Fikadags

Hej hej hoppla! Som på begäran kommer här en bild på mina kollegor (+roland som gömde sig på bilden), min arbetsplats och mitt framtida egna rum som är i full renovering, så just nu är de vita väggar, bubbligt golv, förtejpat fönster och en liten ministol. Fint de!

Hur som helst så är det ju också valborg ilväll och det blir väl festligt som vanligt med parmiddag med sören och sara först där vi bjuder på mat, och sedan blir de brasa i bolougner om vädret håller i sig där också sara och micke kommer och håller oss sällskap. Massor av mys!
Jag verkar vara en av de få som fortfarande gillar valborg som högtid..

Nä, nu är glassen slut och likaså fikarasten. Förut satt vi förresten och jag fick välja färg på min arbetsstol och bokhylla - det var roligt!! Ha en bra dag! :-)

 

Taking care of precious time

Är i göteborg, och efter en fruktansvärd fredag och lördag som får hela min värld att vända tar jag helt enkelt och lägger allt annat åt sidan för stunden och fokuserar på dem jag tycker allra bäst om i livet - min mamma och pappa. Det gör vi bäst med god mat och ännu godare kvällsfika; fruktsallad med hallonkesella och ostbricka!

Tillsammans är vi starka. Ni är det bästa jag vet i livet. Jag älskar er!

Nya tider, nya jobb!

Woho, då går vi ut officiellt med de goda nyheterna att jag från och med igår är heltidsanställd här på Skövde Kontorscenter! Känns fantastiskt roligt, och att fortsätta med något som jag känner mig hemma med gör ju allting mycket roligare! Blev totalt 11 månader på Staples Sweden, men nu har jag snörat om skorna med kollega/konkurrenten Skövde Kontorscenter istället. Blev en sista dag i lidköping hos bästa tjejerna i måndags också, men det var inte sista gången vi sågs. Har verkligen varit min trygghet och mina vänner, men nu går vi mot nya tider, nya tryggheter och nya vänner med nytt jobb langat i bakfickan, woop woop! :D