sista skolavslutningen
tänkte lägga in en lång fin blogg men nu blire bråttom till dollarstore som nyöppnat här i skövde och skolavslutning (+ middag) med susanna så nu hinner jag ingenting. måste byta om och om-platta mitt hår efter nattens sömn. ha en fin dag, det ska jag ha! bjussa på en liten klassbild så vet ni vad som väntar i mitt långa fina inlägg imorgon! PUSSAR

nä bild funkade ej heller... SKITINTERNET
Eurovision winners

Gooood fantastisk morgon!! Herreguuuud vilken bra kväll jag hade igår, en av de absolut bästa på sjuuuukt länge!! Loreeeeen som går och tar hem hela jäkla skiten alltså, de va helt magiskt!!! Skrek så mycket att jag inte ens kunde sjunga med i vinnarlåten, men min heshet är borta idag igen (typiskt..). Ja heeelt galen kväll.

Pluggade först hela dagen in E-huset med susanna för att få klart opponeringen till klockan sex och skicka in, men de blev såklart senare och vi skyndade oss med thaimat till sören där grillarna redan slocknat och grejer, haha. Ovanligt.. Menmen skickade in och hade en ångestfri kväll x100, älskade livet verkligen!!

Va som sagt hos sören sen och åt, spelade kubb, kollade på eurovision, sedan spelade vi singstar (utan röster kvar) och tillsist buzz (tänker alltid på dig då sandy, haha :')). Det va jag, susanna, sören, sara, malin larsson, spock och massa mer, oförglömligt!! Hoppas att malin börjar lägga ut bilder på facebook snart, hon hade kameran med sig iaf! kvällens sista färd var dock hela crazy och döden men det är en annan historia, överlevde gjorde vi allt!!

Ja så det var det, "kvällen då vi vann eurovision". Idag äre en ny dag, vad som står på schemat är att plugga opponering så man kan försvara sig i veckan, sola, äta glass senare... Ja en bra dag helt enkelt. Morsdag är de också, hoppas ingen glömmer av de! Har världens bästa mamma personligen och hon förtjänar att hyllas 365 dagar om året men extra mycket idag! Puss på dig!

Ha en fin söndag mina vänner, i nästa vecka tar jag examen!!!!!!!! (bjuder på min outfit idag, inviger klänning och inviger skor)

Nytt jobb

Hola! Jajamen, idag har jag påbörjat mitt nya jobb (och nya liv som ej-studerande känns det som...). Haft en bra första dag med kontrakt-skrivande och plockande. Jobbar ju även jämnsides med min vän spock vilket känns kul! Dock nu när ja tog min lunch med han så stack han och köpte mat och försvann, haha... Här ska jag jobba i 2 månader under sommaren så det är gött som fan.

Förövrigt så rullar livet på, just nu är de döstressigt med allt så man bara vill lägga sig och gråta men då är det extra skönt med nytt jobb/nya saker att fokusera på, men de löser sig tillslut. Igår va min dag då man ba sket i allt och nu äre nya tag, de löser sig ju som timbak skulle sagt. Körkortet rullar också på, kört 14 lektioner nu och har 4 till nästa vecka...

Jamen det var väl det tror jag, hoppas ni har en bra dag! Det första jag ska gö efter jobbet är att strip down och lägga mig i solen tror jag. Behöver få lite färg och plugga utomhus är alltid undervart. Ha de fint!!