Varje gång!

hej allihopa! gud jag är heeelt slut kan jag lova. hela helgen var jag ju i skara på sommarland och hade utbildning, lördag TENTA 8-11, skara 11-18, söndag 8-16, mån 8-14 och direkt efter det vad händer då? jo sandra blir dunder förkyld.. fan också. man ba typ tack livet.. men sånt är livet när man går in och ut, ut och in med bara tshirt.

men hur som helst så var utbildningen superkul, men nu är det SUPERrörigt i huvudet efter tontonton med fakta på tre dagar som ska räcka en hel sommar. nu vet jag hur man gör sockervadd!!!!!!!!!!!!!!!! och jag är grym på det kan jag lova, min första blev lite sådär (men fortfarande helt ok), men min andra och tredje blev asbra. grymt kul var det också. och popcorn i en såndär grej kan jag göra, och mjukglass, och fin kulglass, och kassa, och städ, och kläderna har vi fått, och kontrakt har jag skrivit på, och hälsodeklaration har jag skirivt på och mina broscher har jag fått (se bilden ovan).

och nu kanske ni undrar, vadå "Varje gång!".. jo! (dethär har jag memorerat nu) Vi på Skara Sommarland vill ge er gäster en helhetsupplevelse i Världsklass, varje gång!. Så är det! ja, så det har varit roligt iallafall.. slushis har jag inte lärt mig för dom va inte redo, och ja, lite annat men annars känner jag mig redo. min första arbetsdag är 2 juni på öppningsdagen, och då är jag nog lunchavbytare vilket innebär att jag tar över alla kiosker då mina kamrater går på lunch vilket jag har hört är det roligaste passet av alla då man får variera kiosk typ varje timme, och det är ju jävligt kul så får man lära sig alla kiosker redan första dagen! men vi får se, det kan ju bli kaos i huvudet också, men jag slipper öppna eller stänga första dagen så det är bra.. men jag öppnar både min andra, tredje, fjärde och femte arbetsdag så det är bara att köra på.

hur som helst, något annat? jo, såhär ser det ut i skolan:
Coaching II - tentamen 21e KLAR slutdokumentation för klient KLAR
Kris och katastrof - seminarie 25e KLART tentamen 30-1 juni EJ KLAR
det betyder med andra ord: jag har ENDAST EN GREJ KVAR I SKOLAN!!!!!!!!!!!!! yaaay, en liten hemtentamen.. hoppas den inte är allt för tuff! haha, har dock inte ens en dag sommarlov utan 1 juni ska tentan vara inlämnad och 2 juni är min första dag. hoppas jag är frisk till dess och att man överlever, jappjapp! nä nu räcker de med bloggning, helvete va långt ja skriver!!!! haha.. hejdå!!
gofrulle i morgonstund
här har ni en mysig bild:

nu måste jag berätta en bra grej! jag har ändrat mina frukostvanor. förut var min frukost alltid socker-yoghurtar som yoggi typ, och det har jag bytt till en mild lättyouhurt, jag åt alltid socker-müsli och nu äter jag cheerios som iaf har fibrer i sig... haha. sedan har ja bytt mina kaviar/messmörs mackor till ost och grönsaker för att äta mer grönisar, och sedan försöker jag alltid ha lite frukt till också, igår blev de melon som ni ser. och sedan ha ja bytt mitt vatten till lite mer vitaminer genom juice. eller ja, det är mer socker i juicen men jag får aldrig i mig apelsin iallafall så det ska ja försöka ändra.. haha. ibland äter jag även ägg, men icke idag =)

nästa steg blir nog mörkt bröd, egenpressad juice eller typ juicer som är bra för magen och typ fullkorn/fiber/inte-sockrade flingor. men de får ta sitt lilla tag som denhär förändringen gjort. förändring får ta tid om det inte ska bli så man går direkt tillbaka, tänk på det.

men nu vet ni det! jag utmanar er som vill; typ sara lyck, amanda, pygg, sara risha och ni andra -ta kort på er frukost och berätta varför ni äter de :D hihi tråkig tjej!!!
you'll never break me
hallåå i stugorna!
idag är de fan halva maj inne.. de är så galet. känns som de va NYSS de va oktober och man typ kunde döda för sommar igen, och här är vi nu! sommaren är kort, de mesta regnar bort... nej, så är det inte. i år hoppas jag på en lååång och vaaarm och sooooolig sommar trots att jag mestadels blir kiosk-stående så blir det nog jättebra.. vi har ju haft en fantastisk vår/sommar här nere i skövde redan så ja hoppas de håller i sig.

annars är det inte mycket som gäller just nu. har coachingkurs där jag har en liten ynka session kvar med min klient (vilket känns tråkigt) och sedan har jag tenta i den kursen lördag om 8 dagar (21a), och sedan har jag en kurs till just nu som är en kris och katastrofpsykologi-kurs där jag har en jättebra grupp som kämpar på med grupparbetena asbra och är klara, och sedan har jag en tenta i den kursen också fast 30-31-1 juni. skönt deeee .

sedan har jag även utbildningsdagar den 21-22-23 maj för skara sommarland-jobbet vilket jag ser fram emot BIGBIG time. fick mitt förstahandsval också när jag sökte: kiosk, så nu får ja veta allt!!!! hur man gör slushis från början, hur man gör sockervadd och kan man göra de hjärtformade?! , hur man toppar en glass utan att hela ska ramla ner i varma chokladen, hur man hanterar skrikandes barn som har bråttom till colan utan att bli crAzY. allt! som man alltid funderat på. eller iallafall jag! så jag är superduperglad! jag har skickat in bekräftelse (3 gången nu) på att jag fortfarande är intresserad så de hoppas jag räcker.. haha.. vänta jag ringer nog fan och frågar om de fått min bekräftelse också.. haha.

ja, så nu vet ni deeeeeeeet. vad jag tänker på när jag är på gröna lund/whatever.... haha. shit vilket långdraget blogginlägg.............................................. VILL INTE SKRIVA MER HERRÅ

SAKNAR INTE SNÖN I BAKGRUNDEN!!!