Helgmys

Hej allesammans!
Ligger i sängen och slappar för fullt denna söndag. Har hunnit läsa 100 sidor i min hp 5 bok och kolla lite på tvn. Helgen har varit fin, i fredags efter en dag då jag och susanna tog paus från allt så kom sara och micke hit för middag (kycklingwokröra) och fredagsmys i form av en enorm skål fruktsallad. Haha! Det var en asmysig kväll med favvisparet där bennys sega flippande mellan våra gran canaria bilder tog hundra år minst och grabbarna somnade medans jag och saris pratade vidare.. :')

Igår var det lördag och jag behövde sova ut så jag sov till kl 13 typ.. Haha, har inte sovit så länge på aslänge. Har dock inte fått så lite sömn som jag får numer heller på länge så de går väl hand i hand. Därefter åkte jag iallafall till frisören och fick mitt hår fixar. Går ju varje februari och varje september och fräshar upp så det va verkligen behövligt!! Därefter åkte jag till my för tjejkväll med henne och theres. Skitmysig kväll med god mat, skratt, dubbla efterrätter, skvaller och djupa samtal.

I veckan blir det fullt upp så därför blir denna dagen lugn. Skönt!! Lite bilder från igår;

Våra olika liv

Hallå där! Hoppas allt är bra med er. Här är de lite sämre, haft en tuff vcka med stora beslut, mycket känslor och mycket på gång.. Men det tar vi en annan dag. Dethär inlägget tänkte jag ägna åt att visa hur olika liv jag och benny har när det gäller vad vi stoppar i oss.

Bilden här nedanför är våra frukostar imorse.. Min överst; musli med yoghurt, surdegsmacka med messmör och äggröra. Bennys underst; mcdonalds cheeseburgare och vitlöksdip till den.

...need i say more? Förstår ni mina bekymmer att vända om mitt onyttiga liv till ett nyttigt och gå ner mina överkilon när han äter sånthär + chips + godis + allt annat fett som jag äääälskar 24/7? Någon som vet hur jag ska göra för att motstå? Tips mottages!

Hur som helst. Idag ska vi hämta ut våra undervattensbilder också, är så spänd!!! Vill att dem är perfa och assnygga :) menmen! Ni får ha en bra helg, ikväll kommer sara och micke hit vilket är askul. Finally!! :D pusssheej!

Att överkomma ett hinder

Hejja! Ligger i sängen nu äntligen efter en fin helg i götet. Idag kom mami hem från iran och nu "slipper" jag åka dit varje helg. Misstolka mig inte, det har varit kul och de är alltid roligt med dem men när de blir så ofta så hinner jag ingenting så nu ska jag återta mitt liv och mina vänner igen haha... Dags att träffa sara, nadia mm som jag inte sett sedan gran canaria (ok förstår ni nu?)

Haha... Hur som helst, syftet med dethär inlägget är att ni ska berömma mig för vilken fantastisk åstakomning (?!) jag gjorde idag.

Jag körde hela vägen från göteborg hem till skövde.

Ja, nu låter inte detta mycket för världen men one small step for mankind a giant step for me så att säga. Som jag skrev i förra inlägget så är jag helt supernervös över att ens vistas i trafiken då allting känns som dödsfällor (jag skojar inte. Ser jag ett dike ser jag mig själv i de osv) och de är ännu värre när risken finns att jag kan köra ihjäl någon bredvid mig och inte jag dör, de vore de värsta.

Så! Därför överkom jag idag ett stort stort bekymmer genom att köra bennys bil som jag inte kört mer än en gång. Körde i rusningstrafik i göteborg kl 16.30. Körde om jag blev omkörd av allt och alla. Körde fel och körde rätt. Jag blev tackad för att jag flyttade mig osvosvosv... ni förstår! Allting var en liten fantastisk utmaning som jag klarade av i slutändan... Nu gäller de bara att fortsätta köra och fortsätta överkomma mina hjärnmonster angående att köra bil. När jag ändå kämpat döden för mitt körkort liksom.

Jamen dåså! Det var det. Nu lägger jag mig nöjd och laddar för en ny vecka. Go go go!