Arlanda

Sådärja! Då var vi på arlanda at last. 7,5 timme ska vi fördröja tiden med något meningslöst för att sedan få boarda vårat plan 07.30. Har dock skaffat mig och benny två grymma gröna mjuka fotöljer som ligger fint runt baken ännu..

Här händer de inte mycket hur som helst, längtar till nästa steg i denna resa men allra mest till nästnästa steg; landningen safe and sound i grannis. Håller tummarna för att allt går bra och att både jag och benny får sova 90% av flygningen; de vore gött. Dygnar nämligen nu!

Ha de fiiint, många pussar från oss! (bild från alldeles nyss)

Packandet

Heeej hörrni! Sorry för min tillfälliga paus, den var inte med mening. Allt är fint annars, sitter på trafikverket nu och väntar på att benny ska göra klart sitt teoriprov. De vore så jävla grymt om han sätter de och vi båda åker med körkort ikväll!! Åh de vore helt fantastiskt... Håller verkligen alla tummar och tår.

Annars då, jo! Packar för fullt nu senaste dagarna för lite festligheter men har även hunnit med massor. Igår var jag på arbetsförmedlingen (är ju arbetslööös :((() och sedan lunchade jag med nadia, sen gick jag till jobbet för att lämna nyckel och tröjor, sen till stan för att växla pengar, sen till sara för att fika på hälso"cafet" som var ett stort skämt (de va alltså såde hette med 4 skorpor till kakor och en lite burk att he kaffepengar i... Wtf?) och sedan iallafall efter fikan (på annat fik såklart) hem och packa och göra teori med benny.

Snacka om microplanering på hög nivå! Nu hoppas jag bara att jag inte glömmer något.. Ska köpa all mellanmål nu med tänkte vi för vi har ju 8 fantastiska timmar på arlanda i natt. :) blir kul!

Nä, vad mer... Inget mer. Min telefon kan ej ringa? Ska ringa pappa snart från bennys mobil.. Jaa, vad mer? Mitt ryggskott börjar bli mycket bättre (jag fick ryggskott i förra veckan med uppkörning och resa coming up, tror ni jag fick panik eller?) Nä, hinner nog blogga en till ikväll/inatt så vi hörs väl sen! Älskar er! Bild från nu när jag bara väntar, när jag firade mitt körkort i fredags och min packning...

 

PS HAN KLARADE TEORIN, NU FIRAR VI ATT VI FIXADE KÖRKORTET INOM VÅRAT MÅÅÅÅL!!!!!!!

Körkort!!!

Åh är universums gladaste och mest lättade människa just nu typ... Jag fixade teorin på första försöket i måndags och nu för 15 minuter sedan fixade jag min uppkörning på första jävla försöket...

Dethär trodde jag aldrig!! Hade redan börjat boka in ny uppkörning typ. Hårt slit lönar sig helt klart! Också ett nasty ryggskott på det som inte underlättar de minsta kan jag garantera... 20 000 kr och 41 körlektioner senare;

JAG HAR KÖRKOOOORT!

Håller tummarna för min bästa älskade nu...