midsommar
hej allihopa! hoppas ni har haft en bra dag.
jag har äntligen fått bilderna från sören från midsommar, så jag tänkte att jag ger er massa sånt nu såhär på kvällskvisten. vi börjar så iallafall:

benny och sörens midsommarstång.. hade ju inte sett likadan ut om jag gjort den om man säger så...


dans runt midsommarstången. eller vad man ska kalla den...


spelade brännboll och dessa valde lag. sören och emilia


domarna, sara och marcus.


jag och madeleine under mitt parra


bollen gav dock upp på mitten så vi gav upp.. här på spock!tog lite midsommarbilder med mitt hjärta


lite mer bilder, på emilia och malin


sedan började vi grilla för fullt.


och jag och sara fick specialuppdrag att fixa tipspromenaden (vi har EJ gjort frågorna).


ni ser ju på bennys blick (och där han pekar låg fråga nr 9) hur grymma vi var på att gömma dom


massa kämpandes


senare kände vi (jag) för lite gruppbilder


sådäääär, det var min midsommar i bilder. hade det superfint med massa skövdevänner som ligger mig nära hjärtat. skövdefolket har verkligen öppnat sina armar för mig från början.. men sedan så har ju även vi öppnar armarna för fler vänner på vägen. av de på sista bilden är det bara ca 4 stycken som fortfarande är med i samma gäng som vi började med att vara där i augusti 2009 då jag flyttade hit.. gud vad tacksamt att flytta dit man redan känner sig hemma. jag har haft tur!

ja herregud.. annars jobbar jag på för fullt. det går upp och ner hela tiden, det är väl som vanligt. idag var det en bastu i western där jag stog och det var även kö runt hela inuti kiosken samt runt hela utanför. fatta vad mjukglass och sockervadd vi sålt...... ja nej, annars kikade min syster förbi kiosken idag och överraskade mig också med sina två barn.. herregud vad chockad jag blev! inte sett de på 2 år, det är galet länge. jätteglad blev jag! =) puss på er alla!
liseberg och andra tokheter
helloo, nu du amanda är du väl stolt över mig som bloggar så mycket!!! haha.. önskar jag kunde mmsa från min mobil också så hade ni kunnat få bilder till mobilbloggarna.. haha. men men, nu blir det många bilder idag iallafall, sjukt bra :D älskar ju bilder!

igår var min första lediga dag denna vecka (har tre, yay!) förutom på kvällen då vi hade obligatorisk träff med sommarland för möte och sånt =) jag och taulanta hade ju somsagt bestämt att vi skulle åka till göteborg igår för typ en vecka sedan för de är vår enda lediga dag ihop (hon har ett annat jobb också, därför) och även gå på liseberg som ja skrev för några dagar sedan här i bloggen.

ja och herregud vilken rolig dag det blev!!!!!!!!! började skit, i miten hände skit och i slutet blev de skit, men gud vad vi skrattade. började med att tåget vi skulle ta inte gick att ta (taulanta va ju SÅ SÄKER!!!!!!!) för vi har ju fritidskort och de funkar inte på alla tåg, haha så frukosten fick vi äta på resecentrum med alla mysiga människor haha.. sedan åkte vi, var på nordstan/femman i någon timme, sedan åt vi på en restaurang som va sjukt gott!! kycklingtallrik med pommes och beasås tog jag. NOM!! ja och efter det sprang vi till spårvagnarna för att åka till liseberg. vi hann åka floomride 2 gånger (tau blev så jävla blöt = så jävla grinig hahahahaha) och kållerado en gång innan vi var tvungen att springa till spårvagnen igen för att ta tåget hem, men de tåget vi skulle ta (som taulanta var SÄKER PÅ ATT VI KUNDE TA IGEN!!!) gick EJ att ta... hahahahah

herregud mina vänner, då skaffade vi oss en ny vän "16.12" kallar vi henne. det va nämligen en supergammal och freaky tant som skulle åka tåget 16.12 (vilket hon upprepade. MINST sagt) och tyckte vi va dumma som inte sa till henne vilket spår hon skulle till fast de inte kom upp på tavlan än hahaha, herregud.. sedan vare panik för vi skulle bli sena till mötet så vi ringde 99 samtal typ båda två tills vi hittade elina som hade tid att köra oss (ängel!) och på mötet var det mest bara snack.. haha. och tipsrunda (som jag hoppas att jag vann!!!). sedan var vi med johan och hans vän tobias på bussen hem och det var ju sjukt roligt det med.. herregud. äsch här har ni bilder!!


kikade på michael jackson kopia på stan!

tau på restaurangen

tog kort med kaninen såklart!!! hahahahaha så roligt, ser ni bakgrunden????

vi bad folk flytta och vänta på vår bild HAHAHA (en familj med typ 3 barn ba HUPPHUPPHUPP!!! STANNA!!! DE TAR KORT och stog och glodde på oss!!! haha turiserna liksom)

var vip såklart ;) haha vem tror ni är den bruna? SANDRA såklart!!!

innan första floomride, fortfarande torra tjejer haha...

VEM vill sitta i denna och dö litegranna??? förstår inte folk!! (atmosfear för den som inte ser)

hahahaha ser ni killarna?? de ni inte vet va vad de skrek, hahaha!!!

här är på tipspromenaden på skara, hahaha.. johanna som springer längst fram med cp armen och tau framför mig hahaha.. vi kämpade för guldet!!!!

en av frågorna! vilken tror ni att det är förresten??

och här är vi med johan, vår bästa busskompis i världen :D han ska med till lisberg nästa gång! (här skymtar ni även mina easytone!!)

lovar att fixa mer bilder från skara sommarland förresten, lovar!! var faktiskt jättekul att ha med kameran igår så de ska ja fortsätta med! och idag vad tror ni händer då? jo för er som kommer ihåg så ska jag till göteborg idag igen, min mamma fyller år och det ska firas. =) ha en fin dag!! pusspuss
Hej hej! Tänkte att jag har tid över att m...

Hej hej! Tänkte att jag har tid över att mobilblogga lite. är sjukt trött, helt galet men kom iallafall i tid till bussen från mig.. Bra jobbat. Jag börjar 9.00 idag och jag var tvungen att ta kvart över 7 bussen från mig, det är lite så det är. Två timmar innan och två timmar efter kan man oftast lägga på. Har dock frukosten med mig och tog mjukiskläder på mig idag, mer ansträngde jag mig inte. Efter 3 veckor i vanliga kläder behövde jag en mjukisdag. Easytone är på och regnponchon är med om det behövs senare! Puss