cykeltur puckeltur
Halloj allihopa, börjar med två våriga bilder:
jajamen, hurtiga paret ute och cyklar för första gången i år igår, snön är ju helt borta (förutom några plättar typ) och vi hade 2 timmars glapp i bådas schema så jag cyklade med benny till hans jobb och sedan vidare till tandläkarn. blev bra de! skulle vara substitut till gymmet för mig men det känns inte bra ändå, så nä, det blev bara en cykeltur. har ändå två gånger kvar... har ju gjort en ny satsning på gymmet jag. känns ändå ok! ska gå två gånger i veckan för att börja med, är ju bekvämaste tjejen i världen nu med c-uppsatsen.
-
appropå det! idag var det inlämning nummer 2 av den, känns bra! susanna och jag har kämpat och bestämde att vi skulle unna oss men de vettefan hur det blev med det. hoppas på sushi här om dagarna kvinna!! ;) hur som helst, imorgon blir det träning kl 7 (JAPPS! JAG SKA!) och äta frukost på gymmet, sedan har jag faktiskt en hel dag för mig själv och precis vad jag vill! dock känns de lite som att jag kommer sätta mig med plugg iallafall, typ skriva talet tills måndag eller nått. aja, vi får se. tidig morgon blire iallafall.
-
på fredag blire tandläkarn nummer 2 denna veckan, igår var ju för visdomstanden och på fredag äre för min tand som cpar i övrigt. efter det blire kanske gym, kanske att söka jobb, och sedan att åka till göteborg för att hälsa på mina käraste föräldrar. har ju lite klappar till dem, hihi.
-
lägger upp en bild där min längd på håret syns bättre också:
nu kanske ni ser hur mycket som försvunnit, hade långt över brösten förut. JAJA! det var det.
har en bild jag inte visat ännu i bloggen, haha. tripp trapp trull, jag min mamma och min mormor. haha, min mormor är koooort! :') kort nog att hon får plats under min haka! haha!
jaja, nu har jag bjudit på lite iphone-bilder så då blire ett hejdååå!!! :)
Lördagskalas

Halloj! Idag äre kalas för bennys brors halvbror och här har ni två bilder från imorse :) mitt hår ser längre ut än det känns! ;) ikväll blir det melodifestivalen hos sören med massa vänner! Kramar

framtidsdagen
Halloj allihopa!
Nu alldeles nyss tog min arbetsdag slut kan man säga, la precis på luren på Skype med min handledare i examensarbetet som bor i UK/USA någon av dem, och det gick bra. Blir sena kvällar pga tidsskillnaden osv, men det är gött att skype finns!! gick bra iaf, bollade lite ideer osv och det blev ett 1,10 min samtal istället för 30 min, haha. hade väl mer att bolla än vi trodde.
vad ni ser på bilden är förresten jag och susanna min vän på alla hjärtans dag som jag tog med min kamera, hahaha.... det va total snöstorm och vi frös verkligen ihjäl... menmen det var en finfin dag och den kommer följa med mig länge, det va roligt.. haha gud va vi dog. jaja!!!
idag vare framtidsdagen/mässan på skolan, det anordnas varje år men det har aldrig varit aktuellt för oss förutom i år........ förut har vi ju vetat framtiden påt ungefär men idag gick jag och susanna dit och lyssnade på 4 föreläsningar, plockade med oss massor gratissaker och lyssnade på förmodligen 30... (?) företag som pratade. allt från datorspelsföretag till IT-företag till Swedbank till Folktandvården.. hehe. det var kul. tog en bild på mina gratissaker:
det är bland annat ett usb, pennor i mängder, lypsyl, kortlekar, näsdukar, KINDERÄGG (men äter de just mu haha), spagettimått, plåster, isskrapa osv osv osv. ni ser ju påt ungefär, försökte göra det tydligt för er haha.. och jag tänkte va snäll mot företagen så ja döljde inga namn, haha. snällt jag vet.
närå men ja, det var en bra dag. en lång dag, men en bra! susanna vann även på länsförsäkringar, en neccesär! wiho, gillar när man vinner. gillar mer när man vinner själv såklart men jag har neccesärer så dem är i överflöd så jag blev skitglad för att susanna vann istället! guldigt paket och allt, haha.. superkul.
--------------------------
jaja, och sedan efter framtidsdagen så gick jag till godiskällaren för mitt paket har kommit!!! wihoooo, mina HP böcker från stockholm. allt var fintfint men när jag packade upp fick jag en MEGAchock!! jag såg 8 grejer i paketet, och hur efter jag än kan vara ibland så VET jag att det endast är 7 böcker jag köpte, så ja räkna om och grejer, sen öppnar jag allt och ser att jag fått en rosa post-it där det står "BONUS" av hon jag köpte av, alltså hon verkar vara så snäll. vem skrickar med en helt oöppnad (alltså plast på och allt) film (HP 3) som jag inte ens betalade för?! har nog aldrig varit med om det, inte från en helt främling. en helt inplastad oöppnad film!! som en bonus!! men vi hade mailat sjuka mängder och det har varit kul att göra affärer med henne så är supernöjd! bilder:
sådär ja, ser ni filmen? haha, åh nu har ja dom också. superfint bredvid zlatan.... tyckte benny.
och sedan efter detta så köpte jag även 2 nya kuddar på chilli, såhär såg dom ut:
haha, jag köper kuddar som det inte finns tomorrow men jag avskyr verkligen mina kuddar, min soffa, mitt överdrag..... OSV allt som har med min soffa att göra så jag vill göra om. haha. men dessa tyckte jag om massor. välkomna hem till oss.
och sedan har jag fixat en till grej hem hit, nämnligen en plats för mina teer!
sådär ja!!!!!! och en bild från ikväll:
NU ÄRE SLUT PÅ BILDER OCH BLOGG! såhär blire alltid numera med datorinlägg då jag har 100 bilder och grejer att visa! PUSSHEJ!
(ps. monterade ihop en Kajsa anka från kinderägget för er som bara ville vetaaaaaaa).
JAG FÅR INGA MELLANRUM MELLAN STYCKENA!! AHHHH BLIR CRAZY