i'll wait for you forever
hej alla glada!
jag har såhääär bra nyheter till er. eller inte till er egentligen utan till mig själv! haha.. ni vet mitt tjat om v 12? v 12 är ju här nu.. och jag hade tenta i måndags (håll tummarna...) och jag skulle haft den tyngsta inlämningen på århundradet nu på söndag, men för några dagar sedan så fick jag och elina reda på att den kursen inte var obligatorisk, så vi skippar skiten!!!!!!!!!!!!!!! alltså tack livet.. är så glad. så lättad. så jag mår bra!

så! idag var min första helt-lediga-dag sedan terminen startade. alltså jag förstog att det skulle bli svårare i tvåan än i ettan, men såhär svårare?! haha.. menmen, istället för miniconference-kursen så ska jag välja kris och katastrof-psykologi som börjar nästa vecka. haha.. först naturkatastrofer och klimatförändringar och nu kris och katastrofpsykologi... helt perfekt! så är jag färdig med det området! så nu kan alla som varit med om katastofer eller kriser komma till mig. ja, om sisådär 1 år iallafall! då är jag ready att coacha er alla!

så så var det med skolan. förövrigt lever livet vidare, benny mår bra och jobbar just nu men kommer hem om typ en halvtimme, alla mår bra, pratade med mamma och pappa idag från dubai och jag mår bara allmänt asfint. ännu bättre blev det ju när jag skippar miniconference och även en till fin grej: pygg kommer till mig om en månad!!! alltså livet blir ju inte finare. och innan hon knappt hinner åka hem så kommer amanda och linda.. sandris kan inte bli lyckligare! då har jag haft finaste vid min sida :') dock pygg känns extra speciellt, för henne har jag inte sett sedan juli...... ja förra året.... det är så hemskt länge att det är äckligt!

hur gick tiden så fort sedan dess btw? tur att kärringen och jag ringer så ofta att det känts som vi inte syns på typ 1 månad istället för 8-9 månader.. haha. och amanda min lilla plupp ser jag efter 5 månader vilket också känts som typ.. 1 månad max pga samma anledning som med pygg, men det blir såklart helt fantastiskt det med.. tack livet verkligen!!!!!

förövrigt så försöker jag verkligen sova ut men jag vaknar kl 8 likt förbannad.. det sitter i liksom. snart kommer väl bomben så sover jag ut mig i 24 timmar eller något.. haha.. närå. men här är iaf lite bilder för att avsluta dethär blogginlägget:

här sitter susanna och niklas påväg till göteborg förrförra veckan då vi samåkte.


titta så fint mitt skåp är! eller.. fint vet jag inte med små gula lappar........... men det är fasen iallafall organiserat nu! ni vill inte veta hur det såg ut innan.. hahah.här är mitt gräs som ska finnas med på iranska nyåret men som blev lite försenat. det är mitt första år som jag växer dethär för mamma är ju inte hemma, och jag tycker jag varit ASduktig! tagit hand om den varenda dag som en liten bebis :') hihi


här sitter jag och elina och dingar med benen ut från fönstret och älskar livet i vårsolen efter att ha bestämt oss för att skippa kursen. alltså ni fattar inte känslan! och nu har vi ett nytt favvisställe i världen, hennes fönster! haha =)


och denhär bilden tog jag från mitt fönster iförrgår och sedan dess så är ALL snö ni ser helt borta!! all grus på gatan är också nästan helt borta, så skövde har tagit vår på riktigt. det var 17 plus idag när benny gick och jobbade vid 9.. alltså det är så underbart! gick ut utan jacka idag! välkommer våren, du är SÅ efterlängtad!
norooz mobarak
ja! för det betyder ju gott nytt år, för det är ju det idag i iran! =) så grattis på nyår alla iranier! haha, herregud.. vet ni vad det är för vecka då? jo.. v12. äntligen!!! idag gjorde jag naturtentan och jag är heeeeelt slut efter den. tände 1 miljon ljus här hemma och sitter i min mysrock och bara dog efter jag kom hem. jaba "benny du får ta hand om mig idag". han har bara spelat fotboll sedan dess.. nemen bara att han är här gör mig glad. min fina.

förövrigt så har jag pluggat som AS i två veckor sträck nu, från 8-20 i bibiloteket, och så fortsätter det. imorgon - söndag kl 23.59 kommer jag få sitta som as och skriva på min miniconference, men efter söndag kl 23.59 så är ju det borta också!!!!!!!!! (det är därför jag längtat, för min tenta och inlämningen är borta då!) herreguuud va skönt det ska bli. men innan dess är det pluggpluggplugg hela veckan. tog idag ledigt för jag är alldeles utmattad efter tentan idag. fortfarande skrivkramp i högern.. haha..

jaja, nej men så är det. jag har faktiskt saknat sånnahär tenta perioder lite nu senaste för då är jag hemma hos elina hela dagarna och umgås med de på bibblan då jag inte är hos henne.. haha. det är mysigt i sig det med! =) ne men nu får ha det superfint, hoppas att jag klarade det idag! haha.. bjuder på lite bilder om hur de ser ut hos mig nu som ni väntat på 100 år, haha:

så, nu ser ni! har även hört talas om en jävulskt god ny magnum från amandas blogg, som har kola-gegga i mitten och hazelnutchokolateeee utanpå. mums mums mums. en sån ska vi allt testa snart =) aja, ne nu får ha det superbra! pusspuss!
i want to take you higher
åh, idag har jag en joshua dag på hög nivå! den musiken som kan skaka om hela min värld, det är joshua radin. min älskade favvis sedan 2004 tror jag. samma älsklingslåt sedan dag 1; someone elses life. men idag hittade jag hans nya skiva på hans hemsida och nu har jag två nya favvislåtar. vill att skivan släpps i sverige/spotify så jag kan lyssna på hela skivan och inte bara två låtar.

aja.... jag är i götet hos mina älskade föräldrar som många redan vet, och pluggar på här vettu. har inte tid att slappa men det gör jag ju ändå. tyvärr. jag får ta den skiten fr.o.m imorgon för imorgon börjar v 11!!!!!!! ja herregud.. snart är mars slut också. halva har redan gått. men hur som haver så blir man ju bara klokare och visare för varje dag så det är väl bra att tiden går också, snart (dvs 100 år) så är jag väl färdiglärd! haha.. appropå stora grejer så funderar några av fina bästaste vänner just nu på att plugga till hösten och flytta söderut.

stora grejer! känns verkligen inte som de gått två år nu om några dagar sedan jag började planera min plugghöst 09... haha, att jag kom in i borlänge? turism? är det inte galet hur jag bor i skövde nu? haha ne det var ödet om något iallafall. hela den situationen med vart jag kom in och vad jag kom in på och hur jag fick lägenheten. så nu är det mina fina vänner som är i sitsen "vart ska jag bo, vad ska jag läsa, vad ska jag söka, hur ska jag göra med betygen, hur funkar csn i början, hur är staden, hur är högskolan" etc. men de vet att de alltid kan ringa mig och att jag försöker hjälpa (och alltid finns bakom de till 100%)! vill bara att de kommer så jag kan mysa med de oftare än jag kan nu.. bebisar. snart har jag alla mina käraste här nere i söder förhoppningsvis... det blir ju helt fantastiskt.

kom nu för jag längtar efter er så himla mycket! här är mina kärlekar/mitt hjärta:
nämen fasen, nu när jag såg dethär så längtar jag ännu mer tills jag har er här nere i söder också amanda och pygg mina fina!!! vilka två av alla bor fortfarande 70 mil ifrån mig? bara ni som saknas för att jag ska bli heeeelnöjd! :')

PS till alla er på bilderna: ni är hela min värld! tack för att ni alla finns i mitt liv trots att tiden går och vi alla har egna drömmar som tar oss till olika platser i sverige! ni är fantastiska.