Som att sommaren aldrig gått fortare

Hejhej! Här är läget fint, vaknade definitivt piggare än igår och fruktleveransen kom igår till jobbet så har de att se fram emot också! Haha gött. Igår vare en bra dag, sålde bort massa som vi siktar på att sälja vilket känns asbra. Tränar säljkunskaper varje dag och eftersom de är så nytt är de lite av en utmaning, men jag kämpar! Framförallt med tänket "tänk om de kommer tillbaka skitmissnöjda och ba de va dendär tjejen!!!" Monterade även en kontorsstol med en kund igår, ni som känner mig vet ju den tekniska intelligensen, hahaha..

 

Efter jobbet så åkte jag hem, satt och stirrade ut i intet typ en timme (haha förstår inte vad de är med mig?!) och sedan gjorde jag 6 teoriprov på datorn. Så jävla bra! Missar ju på första gången på ALLA men sen andra gången jag gör samma prov får jga typ mellan 67-69 av 70. Blir rädd att mitt första teoriprov kommer failas bara för ja failar på alla första gången... Men nej. Jag kommer klara det. Jag ska klara det. På första försöket. Både teorin och uppkörningen. Räknade även ut att jag gjort 40 teoripriv strax på datorn, har 20 kvar! Plus alla teoriprov på mina två körkortsappar i mobilen, orkar inte ens tänka hur mycket de blir hittills.. Haha. Kan inte säga att jag inte försökt iaf.

 

Nä, nu ska jag ringa min körlärare som ääääänligen är tillbaka från semestern, har saknat att köra bil så jääävla mycket ni anar inte!! Bjuder på två stycken kvarg-kvart bilder från fredags och igår. Båda två var supergoda och rekomenderbara! Undrar vad de blir för kombination idag...

Fullspäckad helg!

Nä nu äre verkligen dags för ett blogginlägg här du!! ;) godmorgon all! Helgen kom och gick som en blixt men kul har jag haft de :-) i fredags efter jobbet så stod först valet mellan att gå ut och sola när de va döövarmt eller gå ut och jogga/promenera när de va döövarmt. Jag valde de otippade; joggen. 3,5 km blev de tillslut och en nästintill stukad fot men en stolt sandra över sig själv. Kan jag bara försöka hålla dethär nu?!?!?? Hur som!

 

Sen på kvällen blev de (faktiskt) utgång. My kom in på jobbet och tjatade sönder min hjärna lite men tillslut lät de faktiskt kul (så hon lyckades? Haha) så jag och benny snodde på oss skjorta och klänning för drinkar och dans. Träffade elina ute med som var askul... En bra kväll!

 

Sedan på lördagen så var jag med sören, benny osvosvosv (19 pers) på 12an restaurang för mat, OS-handboll och hagelregn! Helt crazy väder och de regnade in och grejer men sen blev de singstar och grejs hos sören till hemfärd!

 

Sen vare tillslut söndag och en heldag planerad med vårt favvispar sara och micke. Hela sommaren har jag och sara pratat om att de ska blir bra väder (...) så vi kan åka till hjo men igår sket vi lite i vädret och åkte ändå. Minigolf, att vara barn igen på lekplatser, promenader, marknader, loppisar, äcklig restaurang, frukost vid vattnet, farliga änder, upptäcksfärder, glassar och en nästan-badtur om inte mitt sällskap varit så fega ;) ja det var lite det som dagen innehöll! Sjukt fin dag och verkligen exakt så man vill spendera hela sommaren så ett minne för livet hoppas jag! Väntar på bilderna från denna dag men känner jag sara rätt så (är hon seg men) jag hoppas att hon snabbar på med bilderna :') hihi Ja helt perfa.

 

Lite för lite sömn så jag är helt mörbultad och lite känslan av att vara överkörd mentalt (hur de nu än känns?) så va de ändå helvärt hela helgen. Lagade mat för hela veckan gjorde vi också igår, perfeeekt!! Varit skitkul och nu är jag redo att börja min nästsista vecka innan arbetslösheten :(( uhhhh!!! Bilder lite blandat från helgen följer;

Kvarg-kvarten

Helloo guys! Sitter och väntar på bussen hem nu efter jobber och de är fantastiskt helt otroligt fint väder. Blir nog faktiskt lite soltimmar för sandra också, dock inte vid vatten så jag kan bada och inte heller med något socialt sällskap utan ingen mindre än min teoribok på en gräsplätt hos mig. Det ska bli gött (håll i dig vädret, jag är snart hemma!!!!)

 

Hela denna veckan har bara sprungit iväg när de gäller jobbet vilket är asskoj! Jag och fredrik håller oss minst sagt sysselsatta med tävlingar, storewalks, beställningar och omstruktureringar. Idag har de varit samma igen, fixat på lagret och sånt. Igår skickade vi förresten in vårar bidrag till exponeringstävlingen med alla staples-butiker. Visar bild på de här nere (vi tror på vinst!!)

 

Ja, och igår efter jobbet fikade jag med theres, helen, hennes kille, my, jenny och helens vän. Det var jättegött väder så de blev några timmar på uteservering och rabarberpaj; helt ok!!

 

En annan grej; jag och fredrik har kommit på en fantastiskt bra grej; kk! Eller ja, få inga funderingar, kvarg-kvarten står de för. På morgonen har vi FF; förmiddagsfikan, och på eftermiddagen har vi KK... Kvarg-kvart. Då kör vi varsin skål med valfri kvarg också testar vi massa nytt på vår kvarts rast. Idag blev de frysta bär men imorgon blire med banan i... Vi får se hur de blir med de ;) kul va! Idag spenderade vi kvarg-kvarten i solen och marknadsförde oss... Typ! Haha :-) ni får ha en bra kväll, och lönen har ju kommit idag med, fan va gött!