he really loves you
hej allihopa! hoppas att allting är bra med er..

just nu sitter jag här och har lovat benny att vara vaken när han kommer så det ska nog gå bra. lyssnar på fin joshua- musik (ja han är fortfarande mitt bästaste efter alla dessa år, jag vill inte lessna), tänker på fina tider och myser med mig själv. sedan jag skrev sist har mycket roligt hänt.. har varit med vänner framförallt. försöker verkligen hitta på grejer nu så jag får något slags sommarlov trots jobbet. igår var vi med sören mfl hos honom och hängde lite, och nu ikväll har rickard och jimmie varit här och grillat med oss så det har också varit jätte fint. har två lediga dagar kvar, känns helt ok!!!

vi får se vad de blir av dom, men iallafall sova och försöka be om lite sol på kroppen. nä, blogga var inte så kul just nu. tänker på att 1. betala räkningarna , 2. fundera på när jag ska till götet igen , 3. ringa elina och sjunga grattis grattis , 4. (tog kisspaus det visste ni inte ) och nu har jag även betalat räkningarna. skönt! är glad att inte tv-radiotjänst räkningen är samma månad som elen.. haha. okej tråkigare saker kan man leta efter att skriva. men iallafall så hoppas jag att ni har en fin kväll. ska se om jag har någon bild att bjuda på:

haha, hade typ inge egna bilder så bennys bilder från då han, sin bror och anders var ute och fiskade i deras nya båt fick bli bra... men nej vi flickvänner fick inte följa med för vi "fiskar ju inte, ni solar ju bara".......... (säger inget mer)


här är kanske det nyaste i vårat liv (trots att det är några veckor gammalt) men benny är numera biträdande butikschef på netto. han ba "nej ta inte kort jag skrev så fult" haha.. min älskade älskling som jag är så stolt över! för varje dag älskar jag dig mer!


ja men här hade jag en ny bild, kanske inte finaste men! mina käraste damer på ikea. mormor tyckte det var roligt att visa maten, visst blev ni underhållna?? haha..
please wear the face where you smile at me
Hej allihopa! hoppas att allt är bra med er. jag har ju som sagt lite (INTE SÅ LITE) mer bilder som jag lovade att slänga upp åt er, och just nu så har jag en paus från vardagen då elina ska ringa mig snart och meddela om hon är redo för våran upptäcksfärd runt skövde, så jag tänkte att jag slänger upp dessa bilder från jobbet nu istället för att hålla er på nålar, haha närå =)

först kan jag ge er från en helt vanlig dag på jobbet:

en av bussarna som ja brukar åka................... hahaen del av vårat färgglada söta omklädningsrum... haha mitt skåp är det utan kändis på.. haha dessa bilder måste jag tillägga har hängt där i huuuur många år som helst, säkert sedan 90talet och inga tar ju ner bilderna.. men de kommer inte vi heller göra (inte jag iallafall) så nästa år får säkert folk njuta av de också.. haha.
såhär ser det ut på rasterna, vi sitter massa brudar på golvet och äter glass. haha =)


haha, här är lite stillbilder från sommarland när det är morgon och ganska dött innan folket kommer in. emma (och hugo omedvetandes) fick agera min modell vid kassan. hon ba "ska jag se ut som att de är en gäst????" jaba "va normal" haha

och nu följer massa bilder från fångarna på sommarland där vi kom på delad 3e plats:


haha, ni ser väl vad vi var utklädda till??? sockervaddar!


sedan såg vi dessa sockervaddar komma och vi förstog att vi var ganska körda motför dessa.. haha ni kan ju jämföra........ förresten så får våran högsta chef på sommarland en sockervadd på bilden, det är alltså inte bert karlsson som är vd längre (och inte varit det sedan 1993 typ.. haha).ännu fler utklädda lag.


här är en massa bilder från olika utmaningar, bland annat att vi skulle kasta vattenballonger på elna som håller upp armarna, doppa ansiktet i mjöl, simma i sjön (det är typ miljoner karp-fiskar i det vattnet som äter död hud (och allt de får tag i så det är verkligen typ det värsta man kan hoppa i haha) och massa mer. hur som helst var det så himla kul. vi klarade 13 av 16 utmaningar, jag önskar dock jag tagit fler bilder.

här har ni iallafall två fina bilder:


här är vårat stora fina kiosk-lag, så här har ni många av mina kollegor (inte alla) som jag tycker om mycket. vi adopterade både ett till kiosklag som var övergivna och en ensam camping-tjej så då blev vi såhär många. men skulle vara typ 10... vi var runt 19 tror jag.. två-tre saknas på bilden. =)


och här är två av våra teamledare, therese som skadat armen och anton. jätteduktiga!
antagningsbesked 1, 2011
tack till den som styr allt och idag ändrade detta avståndet & 6 timmar 43 minuter:


till detta avståndet och 1 timme 43 minuter:


...mellan mig och den finaste guldklimpen som fortfarande bor i sundsvall!!!!!!! bästa nyheten på så länge, precis vad jag höll tummarna om och söder har väntat länge nog på dig! Jag älskar dig amanda, vi ses om typ 1,5 månad högst i i ditt nya hem i örebro!! du är bäst! här har du ett blogginlägg bara till dig!!