Under rekonstruktion
Hoppsan då, då har vi tydligen ett tillfälligt matbord också! Haha.. Var ute efter stolarna och fick bordet på köpet så monterade upp allt ändå. De är ju inte så att jag har ett annat bord just nu, haha.. Men stolarna består! Ska vid tillfälle förmodligen sälja iväg bordet till någon annan lycklig själ och köpa mig ett eget vitt. Men de går framåt och nu är de inte samma kris med bord. Var och kikade på färg/tapet till väggarna igår också, de längtar jag till när jag ser dessa bilder. Passar inte alls fint med dendär färgen på väggen längre. Change is upon us! 
 
Idag är de jobb en dag innan nyår imorgon. Sen ses vi nästa år! Woop woop! Bjuder äcen på en bild från min och theres lite schitzofrena kväll i förra veckan med nachochips+cheddar+tomat+creme fraishe samtidigt som vi åt våfflor+kvarg+fruktsallad. Kunde inte bestämma oss så tog fett+försiktigt. Fint de! 
 
Jul hos Wallinarna
Tjenixen!
 
Medans jag sitter här kan jag passa på att även slänga in ett inlägg om min jul nr 1 tillsammans med Bennys familj förra söndagen. Vi åkte ut efter lite egen presentöppning och en sväng till Shani på eftermiddagen efter att vi hämtat Bennys mamma och Bennys mammas moster till Tibro där Micke och Sara stod får julstöket. Firade senast officiellt jul med Wallinarna 2009, och då missade Sara den tydligen, så faktiskt, efter 5e julen som jag är ihop med Benny, så blev detta min och Saras första jul ihop. The first of many hoppas jag. Sara hade som vanligt kämpat ihop ett jättefint firande tillsammans med Mikael och jag var så impad över all god mat!! Allt från specialköpa laxen till egengjorda köttbullarna, mums! Och därefter ett dessertbord med pepparkaks-cheesecake och massa annat gott.
 
Julmat är himla gott alltså, dock bara runt jul. Är inte sån som äter kombinationen någon annan dag om året, men sill på midsommar och rödbetssallad lite där och där om året slinker ner, men janssons är ju en av mina favoriter samt ägghalvorna med gegga så det är extra festligt. Grynkorven så som de alla äter och som jag kallar gråkorven var med och likaså bruna bönor, annars var det inga överraskningar. Fina presenter blev det därefter och massa kramar så som jag vill ha det. Började prata lite nyår med Sara också, snart är det dags att dansa ut hela 2013.. Ahh!
 
 
Julbord på glädje
Nu när julen är passé kan man ju passa på att berätta om luciaaftonen som jag spenderade med mina kära kollegor och respektive (och även min respektive), haha.. Hög tid! Jo men vi var ju som sagt ute på julbord på en av de bästa restaurangerna i Skövde, Glädje, och maten var verkligen helt fantastisk. Fick tyvärr bara en ynka bild på förrätten som tillochmed den blev lite mörk, men i mitt minne minns jag väl! Allt var liksom "Från Johans Gård", "Handplockade i..." "Eriks farmors gamla recept", ja ni förstår ju. Maten där görs med största försiktighet och det känns!
 
En superfin kväll där jag fick lära känna alla ännu bättre som sedan fasade ut till en utekväll med Per, Anders och Mikael + respektive och Benny såklart, vilket också var jättekul. Dansade och drack alkoholfria drinkar till stängning. Roligast av allt var nog att alla på mitt jobb fick varsin utvald present, noga utvald att få varandra att skratta, tillsammans med ett rim av mig som jag hade stundvis megaångest över om jag skulle göra eller inte, haha. Annika fick ett gosedjur till hampus, Göran fick godispengar, Ingemar fick ett Lennart-kort, Mikael fick en biskvi, Anders fick en snusdosa med marshmellows, Per fick en kudde till fingrarna och Roland fick kärlekspiller. Anledningarna håller vi för oss själva, men det var så lyckat som jag bara kunde våga drömma om. Ja men lite bilder då :-)