Dagens mat

Ja, tänk om hela bloggvärlden gjorde dagens mat istället för dagens outfit, vad inspirerande det hade varit!! Menmen... Nu är det helg igen (vart försvinner denna höst..) efter en hyfsat lugn jobbvecka med LIW. Dock känner jag för tillfället att jag gärna hade jobbat dygnet runt med paus för mat, sömn och lite socialt ömgänge, för att "skeppa ut" så att säga. Vi diskuterade även i veckan att vi lägger i nästa växel när vi fått flytta in i vårt kontor så de blir någon slags trygg punkt för oss att alltid åka till för att komma igång ännu mer.

Ja, om företaget kan jag ju skriva noveller om hela dagarna. Igår sökte vi upp 200 företag att ringa i kommande veckan + fira susanna med sushi och lite paket (se bild) och efter det (och liten stantripp) blev det en lugn kväll med harry potter-bok och tända ljus. Idag blev de istället sovmorgon, helgfrukost (den man tar sig lite tid att göra.. Glömde dock ägg! macka med ost/leverpastej & yoghurt med müsli, vindruvor och banan) och sen blev de elins esplanad för att kanske shoppa men vi kom båda hem tomhänta.

Ikväll blev det mat (se bild. Lax med citronsås, pommes, stekta championjoner och fetaost-sallad) och en allmän sandra&benny-kväll (film, chips och dipp). Ha en bra kväll, stor kram!

Att tacka nej

Ojojoj, vilken dag. Jag och susanna har ringt, ringt, ringt idag. 60 företag kontaktade vi men de gick inte riktigt som vi tänkte. Antingen tar alla jul snart, eller så ska vi höra av oss i vår eller i sommar.. Vi har hoppet uppe för några samtal/företag men nu har vi känt på dethär med; att bli nekad, att bli klickad mitt i en mening, att bli kopplad, att prata med chefer som hanterar miljoner och att få en massa "ring senare".

Ja, man blir väl starkare av alla erfarenheter i livet. Helt klart. Vi kör nästa 60 företag snart igen. Denna gången är vi säkrare! Nu blir de säljmöte med Kenneth och senare ikväll blir de marknadsundersökning för fulla muggar. ÄLSKAR långa jobbdagar.

Gammal bild..

Våffelsöndag

Hola! Nu var denna helgen till ända också, vart tar tiden vägen? Hur som helst... I fredags var jag med sara som sagt och lagade god ny maträtt med stekta russin (låter skitknepigt men blev asgott!) och bara massa prat och mys! i lördags tog jag sovmorgon delux och på kvällen var jag med nadia då vi gjorde kycklingfajitas/tacos till huvudrätt och fruktsallad med hallon- och vaniljkesella. Sjuuuukt gott och mina smaklökar dansade runt runt runt..

Och idag då, jo tidigt imorse åkte vi till tidan för att umgås med bennys mamma, mormor svea och mormors syster astrid samt att gå på tidan-loppisen. Blev en heldag med dem! Hittade inget direkt på loppisen men vi fick en pediestal (stavning?) av svea för att vi hjälpte henne idag som förmodligen blir perfa! Sen ikväll blev de våffelsöndag hos anna med jenny, my, theres och anna. Tjejkväll med Skip-bo (HUR KUL!!) och uno, några misslyckade men asgoda våfflor, tre olika glass-sorter, norska våfflor, gravidsnack och killsnack.

Lite bilder från helgen :-)