Jobbcoaching

Hej på er alla! Här står vi och vinkar.
Idag står vi på arbetsförmedlingen i Skövde med våra JP-coach-namnskyltar och våra broshyrer. Första dagen vi står här och den officiellt första dagen som marknadsförda jobbcoacher, och vi har redan mött spännande utmaningar. Bland annat en 45 minuters presentation som vi fick reda på att vi skulle hålla 20 minuter innan det var dags också... Kul där! Vi löste det iallafall på bästa sätt, men nu tar Urban över så jag och susanna får köpa sushi för att äntligen "fira" att allting rullar ännu, haha.

Dessutom så tryckte jag på mig ett par brallor som jag inte kunnat ha på ca 10 kg vilket kändes kul. Några kilo till så slipper jag stretcha mig i dom kanske... Haha.. Ha det fint!

 

Staples Skövde

Mitt alldeles egna första skyltfönster någonsin inför julen

Öppet hus och föreläsning
Hej hej!
Söndagkväll, myser i soffan med datorn och benny kollar på tvn. Efter en helg av finbesök i form av mamma och pappa, massor av städ och fix, mat och mys, så mycket bättre och vinterstudion (eller iallafall pappa) så är även denhär helgen slut nudags. I fredags när de kom så tog vi det mest bara lugnt med mat och att prata ikapp tiden. Pappa och benny drog på ishockey så jag och mammsen fick kvalitetstid ihop. Lördag, the big day, började 8 på morgonen med förberedelser osv innan vi kl 10 var framme i lokalen och började fixa allt.
 
Våra gäster var sammanlagt (hoppas jag inte glömmer någon nu..) Shani, Koroush, Thomas, Tommy, Sara, Mikael, My, Theres, Jenny, Bech, Farideh, Sören, Helena, Kent, Benny, Guyguy, Urban, Monica också bebis Alma. Ett stort tack till alla er, jag skrev upp er mest för mitt egna minnes skull, för att ni kom, önskade oss lycka till, tog med presenter och blommor och även all positiv feedback. Det är grymt tacksamt som nytt företag att ha folk som både tar upp en på svävande moln men samtidigt ändå tar ned oss på jorden. Det behövs! Det var även många som ville vara med men inte hade möjlighet så vi hoppas verkligen på att kunna skapa en till sånhär boostar dag för oss som egen företagare, det var grymt häftigt!
 
Hur som helst, med stor hjälp av våra familjer stog vi iallafall ihop ett öppet hus med fyra rulltårtor, ca 50 bullar, två hemmagjorda tårtor, toscatårta, vaniljkex, choklad, saft, te, kaffe, välkomstdrinkar, bakelser till mödrarna och sockerfri till susannas pappa och så sjukt mycket annat smått och gott i goodiebags så var nog alla mätta och belåtna (ett tag iallafall).
 
 
Sådärja, nu försökte jag ta med de viktigaste (och användbara) bilderna från lördagen. Idag har vi bara rensat min garderob, omorganiserat garderob och toalett och lagat storkok för några dagar. Sjukt skönt! Ha det fint :-)