Oktoberångesten!

Ja men heeej! Äntligen har jag ett liv igen... Gjorde tentan idag som jag mått dåligt över sedan... sep typ men verkligen heela oktober!

Jag bor liksom med benny men inte ens han har jag sett denna månaden, alltså bara sovit ihop typ! De enda ansikterna jag sett är mitt plugggängs (elina sus och pj som nyligen kraschade vårat gäng i år) dock var ju detta siata tentan vi hade ihop som en klass så det känns väldigt tråkigt faktiskt!

Aja, nu är den iallafall över men ingen utav oss kommer klara den tror vi, inte jag iallafall... Så blir omtenta 5 jan!!! Tack för det liksom, tenta fem dagar efter nyår haha.. Hur som haver, nu när jag väl fått ett liv är jag påväg till göteborg för att träffa mina två hjärtan! Enda chansen nu då resten av veckan är packaaad! (tors tjejkväll hos mig, fre bech födelsedag, lör susanna födelsedag, sön nadia eller sara eventuellt båda två oooch sedan mån börjar ny kurs!! Yippieyaay :-)

Jaja, så nu är jag på tåget och bloggar med blogg.se-appen, funkar fint! Ska testa lägga in bilder också;

everyday life
AMEN GÖTT! nu när jag vet att det går att blogga från min iphone också så blir det ju mycket skönare :D haha, undrar om det kostar att skicka in bilder till bloggen? det blir som ett mms kan jag tro.. jaja! HEJ! här är jag igen.

hoppas allt är bra med er.......... skoja. här lever livet!! har en statistiktenta om sisådär 1,6 vecka (alltså 1 vecka och 6 dagar) så jag har inget liv just nu men sånt är livet. istället får jag umgås med elina susanna och pj varenda dag ut och in för att plugga, det är fint det med!! igår gymmade jag och elina i två timmar och nu har jag bestämt mig för att köpa gymkort. jag trodde att min pepp skulle vara borta tills nu men neeej vad jag är sugen på att träna. hade önskat att sara (lyck) gick på actic för henne hade jag gärna viljat gymma med tre gånger i veckan. BYT?? haha.............

hur som helst, benny ligger och myssover såhär sin lediga dag och jag ska strax fixa frulle till mig själv för att sedan bege mig till skolan. igen. var hos elina och pluggade till 00.40 igårkväll. jävla statistikskit!!!!!!!!!!!!!! haapp, mer då? jo jag har varit och hälsat på mandisen i sitt nya hem i örebro!! åh det va så mysigt!!! vi pratade ju om det på våra promenader sisådär 2-3 år sedan vad sjukt det blir att hälsa på varandra vart vi nu än hamnar och det var det verkligen! är så glad att hon bor 1 timme och 20 minuter ifrån mig med tåg. lovelyyyy!!! (linda linda lindaaa come back...... jag saknar dig här i söder!!).

ja herregud, så var det med livet. förövrigt mer dååå, jo alltså det liksom flyter på om ni förstår vad jag menar. medans min utbildning snart är klar, medans lucas växer så det knakar, medans amanda flyttar söder och medans livet bara går vidare så är det faktiskt lika enkelt som det låter; med eller utan blogg så är det faktiskt bara livet. på gott och på ont. jag vill inte sluta skolaaaaaaaaan. jag vill inte bli jobbsökandeeeeeee. jag vill inte skriva c-uppsaaaaaats. aaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh men det är senare. typ 1 månad. KUL!!!!!!!

nej nu ska jag inte vara sådan. här har ni en bild från örebro som får mitt hjärta att le! tycker om dig så mycket amanda!!!! <3


ps. älskar min iphone. älskar min bild. älskar mitt fodral. älskar allt!!!