmed när jag läser dethär om kanske 5 år. så då ska ja tacka livet över att denhär terminen är borta. dock har jag ju tre grejer som gör mig lycklig tjej, framförallt är elina och susanna med mig på denhär resan vilket är bra, för vi har en tendens att ha ångest-prat och känna oss lite bättre sedan, och sedan så kommer även amanda och linda till mig hit till skövde snart vilket jag längtar jättemycket till. vi får se exakt när men jag längtar. det blir i maj någongång... komsi mina fina och den sista är ju att de snart är valentine i feb och våran två års dag i mars så då får jag ägna mig bara åt benny, de blir grymt mysigt och bra!!!!!!!! de blir 4 saker kom ja på nu.. AJA

jaja, nu blev de ett tråkigt inlägg men fan jag ska få potatisgratäng idag!!!!!!!!!!!! SJUKT GOTT!!!!!!!!!!!! så benny står och mojsar med det nu, så jag ska dit och hjälpa till. potatisgratäng och kyckling blir det, FINT!!!!!!!! TYCKER!!!!!!!! SANDRA!!!!!!!!!!

okej jag är alldeles hyper men jag blir sån när jag blir stressad. jag blir hyper men gör ingenting och sedan så när jag varit hyper och får ångest istället så gör jag inget heller. det är först när allting håller på att rasa ihop för mig som jag faktiskt gör något bra. VI FÅR VÄL HOPPAS ATT DE ÄNDRAS DENHÄR TERMINEN DÅ. ja men tack livet. HEJDÅÅÅÅÅÅ ALLA.....


hade icke tackat nej till sommar!!!!!, sommarlov(ledig), sol, värme, mysiga dagar, bad och lite(mycket) pygg faktiskt, ICKE!!
silent words and empty threats
(älskar att lyssna på musik och skriva rubriker. aspraktiskt)

hej allihopa!
flera har smsat mig om hur det var på handbollen och jag kan säga som så att det var sjukt extremt roligt! haha... jag hade de helt perfa kan ja påstå.. jag var där med rebellerna som sagt så jag hade benny vid min sida, och sören och allihopa härliga människor som jag älskar att reta för deras sportintresse. på handbollen tillexempel råkade vi dela åsikt om vem som skulle vinna. undra hur det blev så tokigt...... haha!

dock var nog det bästa av allt att bechs syster louise var med (som inte är rebell precis som mig) och hon var ju så smart så hon hejjade ju också såklart på egypten i första matchen och sedan algeriet i andra matchen precis som mig, (och johan också) och vi hade det skitkul där ovanför alla andra och skrek så fort de gjorde mål. mest marabou (okej han hette mamdoh men de lät som marabou) och iallafall var de perfa.

på söndagen så var vi och fikade hos sören med och tittade på click på tvn, det var också härligt. och igår på måndagen såååå.... var jag i skolan först och sedan hälsade jag på bennys extrajobb och kikade in. exakt samma gjorde jag idag faktiskt, men idag åt jag miidag där. stripstallrik med hamburgedressing, beanaise sås och ketchup. helt. perfa. perfa. jag är förälskad i pommes.. det är såååååå goooooooottttttt... (samma med ugnspotatis.. de vet ni mamma och pappa, haha) 

anyway det va min senaste uppdatering. tacka amanda för att hon alltid gnäller på att jag aldrig uppdaterar bloggen, mest inte när hon jobbar. jag är dålig på tajming där tror ja ;) haha.. nemen fasen nu vet ni det. och nu vet jag det också. vad har hänt mer? jag får aldrig mitt betyg för förra kursen.. tråkigt att vissa lärare bara skiter i sina studenter. tråkigt att de får ske. anyway: vi avslutar glatt med min favoritaktivitet på vintern:


kasta ner amanda i snön och springa hurrandes med två armar i luften sjungandes "yeeeeeeeeah baby you're going down down down" medans amanda ligger kvar och säger "neeeeeeeee" samtidigt som hon sätter ner handen i snön utan handskar och hatar livet lite mer än vanligt. men sånna stjärnor är vi. (bild från vintern 07, i tvåan. amanda fortfarande brunt hår. jag med samma jacka än idag..........?)
handboll handboll hela dan
hej allihopa! jag hade ju tänkt skriva ett långt fint inlägg till er nu idag men jag ska ju vara på handboll hela hela dagen.. jag har anmält mig genom benny och rebellerna så jag ska stå och heja på handbolls vm nu i skövdes arena, och jag får ju gratis t-shirt, det är det värt!! haha.. först äre match 14, sedan 16 och sedan ikväll ska vi till sören och se en tredje handbolls match och nooog dra ut en sväng på stan sedan! ..och käka pizza där emellan. MED pommes ;) haha. frågan är bara vilket lag vi ska heja på. första matchen möts egypten - japan och andra matchen algeriet - sydkorea.. hahah vore ju bättre om typ.. tja.. SVERIGE var här?!? haha..

aja, benny, sören och karsten (bechs pappa) är ju lokalkändisar nu i skövde förresten, för dom var med i tidningen! haha... jag är så stolt över pojkarna! haha... det handlade om handbolls vm som ni kanske redan förstog, och t-shirtarna som dom har på sig, det är en sån jag får. benny har designat den själv! haha.. jaja, nej men så är det med livet. nu vet ni hur min lördag ser ut. jag borde ta bussen nu halv men jag orkar inte.. jag tar kvart i! haha.. ha en bra dag. pusspus