Just nu..

Hej! Jag har haft en fantastisk morgon, först bussen mot Tibro för Zumba och förmiddagsfika med bästa Sara i mitt liv! Nu; tåget mot Göteborg för fin kvalitetstid med mamma och pappa!

Fick förresten idag reda på att jag klarade Statistiktentan!!!! Hallelujah

Det löser sig

Hello! Nu ligger jag här med ipon igen och bloggar, men bättre det än inget antar jag! Benny ligger och sover bredvid mig som vanligt, nu har vi kommit in i en såndär han-jobbar-morgon-jag-har-kvällskurser-grej så man går om varandra hela tiden, haha.. Men hellre ser jag han somna sött innan mig än att behöva lämna en varm säng och någon som sover, de måste ju vara det värsta haha.. Man ba noooo!!!

Jahapp, hur är de annars då, jo! Idag fick jag godkänt på mitt examenarbete-ämne! Nu är det officiellt att jag skriver om typer av fobier och hur vår hjärna reagerar på våra fobier, det känns kul! Fick även handledare och grejer så nu har vi faktiskt ingen ursäkt att inte börja skriva, "yay"!

Förresten, om någon av er som läser har Instagram på era iphones och ej är vän med mig där, börja följ mig; sandraeh :)

Annars hörs vi senare, ska tjuva en sen godnatt-puss nu oooch nu tappade min telefon täckning så skyndar mig, ni får en bild från igårkväll, herrå!!

god knows what
Halloj allihopa! äntligen ett internet-blogg inlägg. sitter typ aldrig vid internet längre, helt sant! datorn sitter jag väldigt ofta vid (c-uppsats, hallå..) men jag sätter aldrig in internet, kanske pga att det stör mig mer än någonting annat. sitter bara vid bloggar och facebook då.. tur att man har iphone till det. haha skojar.. inte..

hur som helst! sara har skickat mig bilder från hennes kamera så jag kände att det var dags att ladda upp mer bilder från hösten som jag missade här på bloggen =). hade även som sagt ett viktigt möte idag, det handlade om vårat eventuella framtida företag och massa info om det. viktigt för oss men oviktigt för världen... haha, än iallafall. nämen vi får se hur det blir, känns bra att ha tagit det första steget. ska även ta det första steget till körkortet denna veckan också, nämligen att skaffa mig ett körkortstillstånd. vi får se, fick info om hur man gör man är skitförvirrad?! haha.. jaja. allt får ta sin tid. har sagt innan examen och det ska jag hålla!

hur som helst, annars har jag inte gjort någonting idag typ. segat. degat. megat. närå.. men kollat tv. lagat mat. bakat kola. kompletterat en uppsats. skickat in massa grejs. det var väl det! nu kommer saras bilder, först bennys kalas i november (då jag och sara råkade klä oss likadant)!
sådär, så var det dags för kvällen då vi bakade ihop!

oooooch saras nyårsbilder!

(benny i fluga som han själv inte gillade men som jag älskade... åhh)
sådääär, vilken mega bildbomb det blev! haha, nu har ni massor att titta på! pusshejs!