Hej allihopa :) jag sitter på arlanda nu o...

Hej allihopa :) jag sitter på arlanda nu och kikar ut över alla planen som lyfter och landar. Sitter med min bästa och njuter av livet vilket jag planerar att fortsätta göra. Hihi:) puss och kram, vi hörs när vi hörs, ta hand om er! <3

packa packa packa
hej allihopa! jag vet, jag är nog sveriges mest oregelbundna bloggare :D haha, hur som helst! jag hoppas att ni mår braaa vilket jag vet att ni förmodligen gör med telefon/facebook/skype :D haha, det är mycket som händer i mitt liv för tillfället faktiskt, för att hoppa in i det seriösa nu på en gång.

har ju officiellt börjat mitt sista år på psykologisk coach också, hur sjukt är inte det? satt som en liten knodd här för två år sedan och visste inte vad jag gav mig in på, ny stad nytt liv, men allt som allt nusåhär i efterhand så är jag stennöjd och lycklig (ja, man får vara lycklig och säga att man är det). har för tillfället två klienter som jag jobbar med, sedan en metod och statistik-kurs som förmodligen kommer dra ner mig i skitan med matte som är min akilleshäl. aldrig förstått matte, trodde inte heller jag skulle behöva det när jag stog där på flaket gladare än någonsin, men tji fick jag!!

vad mer, mina vänner flyttar och har sig, pygg i norge, helen tillbaka till skövde, amanda i örebro, vad ska man säga? allt är underbart? ja! ska boka resa till mandisen min snart också, får se när jag har en lucka. glad över priserna dock!!!! vi bor perfa avstånd mandy =) jaaa, nej vad mer... benny jobbar på som aldrig förr och nu snart så ska vi få spendera massor med tid tillsammans vilket är så sjukt gött och nervigt och spännande och roligt och underbart. ni som vet förstår vad jag pratar om, jag kan specifiera senare.

hur som helst, livet går vidare liksom... det är väldigt mycket så, mycket händer men när någon frågar typ "vad har hänt senaste då?" ja då är det ingenting, knappt så man vet vad man ätit liksom. det pratade jag och kråkan om igår, livet liksom.... bara "är" efter ett tag. inget händer men inget står ju stilla heller, det bara rullar vidare! träffat sofia har jag gjort, min softbolltjej som jag älskar att se!! älskar också att hon spelar softboll så jag FÅR se henne, typ 2 gånger mer om året än jag annars skulle gjort.

nu är jag intern, haha men sofia spelar ofta mot skövde i softboll så då går jag och är hejjaklack, som nu i veckan. tog lite bilder gjorde jag också:


haha benny försökte visa hur liten hon är..........


hade köpt med en present till sofia också! :D

jaa, det var det!! sedan så har jag även spenderat tid med skövde-vänner, men jag har inte tagit speciellt många kort. här är iallafall de jag har:
first up hade jag och sara tjejkvällis med presenter och grejer för vi båda hade fyllt år men ingen av oss hade haft tid för varandras kalas (lägligt va?) så vi tog denna dag till mat och firande av varandra!! min babe som jag tycker om jorden runt och tillbaka!! (här har du även bild på lasagnen mamma!! haha)


och här hade jag lite stund över på morgonen för att påminna er om hur jag ser ut (när jag orkar hahaha):och lite spelkväll i eggby med fina vänner:
trötta och glada.... ja men så är det!! livet här i söder.. haha borde döpa min blogg till det. INTE! haha PUSS HEJ!!!!!!