tjäderjävel
haha.. hittade precis mitt usb-minne med alla mina sundsvallsbilder från typ 04.. så sjuuuukt mycket fint. får nog ägna ett eget inlägg till det, men inte nu. borde egentlige plugga satteeee!!! kan fresta er med en egen favvis på mig och en favvis när vi skulle på en utflykt med fotokursen i 2an på gymnasiet. jag har ej glömt tjädern heller. IT COULD HAVE KILLED US. haha, minns du älskling?hihi, vi ses snart!! <3
iponbilder från senaste dagarna
sådär då var det väl dags för ett dator-blogginlägg-med-massa-bilder-igen! senaste dagarna har varit hektiska och med fullt upp... först göteborg, mamma&pappa och linda, här kommer några bilder från dem dagarna (den sista bilden är presenter jag fick av linda, haha sött!):
.
sedan kom ju pygg i måndags och det var så fruktansvärt kul!!! alltid lika roligt att träffa henne, kanske framförallt efter ett år då man samlat på sig massa minnen, besvikelser, chocker och spännande händelser. och skvaller såklart, en stor hobby. med alla sundsvallsvänner nästan ;) haha..
.
menmen, i måndags kom hon sent så vi hann med lite mat och massa snack ända till 3 på natten. sedan på tisdagen var vi på stan, fikade med benny, hyrde film, åt massa gott, snackade och högläste HP tills pygg somnade vid klockan 3, helt galet! sedan på onsdagen vaknade vi, fick frukost serverat av benny som kom på morgonen och umgicks tills hennes tåg åkte vid halv 2. sjukt ledsamt med tanke på att hon drar till USA som au pair i ett år i juni men jag hoppas vi hinner ses innan, kanske!! PYGG- SKICKA ALLA BILDER TILL MIG. vi har tagit sjukt fina bilder med hennes systemkamera, dessa är bara smakprov ;)


.
Och här är vi idag, 3 fagra bilder. tagit det lugnt, ätit hemkört och degat i soffan. tänkte träna. blev ej. tänkte plugga. blev ej. DOCK hade jag mina 2 första körlektioner idag och det kändes sjukt kul!! och pluggat teori har jag och benny gjort, så maten var belöningen och degningen var allmänt skönt bara. DE FÖRTJÄNADE JAG. kanske. aja, mitt körkort är på gåååång! har 2 lektioner imorgon också, längtar!!


.
sådär det va en massa bilder från mina senaste äventyr!! hope you enjoyed, snart äre big brother och ännu mer soffhäng. man får ju passa på medans soffan är ny, fräsh, underbar och bekväm. sa jag ny?
.
PUSSHEJ!!!